Syy miksi Rinteen hallitus on niin epäsuosittu osan mielestä

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 29.11.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  70%:lla kansasta pieni- ja keskituloiset työläiset, eläkeläiset ja perusturvan varassa elävät tulot nousevat Valtiovarainministeriön laskelmien mukaan. Vasta 3 600 e/kk tienaavien tulot laskevat 15 e/kk (hui!)

  2015 aloitettu massahaittamamutus laskenut hiljaisen vuoden 2010 tasolle.

  Postin Tes-shoppailu ja palkkojen 30-50%:n halpuutus estetty ja Rinteen hallitus lupasi estää Tes-shoppailun ja palkkojen halpuutuksen hallituksensa toimesta myös jatkossa (Arkea ym.)

  Työttömyys laskenut vuoden takaisesta (porvarihallituskaudelta)

  Työllisyys kasvanut vuoden takaisesta (porvarihallituskaudelta)

  Talous kasvanut vuoden takaisesta (porvarihallituskaudelta)

  Tässä faktoja miten Rinteen SDP-johtoinen hallitus on toiminut Suomen ja kansalaisten eduksi.

  Mitkä ovat osalle kansasta syyt hallituksen epäsuosioon?
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Mediabullshit.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Suurpääomalla on valtava paniikki saada 16-vuoden porvarijohtoisten jallitusten jälkeen maahan äänestetty työläispuolueen johtama hallitus kaadettua ja jatkettua taas pääoman lobbausohjelmaa.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  En jaksa edes ottaa kantaa noihin sun bullshit-väittämiin, mutta posti-gate kun on ajankohtainen, niin kommentoinpa sitä vähän:

  Rinteen hallitus omistajana oli ajamassa ihmisiä halvemman tessin piiriin! He sen ylimpänä päättävänä tahona siunasivat. Siitä ei pääse nyt yli eikä ympäri. Sitten kun kakkavelli oli jo pöksyissä, he valehtelivat eduskunnan edessä. Siitä tässä on kyse. Samalla aikaan suomen talous otti turpaansa useamman miljoonan ja tuhannet ihmiset saivat haittoja elämäänsä. Että miten meni, ihan noin omasta mielestä?! :D
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Minkälainen sää Hakaniemessä on?
   
  #5
 6. epek

  epek Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2015
  Viestejä:
  13 605
  Saadut tykkäykset:
  4 580
  Valehtelu, valehtelu ja valehtelu
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #6
 7. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 584
  Saadut tykkäykset:
  1 431
  Turun apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen (sosialidemokraatit) ymmärtää työntekijöiden huolen, mutta sanoo, että työehtosopimusten vaihto on "ainoa mahdollisuus pelastaa yhtiö".
  [​IMG]

  https://yle.fi/uutiset/3-11010840
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7
  Viimeksi muokattu: 30.11.2019
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Hmmm. omistajien ei siis ole joustettava samalla tavalla, vaan ennätysosinkojen on jatkuttava? Kuitenkin nimenomaan työläinen tuo työllään lisäarvon, ja luo tuloksen, voitot ja omistajien osingot. Duunarin selkänahasta koitetaan leikata yhä paksumpi siivu.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Hmmm. Sanot siis että jos Rinteen hallitus olisi ajanut työnantajien asiaa ja siunannut tes-shoppailun ja postityöläisten 30-50%:n palkanalennukset, se olisi toiminnut oikein ja ollut rehellinen.
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Saammeko aktiivimallin uudelleen, jos kokoomus onnistuu Rinteen hallituksen kaatamisessa

  Ainakin yritys on paniikinomaista kaataa hallitus. Suurpääoma pelkää kuin ruttoa liittokierroksia, lakonuhkia ja palkankorotuskierroksia. Niihin ei auta kuin porvarijohtoisen Kokoomushallituksen pakkolakiuhkailu työläisille, jotka saadaan kaatamalla Rinteen hallitus.

  Nyt kun talous ja työllisyys on kasvanut vuoden takaisesta porvarihallituskauden aikaisesta ja työttömyys myös vähentynyt sekä valtiovarainministeriön mukaan 70%:lla pieni- ja keskituloisista työläisistä, eläkeläisistä ja perusturvaa saavilla käteen jäävät tulot kasvavat, niin kohtuulliset palkankorotukset olisivat mannaa ostovoimalle, kotimaan kysynnälle ja talouskasvulle. Rinteen hallituksen jatkuva maalittaminen Kokoomuksen taholta uhkaa tätä kasvua ja talouden nousun jatkumista. Kokoomuksen porvarihallituksella on vaihtoehdoksi tarjota vain työläisluokan kurjistamista.
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Jos hallitus kaatuisi Kokoomus kasaisi uuden. Persut pääsisivät siihen vain, jos ostaisivat kokoomuksen kovan oikeistolaisen talous- ja työllisyyspolitiikan. Muuten kokoomus ottaisi vihreät(kokoomuksen puisto-osaston), kepun, RKP:n ja KD:n uuteen porvarihallitukseen. Se tietäisi bisnesmamutuksen ja ilmastobisnesverotuksen nostoa tappiinsa ja tavallisen kansan kurmotusta PersKeKo-porvarihallituksen tapaan.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  bestb
  irdfoo
  dever.c
  om/2019/08/ma
  ltod
  extr
  in-parr
  ot-supp
  leme
  nts/
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

 15. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 584
  Saadut tykkäykset:
  1 431
  Se osa on enemmistö.

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/an...a-kiehuu/59e55ea7-a226-430f-950a-7ad528ff79ed

  Kyselyn mukaan myös Rinteen hallituksen yleinen suosio suomalaisten keskuudessa on romahtanut. Vain kolme prosenttia suomalaisista on erittäin tyytyväisiä hallituksen toimintaan. Melko tyytyväisiä on noin kolmannes eli 34 prosenttia kansasta, kun vastaavat luvut olivat vielä kesällä 4 ja 43 prosenttia.

  Hallituksen toimintaan melko tai erittäin tyytymättömiä on kaikkiaan 52 prosenttia (erittäin tyytymättömiä 14 %, melko tyytymättömiä 38 %).

  Kannastaan epätietoiset ovat taipuneet tyytymättömyyteen, sillä heitä on enää 11 prosenttia, kun aiempi luku oli 25 prosenttia.
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  ja sitten ne jotka hiljennettiin lääkevaihdoksellla. :censored::sleep:
   
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Kertoo vain sen, kuinka helposti kansaa manipuloidaan oikeisto-omisteisen valtamedian mustamaalauskampanjalla. Jopa kuvat negatiivisiin lööppeihin on tarkkaan valittu mahdollisimman epäedustavilla otoksilla.

  Vaikka talous- ja työllisyysluvut ovat parantuneet vuoden takaisista porvarihallituskauden luvuista, mamutus vähentynyt 2010 vuoden matalalle tasolle ja ostovoimaa on tulossa lisää 70%:lle plus työmarkkinakierrosten kautta työläisille palkankorotuksia, media saa Rinteen hallituksen näyttämään, kuin sen politiikka toimisi täysin toisin. Tätä se politisoitunut yksiin käsiin keskitetty valtamedia tietää, meitä lampaita ohjataan pelkillä mielikuvilla.
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  ..inhimillinen hallitus oli juuri tekemässä ihmisiä 8 euron tuntipalkalle. Hallitus saa aikaan "inhimillisesti" 5000 työtöntä talouspolitiikallaan, kun kokoomus saisi 65000 työpaikkaa aikaiseksi. Luulisi olevan tärkeintä, että ihmiset saisivat työtä. SDP valhe hallitus saisi nyt kaatua, toivotaan kepun yhtyvän opposition välikysymykseen ..
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Kokoomuksen saamat työllisyysennusteluvut perustuvat siihen että laskelmissa jokainen työttömiin ja pienituloisiin kohdistuva kiusatoimi lisää näissä laskelmissa työpaikkoja 5 000-20 000 henkeä. Jos laskelmiin lisättäisiin vielä ilmaispakkotyö niin Kokoomus saisi jo 160 000 työllistä. Näitä laskelmia tekee uusliberalistit uusliberalistisilla laskelmilla. Kokoomukselle suunnattua työllisyysmutuilua.
  Ei ota huomioon esim. ostovoiman vähentymisen aiheuttamia konkursseja ja työttömyyttä. Herrat laskeskelee herrojen lukuja. Kokoomuslaista 10% = 90% matematiikkaa.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Eiköhän Eteläranta 10:n infosotatrollit senkin tiedä..
   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Vappusatanen on pari vuotta myöhässä ja kutistui noin 20 euroon. Aktiivimallin leikkuri luvattiin poistaa heti. Eläkeindeksin jäädytystä ei pureta vasemmistohallituksesta huolimatta. Postisekoilu. Maahanmuuttopolitiikka. Mitään hyviä uudistuksia ei ole saatu aikaan.
   
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Kokoomus pääsisi hallitustunnustelijaksi, mikäli Rinteen hallitus kaatuisi, ja persut hallitukseen ainoastaan jos se ostaisi kokoomuksen suurpääoman oikeistolaisen talous- ja työllisyyspolitiikan ja työläisten kikytyksen sekä pakkolait estämään työmarkkinakierroksen palkankorotuksia.

  Ellei persut ostaisi tätä, kokoomus ottaisi uuteen porvarihallitukseensa puisto-osastonsa vihreät, kepun, rkp:n ja kd:n. Pahin hallitusvaihtoehto massabisnesmamutuksen, ilmastobisnesverotuksen sekä työläisten ja työttömien kyykytyksen kannalta.

  Ei tietäisi kumpikaan kokoomusjohtoinen porvarikoalitio suomalaisille hyvää.

  Tosin sen jälkeen persut ja sdp voisivat löytää oppositiossa toisensa ja perustaa tuskan vuosien jälkeen tolkun hallituksen. Porvaripersut olisivat tässä vaiheessa sulaneet persujen riveistä.
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Juuri nyt kun talous ja työllisyys on noussut ja työttömyys laskenut vuoden takaisesta porvarihallituskaudesta ja 70%:n tulot ja ostovoima on kasvussa sekä työmarkkinakierros tuo palkansaajille lisää ostovoimaa palkankorotuksien kautta. Kasvattaa kotimaan kysyntää ja taloutta entisestään. Kaiken lisäksi Rinteen hallituksen aikana mamutus laskenut hiljaisen vuoden 2010 tasolle. Miksi porvarihallituskauteen verrattuna parantunut kehitys halutaan nyt tuhota?
   
  #23
 24. m1es

  m1es Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2014
  Viestejä:
  9 584
  Saadut tykkäykset:
  1 431
  Eivät omistajat noita lehtien kuvia ja tekstejä valitse, vaan toimittajat. He tutkitusti ovat vihreitä(alle 50 v)/demareita (yli 50 v).

  [​IMG]
   
  #24
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Rinteen hallitus ei ole tehnyt mitään sellaista mikä vaikuttaisi työllisyyteen suuntaan tai toiseen. Aktiivimallista luopuminen todennäköisesti lisää työttömien määrää tulevaisuudessa, mutta se ei ole vielä ehtinyt vaikuttaa.

  Rinteen hallitus ei todellakaan ole toiminut haittamamutuksen estämiseksi. Luojan kiitos kaikki vuodet eivät samanlaisia kansainvaelluksen katastrofivuosia kuin 2015 oli, mutta siitä ei ole kiittäminen Rinteen hallitusta, joka tekee kaikkensa estääkseen maahanmuuttajien palauttamisen ja muutenkin ajaa ulkomaalaisten asiaa sata lasissa.

  Rinteen hallitus on lisännyt menoja. Se tarkoittaa väistämättä joko veronkorotuksia tai lainanottoa. Työtä tekevän ja veroja maksavan ihmisen kannalta tämä on negatiivista. Se on huono juttu myös lapsiperheille, jotka ajattelevat lastensa tulevaisuutta. Eläkemaksut tulevat pilteillä jo olemaan hurjat ja sen lisäksi otamme nyt syömävelkaa heidän nimiinsä. Maksakoon, jos pystyvät. Tuo ei ole hyvää politiikkaa eikä tavallista duunaria paljon lohduta, että jonkun narkkarin sossutuet nousevat ja maahanmuuttajan asumislisä nousee ja liian pieniä eläkemaksuja ikänsä maksaneen eläkeläisen eläke nousee.
   
  • Tykkään Tykkään x 4
  • List
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti