Sisarusrattaat, Bugaboo vai Bumbleride vai Mountain Buggy?

Viestiketju alueella 'Lastentarvikkeet' , aloittaja SookyS, 15.01.2016.

 1. SookyS

  SookyS Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2012
  Viestejä:
  181
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuossa alempana jo olikin ketjua sisarusrattaista, mutta aloitin vielä uuden erityisesti otsikon merkeille.

  Baby Stylesta saa noita Bumblerideja ja Mountain Buggyja, Bugaboota ei täällä taideta edes myydä. Merkin vankkumattomat ihailijat hehkuttavat sitä ainoaksi vaihtoehdoksi, mutta en noin kalliita haluaisi alkaa tilaamaan Helsingistä näkemättä eikä matkaaminen mahan kanssa vain vaunuostoksille sinne asti huvittaisi. Muutenkin edullisempi hinta houkuttelisi :)

  Eli onko teillä kokemuksia Bumbleriden ja Mountain Buggyn sisarusrattaista. Jälkimmäiset ovat TODELLA pienet ja vähän epäilyttää miten sitten riittävät kuitenkaan tuonne maastoon.

  Tiedän, tähän kaikki nyt vastaavat että mene sinne kauppaan kokeilemaan ja niin menenkin. On vain niin paljon kaikkea sellaista, mitä ei siellä kaupassa kokeilemalla pysty huomioimaan ja kaipaisinkin ihan niitä jokapäiväisessä käytössä vastaan tulleita plussia tai miinuksia.

  Meille sisarusrattaat ovat sitten ne ainoat eli tietenkään mitään erillisiä matkarattaita ei voi ottaa. Pitäisi siis taipua sekä maastoon että autoon suhteellisen helposti.

  Isomman lapsen istuma-asento kiinnostaa eri malleissa. Meillä Britaxin B-Motioneissa lapsi röhnöttää tosi ikävästi kun Emmaljungissa taas istuu virkeänä ja kääntyilee ja katselee maisemia. Osassa näistä rattaista tuntuukin olevan aika rajallinen selkänojan säätö eli selkänojaa ei saa ihan kunnolla pystyyn ja rattaiden pienten mittojen takia istuma-asento voi olla tosi kummallinen. Emmaljungat ovatkin ihan huiput mutta tosi kömpelöt.
   
  #1
 2. Karen_85

  Karen_85 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2016
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mulla kokemusta vain Bumbleriden Indie Twin-rattaista. Katsoin myös nuo Mountain Buggyt ja näyttivät paljolti samantyyppisiltä. Sama paino, vaikka Bumblet ovat vähän leveämmät. Bumblen renkaat ovat tosi hyvät ja on menty myös todella vaikeakulkuisessa maastossa eli käytettävyys huippuluokkaa. Tämä on se paras ominaisuus, päällystättömällä tielläkin riittää kun vähän tönäisee vaihtia niin menee eteenpäin ihan itsestään, ihanan kevytliikkeiset. Paljon liikkuvan ja lenkkeilevän rattaat. Jos menee lyhyempiä matkoja niin ei varmaan niin paljoa merkkaa tuo asia ja jos aina on asfalttipäällysteinen tie jne.

  Olen ollut erittäin tyytyväinen myös todella suojaavaan kuomuun, jonka saa ihan alas asti eikä auringonpaiste haittaa pientä nukkujaa. Kuomun takana kookkaat vetoketjutaskut molemmilla puolilla, jotka käytössä ovat olleet erittäin kätevät, kun sinne saa avaimet, aurinkolasit, lompakon jne...Laadukkaat pestävät materiaalit, olen kerran pessyt koneessa käsinpesuohjelmalla eikä mennyt miksikään.

  Istuinosan saa ihan ylös asti nostettua ja on portaaton säätö. Helposti saa autoon ja jos pidempi matka ja paljon tavaraa, saa renkaat irti todella helposti, kun on sellainen pikalukko, saa vielä pienempään tilaan.
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti