Suomen koronataistelun talvisodan henki KAVERIA EI TARTUTETA!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Talouselämä sai THL:n taipumaan alussa epidemian hidastamiseen mutta nyt se on Marinin hallituksen kanssa panostamassa epidemian selättämiseen. Demarijohtoisen hallituksen talvisodan henkeä pukkaa. Kaveria ei tartuteta ja jätetä taloudelle uhrauksen takia.

 
vierailija
Pikemminkin tuntuu siltä, että vaikka Thl ja hallitus ovat yrittäneet kaikkensa, että tartuntaluvut nousisivat ja kun ne eivät ole nousseet tarpeeksi nopeasti, eikä joukkosuojan saaminen ole näköpiirissä lähitulevaisuudessa, lopetetaan karanteenit.
Joukkosuojan hankkiminen ei käynyt yhtä nopeasti kuin haluttiin ja eliitiltä jää pätäkkää saamatta kun orjat makaa kotona.
Nyt valehdellaan että aloitetaan Etelä-korean tapa nujertaa koronaa, mutta mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, kaikki muu jätetään tekemättä, mutta karanteeneja lievennetään ja kuinka ollakaan tartunnat lisääntyvät jne.
Nyt ollaan saatu tapettua ensimmäiset vanhukset haistapaskan puheella "riskiryhmien suojelemisella".
Pirullako niitä suojelet kun kotihoidossa juostaan vanhuksen luota toiselle ilman hengityssuojaimia ja hoitolaitoksissa tehdään samaa 24/7.
Päiväkotien työntekijöillä ei ole minkääntason suojaimia käytössä.

Kyllä vituttaisi olla toisaalta Thl:n pomon paikalla.
Vaikka kaikesta varoitetaan etukäteen, uudenmaan sulkemisesta, kapakoiden sulkemisesta, suomalaiset eivät vain suostu suurin joukoin sairastumaan mahdollisesti kuolemaan johtavaan tautiin ja tää uivelo joutuu yötäpäivää miettimään kuinka saadaan tartutaluvut nousemaan.

Mitäs jos tekis silviisii, että kertois kansalle että nyt vihdoinkin, kolme viikkoa liian myöhään aletaankin nujertaa virusta Etelä-korean opein, mutta ei tehtäs muuta kuin vähennettäs karanteenia ja saatas ihmiset vihdoinkin sairastumaan ja osa nyt kuolee mut kuolkoon, ei se osuuskauppaväkeä haittaa.
Näillä mennään ja Marina maanantaina selvittämään tilanneta muiden harakoiden kanssa, niin läpi menee kuin väärä raha.
Muutamassa kuukaudessa on delanneet vanhukset (huoltosuhde paranee, eikä tavitse maksaa eläkkeitä) osa muunikäistä väestöä (mitä enemmän, sen vähemmän työttömyyskorvauksia) osa lapsista (kaukomailta lisää partalapsia) ja vuoden loppuun mennessä kansakunnalla kaikki hyvin.
Nukkukaa hyvin Punahilkat.
Älkääkä missään nimessä ainakaan käyttäkö hengityssuojaimia joilla taudin tarttuvuutta saataiseen pienennettyä.
 

Yhteistyössä