Suurperheet Huom!

Viestiketju alueella 'Lastentarvikkeet' , aloittaja hömppää, 05.09.2017.

 1. hömppää

  hömppää Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2011
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  6
  Miten olette ratkaisseet turvaistuinongelman useamman lapsen perheissä?

  Meillä on kahdeksanpaikkainen auto, jonne pitäisi saada istuimet viidelle. Yksi kaukalo, kaksi turvaistuinta ja kaksi turvavyöistuinta. Lisäksi kyytiin pitäisi mahtua kuudes, joka ei enää tarvitse istuimia.

  Ensimmäinen takapenkkirivi on selkä menosuuntaan, jossa kaikilla kolmella paikalla on lantiovyöt, joissa ei ole lukitusta. Kahdella paikalla on isofix.

  Toinen takapenkkirivi on kasvot menosuuntaan ja rwunapaikoilla on kolmepistevyöt lukituksella, keskipaikalla ns normaali lantiovyö.

  Nykyisiä turvaistuimia ei saa niillä lukittumattomilla lantiovöillä kiinni mitenkään ja haluaisin nimenomaan, että nämä pienimmät, jotka tarvitsevat apua autoon menemisessä istuisivat tuolla keskirivillä.

  Ja isommat istuisivat takarivissä kolmepistevöissä ja näiden väliin olin ajatellut kaukalon. Jos se nyt sinne edes mahtuu!

  Keskirivi on selkämenosuuntaan siksi, että se helpottaa muuten kyytiin lastautumista ja pois tulemista, kun ei tarvitse kaataa ja siirtää reunapenkkejä.

  Yksi vyöistuin voisi ehkä mahtua myös tuolle keskiriville, mutta ei taideta suositella vyöistuinta selkä menosuuntaan pelkällä lantiovyöllä...?

  Eli varmaankin joudutaan vaihtamaan nuo kaksi turvaistuinta joihinkin isofixillisiin, mitkä on hyväksytty selkä menosuuntaan matkustamiseen. Onko kenelläkään vinkata mitään?

  Miten teillä muilla on istuimet sijoitettu?
   
  #1
 2. Palleroita

  Palleroita Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2016
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  61
  Oisko mahdollista asentaa kolmipistevöitä autoon?
  Aikanaan kun meillä oli kahdeksan paikkainen Vito, olivat kaikki paikat varustettu kolmipistevöillä niin tuohon ongelmaan emme törmänneet. Hankalampaa oli löytää istuin, jossa lattiatuenta yletti lattiaan asti. Lopulta ostimme Cybexin palkki-istuimen, joka soveltui kasvot menosuuntaan asennettavaksi.
  Ei oikein auto- sekä istuinmarkkinat suosi suurperheellisiä. Hankalaa kaiken kaikkiaan.
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti