Sara Siepin itkuinen tilitys

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miss Suomena ja useista televisio-ohjelmista Sara Sieppi on jo ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut sisustamisesta.

Nainen on vuosien varrella jakanut sosiaalisen median tileillään useita valokuvia kodistaan sekä sen mielenkiintoisista yksityiskohdista.
 
vierailija
Sara saa sosiaalisessa mediassa paljon ikäviä kommentteja, ja käyttäjien estäminen käykin Saralle jo melkein harrastuksesta.

– Kyllä niitä ihmisiä saa päivän aikana aika paljon estää. Ilkeät kommentit menevät ihon alle, olen herkkä ihminen, ja on päiviä, jolloin romahdan täysin ja vain itken, Sara tunnustaa.

:D:D:LOL::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
vierailija
Meidän oli tarkoitus olla tämä viikko palmujen alla x-asennossa aurinkotuolissa juomassa mojitoja, mutta yhtäkkiä oltiinkin sateisessa ihmisten täyttämässä kaupungissa
 
vierailija
Bloggaaja ja somekasvo Sara Sieppi pitää joulusta. Tänä vuonna hän järjesti ”semijoulut” uudessa kodissaan. Monet juhlavieraat ovat julkaisseet pikkujouluista valokuvia ja videoita Instagramissa. Juhlahumusta nauttimaan pääsivät esimerkiksi Sara Chafak, Kelly Kalonji, Diandra, Sabina Särkkä ja Martina Aitolehti.

:D:ROFLMAO::LOL:
 
vierailija
Ärsyttää tossa sen julkaisussa kun Saran mielestä kaikki mussuttaa pullaa aamupalaksi. Se pitää muita ihmisiä pullanmussuttajina. Törkeää.

Älä säikähdä tätä kuvaa tai tukehdu aamupullaan (syöt sitä kuitenkin), voit vielä hyvällä omallatunnolla tsillaa tän päivän. Huomenna se on sit menoa ja isosti, Sieppi kirjoitti päivityksessään.
 
Siinäpähän nauratte. Sara toivottavasti ei todellisuudessa ota itseensä vaan on iloinen saamastaan huomiosta, sillä huomiolla tienaa. Oli sitten hyvää tai huonoa.
Huonosta luultavasti vielä enemmän, koska sillä pääsee helpommin lööppeihin, kuten ”älä tukehdu pullaas kampanja”.

Sara tyytyväisenä räknäilee, että montakohan asiakasta punttis vetää kun sadattuhannet ihmiset jutun lukevat!(y)