1. Palvelimen ylläpitotöiden johdosta foorumi ei ole käytettävissä perjantaina 19.7. noin klo 06.00 - 07.00 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Pyrimme pitämään tauon mahdollisimman lyhyenä.

  Kaksplus-toimitus
  Poista ilmoitus

Sipilä: Kempeleen talo ei turvallinen turvapaikanhakijoille

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 31.01.2016.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Että tämmönen tapaus tämä Sipilä on.

  Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoi turvallisuusarviosta Ylen radiolähetyksessä.
  Juha Sipilän omakotitaloa Kempeleellä ei ole voitu ottaa käyttöön turvapaikanhakijoiden asuttamiseen. Sipilä sanoi Pääministerin haastattelutunnilla Ylellä, että turvallisuusasiantuntijat arvioivat, ettei taloon nyt voida turvallisesti asuttaa lapsiperhettä. Sipilä sanoo tukevansa suurehkon turvapaikanhakijaperheen asumista muualla.

  Sipilä vastasi toimittaja Pekka Ervastin esittämään kysymykseen, että tarjous turvapaikanhakijoiden majoittamiseksi on hänen puoleltaan kuitenkin edelleen voimassa.

  Sipilä sanoi yllättyneensä siitä, miten suurta kansainvälistä huomiota hänen talotarjouksensa sai. Sipilä kertoi tarjouksestaan televisiossa Ylen Ykkösaamussa 5.9.2015.
  IS-STT  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1454209775808.html
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

 3. vierailija

  vierailija Vieras

  HUUTONAURUA!!! AHAHAAAHHAAAA!!!!!

  Kirjoitin tästä aiemmin, että turvallisuusselvityksessä tulee käymään näin :D matujen tuominen Kempeleen taloon olisi täydellinen poliittinen itsemurha sen raiskauksen jälkeen.


  AHAHAAAAAHAAA!!!!!
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

 5. vierailija

  vierailija Vieras

 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Kuule, minusta tuntuu, että Sipilällä oli henkilökohtaisemmat syyt olla asuttamatta taloa. Nimittäin on huhuttu, että raiskaus osui hänen lähipiiriinsä...

  Arvasin, että pitkitää ensin asuttamista ja sitten keksii jonkin tekosyyn. Sipilälläkin sen verran sydäntä, että ei halua läheistensä mieltä enää lisää pahoittaa...
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Onko mahdollista, että Suojelupoliisi on todennut Sipilänkin kartanon olevan ns. "homotalo", eikä sinne sen takia ole viisasta majoittaa islaminuskoisia?
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  No sehän on tiedossa, että Sipilä oli saanut henkilökohtaisen puhelun sen jälkeen, kun raiskaus oli tullut ilmi.
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  (y)
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Kun kerran koko Suomi laitetaan kärsimään matujen ahdistelusta, raiskauksista ja rikoksista, niin tasapuolisuuden nimissä siihen pitää osallistua myös päättäjien lähipiirin. Miksei Juhad Sipilä kanna huolta muiden vokkien lähellä asuvista?
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Näin käy kun laitetaan kokematon ja kädetön politiikan huipulle. Ei vai osannut arvata, mikä huomio tulee kun pääministeri tarjoaa kämppäänsä puolelle maailmalle. Voi juku!

  Ja lasku on kauhea!!!
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Onneksi Sipsukan omat rahat ovat turvassa veroparatiiseissa, ettei tarvitse itse osallistua kustannuksiin. Määrätään vain lisää keppiä pienituloisille duunareille, poistetaan suomalaislapsilta päivähoito-oikeus ja oikeus turvalliseen koulumatkaan.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Joillakin silmät aukeavat vasta, kun osuu tarpeeksi lähelle tai omalle kohdalle. Aika häikäilemätöntä ja läpinäkyvää tosiaan, että sitten kyllä yhtäkkiä kriisikokousta pukkaa, kun henkilökohtaisesti osuu, mutta muut jäävät ilman sympatiaa. JOKAINEN näistä raiskaustapauksista olisi ansainnut kriisikokouksen. Ja paljon muitakin toimia.
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Ihan näillä minuuteilla täällä on suvakki huutamassa että on suomalaisten rasistinatsien vika ettei Sipilän talo ole turvallinen.
  Sipilä olisi muuten ehdottomasti ottanut poloisia pakolaislapsia taloonsa :D :D
  Suomalaisten vika!!!
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Olisihan matuille helposti voitu palkata veronmaksajien piikkiin ympärivuorokautiset henkivartijat, mutta Sipilä on ilmeisesti tajunnut sen verran, että nykytilanteessa hänen imagolleen olisi vahingollisempaa päästää taloonsa asumaan matuja kuin vesittää koko suunnitelma.

  Todellinen ongelma ei siis ole matujen turvallisuus, vaan Sipilän oma etu. Jokainen vähäjärkinenkin tietää, että toteutuessaan olisi taas suomalaiset vaarassa ja sitä Sipilä ei enää halua lähipiirilleen.
   
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Kerkesin ennen sensuurin iskemistä syksyllä lukea, kuka se Kempeleen raiskausuhri oli, ja täytyy sanoa, että jos se on totta, ja jos on Sipilällä yhtään sydäntä, niin onpa saanut Sipilä kyllä elämänsä opetuksen typeryydestään...
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  :LOL:


  Miten tuollainen vaarallinen talo on voinut päästä läpi lopputarkastuksesta?
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Mikä yhteys oli Sipilään?
   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Matujen turvallisuus on tekosyy, Sipilän todelliset syyt ovat henkilökohtaiset. Veikkaan, että on henkilökohtaisen puhelun saatuaan mennyt lupaamaan eräälle, että taloa ei asuteta. Ja kriisikokous päälle. Ja ei olisikaan ihminen ollenkaan, jos näin ei olisi tehnyt. Sen verran lähelle osui.
   
  #21
 22. vieravadfclij

  vieravadfclij Vieras

  Kaksi turvapaikanhakijaa raiskasi 14-vuotiaan tytön Sipilän kotikylässä Kempeleessä. Kylillä supistaan, että uhri olisi ollut joko Sipilän veljen tytär tai mahdollisesti kummityttö
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Joo, paljon silloin puhuttiin, kuka uhri oli. Jos ne puheet ovat totta, niin Sipilä sai todella opetuksen, jota ei ihan heti unohda.
   
  #23
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  jos tontilla on tilaa niin voihan sinne rakentaa savitiilistä talon ja tiivistää kamelinpaskalla, niin kelpaa vaikka afrikan insinöörillekkin
   
  #24
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Ukko kiistää että tarjoamalla talonsa ei tullut samalla kutsuneeksi kymmeniä tuhansia onnenonkijoita tänne. Kummallista kun tuo ajattelematon aivopieru uutisoitiin laajalti ympäri maailmaa, eritoten Irakissa.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti