Syyskuiset 2019

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja Jeppis92, 30.12.2018.

 1. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  Soitin aamusta neuvolaan ku turvotus taas pahentunut ja sain kutsun omalle hoitajalleni. Katsottiin pissanäyte ja verenpaine. Ei merkkejä raskausmyrkytyksestä mutta hoitaja meinasi että synnytystä valmistavat hormonit pinnassa kun turvotusta tullut selvästi, painokin noussut parissa päivässä reilun kilon. Vauva jaksaa hyvin ja on yhä pää kiinnittyneenä. Hoitaja arvioi et yleensä näillä oloilla menee jotakin päivän ja parin viikon väliltä ja kysyi ollaanko varauduttu että vauva syntyisi vähän aiemmin :whistle: En jotenkin jaksa uskoa että syntyisi vielä mut eihän sitä tiiä. Yhtä hyvin voi mun puolesta oottaa vielä pari viikkoa halutessaan, pääasia ettei oo raskausmyrkytystä tms. Toki jos tää paisuminen pysyy ja yhtään pahenee niin en kohta jaksa tai ees kehtaa mennä ees ovesta ulos niin ihan hirveän kauaa ei tarvis mennä. Supistukset ei oo pariin päivään enää olleet yhtään kipeitä niin sen puolesta pärjäisin kyllä. Jalkaterät vain on niin turvoksissa että jalkapöydän jänteet ei erotu ja jalat on ihan törkeän kipeät :cautious: Lepoa ja pötköttelyä sain ohjeeksi, samoin veden juontia reippaasti, ne kuulemma auttaa parhaiten munuaisia poistamaan nesteitä. Lylleröfiilis on taattu :ROFLMAO:

  Nyt rv 37+2.
   
  #1951
  Viimeksi muokattu: 06.09.2019
 2. M i l j a

  M i l j a Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  852
  Saadut tykkäykset:
  10
  Mä kävin kans neuvolassa aamulla. Mulla on ollu verenpaineeseen lääkitys jo vähän ennen raskautta. Paineet pysyny tosi hyvänä sen ansiosta. Samoin pissa ollu aina puhdas. Nyt oli yllättäen yhellä plussalla valkuainen ja verenpaine koholla. Eka raskaus käynnistetty raskausmyrkytyksen takia. Tosin mulla aamulla jäi lääkkeet ottamatta ennen neuvolaa. Vähä jo mietin, että niinkö se häätyy synnnärille lähteä ku mun lääkäri kirjotti papereihinki, että herkästi käynnistetään.
  Sain ohjeeksi kotona mittailla paineet ja pissatestit. Nyt oli laskenu verenpaine melkeen normaaliks ja valkuainenki sama ku aamulla. Turvotusta ehkä ihan aavistuksen jaloissa iltasin. Seki oli outoa, että oli viikossa noussu kilo painoa :X3: Mulla nimittäin koko raskaudenaikana on tippunu paino kilolla, että nyt ollaan siinä lähtöpainossa vasta :D
  Mun närästys on sitäluokkaa, etten oo pystyny kauheasti syömään. Aamupala ja jossainvaiheesa päivää yks ruoka. Siinä kaikki. Nyt sitte pyysin reseptin Omepratsoliin, jonka viikkositte alotin. Heti samana iltana teki mieli iltapalaa ku oli niiiin hyvä tunne ruokatorvessa :p. Ukolle sanoinki, että taitaa painoki lähteä nousukiitoon.
  Aamulla tuli limatulppaa jonkuverran, mutta sehän nyt ei kerro mitään.
  Se tunne kuitenki on, ettei mun ehkä tarvi sinne L.A.han asti ootella. Mahtaavat käynnistää aijemmin, jos nuo arvot alakaa ronklaamaan.
  En pistä hanttiin :whistle:
  Rv 38
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1952
 3. M i l j a

  M i l j a Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  852
  Saadut tykkäykset:
  10
  Jihaa, nyt alakaa olla sellaset tuntemukset, että taijan lähteä perjantai-iltaa viettämään synnytyssaliin. Toistatuntia jo tullu 3 min välein supistuksia. Ja ne tuntuu just oikeassa paikassa. Herkästi piti lähteä, mutta en kyllä mee vielä :geek:
  Pitäkää peukut:D
   
  • Ihana! Ihana! x 3
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #1953
 4. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  @M i l j a ooh, sielläkin :love: Tuuhan kertomaan sitte tänne kuulumisia! Hurjasti tsemppiä... vaikka taitaa olla teidän vauva jo syntynyt :D
   
  #1954
 5. M i l j a

  M i l j a Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.05.2007
  Viestejä:
  852
  Saadut tykkäykset:
  10
  No kotia tulin, plaah. Ei ollu viikontakasesta edenny kohdunsuun tilanne yhtään. Pääasia, että vauvan voinnin sai tarkistettua eikä sydänäänet laskenu, vaikka kokoajan käyrällä supisteli. Saa kotona rauhallisin mielin ootella. Verenpaine oli koholla ni sitä pitää seurailla. Jatkuvasti supistelee, mutta silleen, että pärjää. Katotaan mitä yö tuo tullessaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1955
 6. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  @M i l j a no jopas, yllättävä käänne mut jotenkin tuntuisi että ei tuossa kauaa silti enää mee :love: Lehmänhermoja ja rentoutumista (y)

  Meillä tuli miehen kans hirveä riita :( Huoh...
   
  #1956
 7. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  Täällähän tapahtuu vaikka mitä kun on vähän aikaa poissa:LOL:

  Tänään tuli sitten reissattua tuo 250 km, matka muuten ihan ok ei ongelmaa, vain pylly puutu pahastio_O luulen kyllä että nyt viimeinen reissu ennen syntymää, koska tänään tullut muutamat ensimmäiset kivuliaat supistukset levossa ollessa(y)

  Voih @M i l j a kyllä se sitten pian tapahtuu varmasti(y)

  @Lukka ymmärrän täysin, täällä ollut tämän raskauden aikana useasti miehen kanssa sukset ristissä:rolleyes: kunhan nyt molemmat rauhoitutte ja vedätte vähän happea niin kyllä se rakkaus sieltä voittaa:love:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1957
 8. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  245
  Saadut tykkäykset:
  76
  Mä kevyesti päivitän, että poitsu syntyi sillon keskiviikkona klo 18.30 eli oli 39+4
  3700g ja 52cm

  Kaikki meni hyvin.

  Tässä nää päivät mennyt ihan töttöröö sekaisin univajeesta. Kirjottelen lisää kun saan sen itsestäni irti.

  Toivotaan jakaantumisia urakalla muille myös.
   
  #1958
 9. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  Hurjasti onnea pojasta @Veeja :love::love: Ihana ois kuulla lisää kunhan ehdit palata asiaan. Pikaista toipumista :)
   
  #1959
 10. Nyytti19

  Nyytti19 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2019
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  27
  Täällä ollaan myös synnytetty. Juuri kun olin tänne kirjoitellut, että ei supistele enää kuin edeltävä viikolla niin alkoikin pikku hiljaa tapahtua. Eihän tätä tunnetta voi verrata mihinkään. Vauvaa tuijotettu, ihasteltu ja nuuskittu :love: Paljon tsemppiä vielä odottaville!
   
  #1960
 11. Miliani

  Miliani Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2019
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  11
  Onnea vauvoista @Veeja ja @Nyytti19 :love:
  Ja @M i l j a, joko pääsit synnyttää?

  Mulla on vaan tosi RASKAS olo:D Supistelee välillä, ei kipeästi. Yks yö oli kyllä vähän kipeämpiäkin suppareita, mutta ne meni sitten ohi aamuun mennessä. Seksi tais saada ne aikaan. Mitä seksiin tulee, niin sen suhteen asiat muuttui mielestäni jo raskauden alussa. Ei se ole vaan ollut enää samanlaista, alussa piti varoa kun oli verenvuotoa ja senkin jälkeen ei jotenkin kumpikaan osata heittäytyä enää siihen hommaan. Ensin olin itse epävarma kehostani ja nytkin olen yleensä se aloitteen tekijä, mies on ollut ihan erilainen koko raskauden ajan. Välillä seksiä siis on, mutta ei voi verrata "entiseen". Palautuukohan seksi sitten jossain vaiheessa ennalleen ... :unsure:

  @Lukka, ja kyllä mekin ollaan riidelty miehen kanssa noin kerran kuussa ihan kunnon riita koskien jotain "pikkuasiaa", esim. kotitöitä.

  Olen liikkunut joka päivä kodin ulkopuolella vähän pidemmälläkin busseilla, mutta tänään tuli sellainen olo että en jaksa enää lähteä mihinkään, kun koko ajan on vessahätä ja bussissa ei välttämättä pääse istumaan ym. Että tästä varmaan loppuun saakka menee enemmän kotioloissa ja kodin lähellä.

  Muuten, mulla on ollut jo keskiraskaudesta saakka tosi kiusallinen ongelma - virtsankarkailu. Saattaa lirahtaa jos vaikka nauran jollekin jutulle. Nyt mietin onko mulle tullut joku laskeuma vai mitä tämä on :( Ekan synnytyksen jälkeen tätä oli toki jonkin verran esim. pomppiessa, mutta nyt on tosi usein. Onko kellään muulla ...? (n)

  -Rv 37 -
   
  #1961
 12. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  Vautsi, sielläkin, hurjasti onnea @Nyytti19 :love::love: Ja ois ihana jos saatais kuulla lisää synnytyskertomuksia ;)

  Täällä kivut lisääntyneet taas, ainakin täksi päivää. Hillittömän kipeä pukama vaivaa :oops: Lisäksi koko lantionseutu juilii ja tuikkii. Pukaman parantaa vain synnytys joten alan toivoa pääseväni pian tositoimiin, nyt pelkkä istumaan meneminenkin käy jo kipeää. Välillä tuikannut semikipeä supistus, toivottavasti se tästä joskus lähtis :ROFLMAO:
   
  #1962
 13. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  @Miliani ai niin, mulla on tota ollut synnytysten jälkeen useampia kuukausia. Ainakaan mitään pomppimista ei ole pystynyt tekemään ja joskus saattanut lirahtaa vähän yskiessä tms. myös. Raskausaikana ei oo ollut ku muutaman kerran. Laskeumaa ei oo koskaan todettu. Joskus luin jostakin et osalla naisista kudokset ja venyminen palautuu normaalille tasolle vasta vuoden parin päästä synnytyksestä ja imetyksen lopettamisesta. Mulla meni viimeksi kaks vuotta synnytyksestä, 8 kk imetyksen loppumisesta, et pystyin taas lenkkeilemään. Ja koko ajan olin kyllä yrittänyt tehdä lantionpohjatreeniä. Kannattaa muistaa harjoitella, tarvittaessa käydä äitiysfyssarilla ja ihan vain antaa kropalle aikaa palautua. Raskausaikahan rasittaa jo pelkän lisääntyneen painon takia, lantionpohja joutuu nyt lopussa varsinkin kannattelemaan isoa painoa normitilanteeseen nähden. Toivottavasti nää vaivat tästä vielä helpottaa.
   
  #1963
 14. Veeja

  Veeja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2012
  Viestejä:
  245
  Saadut tykkäykset:
  76
  Elikkäs sillon keskiviikkona klo 01 yöllä tuntui oloa että jotain valahtaa, nousin ninjaliikkeillä sängystä ja vedet lorisi lattialle. Supistukset alkoi melko heti perään ja tuli 10 min välein. Ohjeeksi saatiin aamulla mennä naikkarille jos pystyy kotona ongelmitta olemaan. Aamusta alkoi tulla 6 min välein välillä tujumpia mutta enimmäkseen siedettäviä polttoja. Kohdunsuulla ei kuitenkaan kummempaa sillon aamulla, vähän kaulaa ja yhdelle sormelle auki ym. Käytiin kahviossa ja käveltiin vähän portaita, ei juuri apua. Vaihtoehdot oli kotiinlähtö tai sitten kävelylenkki joka siis valittiin, kotiin oli matkaa ja tuntui että supistukset koveni vähän vaikkei vieläkään kovin kummosia, säännöllisiä silti. Lähdettiin parin tunnin merenranta lenkille ja tuntui ettei mitään kummosta vieläkään vaikka astetta taas kovemmin supisteli. Yllätykseksi olin kuitenkin 3cm auki, silloin klo oli jotain 13. Saatiin jäädä ja melko räväkästi alkoikin alati kovenevat poltot. Tens laite selkäpuolella antoi ihan loistavaa apua, ja jossain kohtaa otin ilokaasun siihen tueksi. Seuraavan kerran kohduntilannetta tarkastellessa oli 7cm auki ja kivut kyllä niin jumalaiset. Siinä sain epiduraalin joka ei kylläkään vienyt kipuja niin hyvin kun muistelin sen toimivan, ei puhettakaan torkuista. Edelleen ilokaasuletkussa kahdella kädellä roikkuen olikin kohta ponnistuksen aika, 9min siinä ähkittiin ja woilaa. Kivut oli tipotiessään ja pieni ihanuus siinä silmät auki töllötteli äitiä. :love: Ei repeämiä, ei edes nirhaumaa jäänyt, kai sitä on jo niin väljä:ROFLMAO:

  Siitä sitten yön aikana siirryttiin perhepesähotelliin jossa sitten jouduttiin muutama päivä viettämään kun seurasivat sokereita jotka oli kyllä taas niin pienestä kiinni nekin arvot mutta siellä oltiin kyllä ihan parhaissa olosuhteissa omassa hotellihuoneessa. Maito nousi hiukan hitaahkosti mutta nyt on kyllä niin jäätävän kuumottavat kannut että hellurei. :ROFLMAO:

  Kysykää jos jotain jäi uupumaan. Pää tuntuu erityisen sekavalta juuri tänään ja vähän semmoi kipeekin olo. Liittyiköhän sekin jotenkin maidon nousuun? (n)

  Kovasti onnea myös muille jo vauvan syliin saaneille, on se maagista, joka kerta uudelleen.

  Vielä tosta kun synnytys alkoi, se edeltävä päivä oli jotenkin tosi seesteinen ja oli just se olo et tää ei tuu kyl viikkoon, ei supistuksia ei oloja. Ja se kahen päivän ripuli tosiaan oli... ei kai muita ennakko-oireita. Sitä limatulppaa lähti sillon 6vrk ennen.
   
  #1964
 15. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  @Veeja hyvältä kuulostaa sun synnytys, ihana ettei tullu mitään vaurioita, varmaan suht nopsaan toipuukin sitte. Millainen teidän vauva on tähän asti ollut? Onnea vielä hurjasti :love:

  Mulla nyt totaalisesti äityi toi pukamavaiva, se on ihan helevetin kipeä... :cry: Liikkuminen on yhtä tuskaa..! Ja särkee se paikallaan ollessaankin. Muistan tän infernaalisuuden viime raskaudesta, silloin ei auttanut mikään muu kuin synnytys, äkkiä helpotti sen jälkeen vaikkei synnytys ponnistusvaiheen osalta ollut ees helppo. Aion huomenna viimeistään alkaa soittelemaan ja anelemaan käynnistysaikaa, en kestä jos tätä jatkuu vielä pari kolme viikkoa :cry: Aika skeptisesti suhtaudun mihinkään käynnistykseen enkä haluaisi sellasta mut ei pää kestä tällaista kipua päivätolkulla. Mieluummin vaikka parin päivän synnytyskivut käynnistyksestä ku useampi viikko tätä. Lantiolla juilii muutenkin mut ei mitään selvää merkkiä oo tullu siitä että vauva ois kohta itekseenki tulossa...
   
  #1965
 16. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  190
  Saadut tykkäykset:
  62
  Onnea kaikille jo lapsensa saaneille :)

  Täällä alkaa olla aika luovuttaja fiilis, todellinen alakuloinen olo vaikka kuinka yritän tsempata. Mulla on ollu aika paljon kaikkia ns. synnytystä ennakoivia oireita jotka ei sit kuitenkaan ilmeisesti mun kohdalla tarkoita yhtään mitään. Pari yötä tällä viikolla mennyt tyhjentyessä vessassa molemmista päistä, välissä siis aina yksi normaali yö kunnes jatkuu. Ei oikein sovi normaaliin vatsatautiin tämä mutta en tiedä sitten. Supistelee edelleen reilusti ja pitkäkestoisesti mutta ei noissa kuitenkaan kipua varsinaisesti ole mukana vieläkään. Lähinnä epämiellyttävä tunne. Ja valkovuotoa (oletettavasti) holahtelee edelleen reilusti. Ainut mikä näistä "klassista" puuttuu on se limatulpan irtoaminen, sitä en oo mielestäni vielä huomannut.

  Tuntuu että kaikkien muiden syyskuiset syntyi jo (siis real life tuttujenkin) ja minä vieläkin ihmettelen. Mikä sinällään varmaan ihan normaalia kun laskettukin vasta viikon päästä. Miten tää on tämmöstä tuskaa tämä odottelu, eihän vielä mennä edes yliaikaa! Hohhoi.
   
  #1966
 17. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  Onnittelut täältäkin kaikille pienokaisensa saaneille:love:

  @tikkunekku90 sama homma täälläkin:cautious: vain kateellisena seurata vierestä kun toiset jakaantuu:oops: ja tosiaan täälläkin se 5 päivää vielä laskettuun aikaa:ROFLMAO:

  Tiistaina olisi taas neuvola aikao_O niin toivon että tulis lähtö synnärille ennen sitä:whistle:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1967
 18. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  Tsemppiä @tikkunekku90 ja @BIMK, eihän tää loppuraskauden oottelu niin hauskaa oo välttis... On piinaavaa ihmetellä ja jännätä milloin tulee lähtö synnärille ja samaan aikaan kärsiä jo ennen synnytystä vaivoista. Ite lähden illasta päivystykseen, tuo helvetin pukama on ihan kauhea, tuntuu että taju lähtee kun yritän istua alas tai nousta ylös. Lisäksi alaselässä on kipua ja paineen tunnetta. Oletan et vauva nyt jotenki hengaa niin tympiässä kohtaa et painaa vähän joka paikkaan. En sitten tiedä mitä haluaisin pukamalleni tehtävän, sitä ei varmaan voi akuutisti hoitaa muuta kuin avaamalla mut sit todella toivon että synnytys ei heti käynnisty koska ois kiva et se haava ehtisi ees vähän parantua. Ja toisaalta tää pukama voi hyvin ehtiä vaikka uusia ennen ku vauva syntyy. Synnytys tän oikeesti parantaa, ei mikään muu, jos menee kuten viime raskaudessa, silloin suostuin et pukaman sai avata eikä siitä ollu mitään apua, itkeä tihrustin pari päivää kivuissani. Tuskin silti suostuvat käynnistämään vaikka aion kyllä kysyä. Nyt rv 37+5.
   
  #1968
 19. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  @Lukka tiedän tuon pukama tunteen:( ei ole kiva, raskausaikana niitä nyt ei onneksi ole ollut ainakaan toistaiseksi:whistle:(y) kerran on ollu päiväkirurgiaan aika varattuna hirttoa varten mutta parantu sit kuitenkin ittestään ennen sitä:eek:
   
  #1969
 20. Nyytti19

  Nyytti19 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2019
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  27
  Kiitoksia onnitteluista! Yrittäkää te odottajat vielä ottaa levon kannalta nämä viimemetrit mikäli vaan pystytte. Pian teilläkin oma tuhisija kainalossa, joka pitää hereillä oli yö taikka päivä. Itse olin melko varma, että yliajalle menisi mutta viikkoa ennen tulla tupsahti vauva.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1970
 21. tikkunekku90

  tikkunekku90 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Viestejä:
  190
  Saadut tykkäykset:
  62
  @Lukka kuulostaa tosi ikävältä toi pukamahomma :sick: ei varmaan loppumetreille kaipais enää ylimääräistä.

  Mä ite vaan niin toivon että tää lähtis itestää käyntiin tässä lähipäivinä, ettei tarviis käynnistää. Koska se käynnistys jos ei onnistu ballongilla niin ymmärtääkseni sen jälkeen alkaa lääkkeiden dumppaus ja sitä en haluaisi koska se kai sitten helposti tekee sängyn vangiksi.

  @BIMK Onks sulla eka tulossa vai muistanko väärin?
   
  #1971
 22. BIMK

  BIMK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2019
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  29
  @tikkunekku90 toinen tulossa, mutta esikoinen täyttää ensi kuussa 17:LOL: melkein siis kuin uudestaan esikoista odottais:ROFLMAO:

  @Nyytti19 totta tuokin, mutta kun tahtois jo:X3:
   
  #1972
 23. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  Oon niin väsynyt ja kipeä etten jaksa lähteä oottelemaan päivystykseen... Huomenna sit omalle lääkärille jos on yhä sama tilanne aamusta. Vauva on puskenut entistä alemmas tai ainakin eri asentoon, maha on hirveän alhaalla. Toivon et sieltä hän ois pian tulossa... :whistle: Pitkin päivää taas tuntunut napakoita supisteluja mut ei mitään oikeesti kipeitä.
   
  #1973
 24. Daisy85

  Daisy85 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Viestejä:
  261
  Saadut tykkäykset:
  78
  Onnea teille muillekin vauvan syliin saaneille :love: ihanaa myös lukea että kaikki sujunu hyvin!

  En ole oikein ehtiny kirjoitteleen, nyt siis pikaisesti kuulumisia.. äiti on ollu kylässä yli viikon ja lähtee huomenna, ihanaa ku saanu nähdä nyt jo meidän pienen ku esikoisen näki vasta 4kk iässä mun suomi-reissulla. Ja esikoisesta puheenollen, on ollu ihanaa nähdä ettei se ole ollut yhtään mustis vaikka vasta vajaa 20kk itsekin, päinvastoin silittelee vauvan päätä ja käsiä jatkuvasti. Jos vauva inahtaaki sohvalla niin jättää heti leikin ja juoksee silitteleen päätä :love: antaa myös pusuja mutta silleen koskematta muiskauttaa :LOL: eikä pyydetä että tekis niin, mutta tietty ihaillaan ääneen ku ”hoitaa” siskoaan ja näkee että on oikeasti mieluista. Vaatii tietysti vielä paljo sylittelyä itsekin ja oon onnistunu ainaki tähän asti hyvin antaan tarpeeksi hellyyttä ja huomiota vastasyntyneestä huolimatta.

  Nyt ootan vähä kauhulla miten selviän sitte ku mieski on työmatkoilla ja joudun hoitaan yöt molempia, mutta enköhän selviä jotenki. Nyt on ollu iso apu ku mun äiti on hoitanu pojan yöheräilyt, jännä että sen kans menny hyvin vaikka miehenki on mahdoton saada poikaa nukkuun yöllä. Yöt on helppoja vauvan kans, se vaan nukkuu ja syö 1-4 kertaa, mutta jos isoveli herää yhtäaikaa eikä nukahda äkkiä niin on jo hankalaa.. onneks tyttö on ollu tosi rauhallinen ja helppo ainaki tähän mennessä :rolleyes: en oo herätelly enää vaikka söi pari kertaa vain kerran yön aikana, ku paino on noussu tosi hyvin ja eihän siinä unisena saa edes syömään kunnolla.. vaippaa pitäny vaihtaa silti ku täyttyy äkkiä. Esikoiseen verrattuna helppoa, sekään ei itkeny juuri ollenkaan, mutta söi pikkusen kerrallaan ja jatkuvasti, sai koko ajan katella missä voi imettää ku oli pois kotoa. Nyt on kiva ku tyttö syö usein kerralla pitkään ja sitte voi olla 3h päivälläki syömättä tyytyväisenä.

  Mulla on sata kertaa parempi fiilis ku raskausaikana! Lähti kaikki vaivat kerralla pois, pelkäsin virtsankarkailua ku oli pitkään vaivana ekan synnytyksen jälkeen, muttei ole nyt sitäkään :whistle: raskausaikana kyllä oli, mutta ei se onneks tarkoitakaan että jatkuisi myös synnytyksen jälkeen. On tää vauvan tuoksu sitte huumaavaa, nytki nukkuu nyytti rinnalla ku en raskinu vielä pistää sänkyyn ;)
   
  #1974
 25. Lukka

  Lukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2015
  Viestejä:
  676
  Saadut tykkäykset:
  166
  Oih, ihanat kuulumiset @Daisy85 :love::love: Huippua että on menny kaikki noin hienosti :) Siitä on aihettakin nauttia. Varmasti jää kivat muistot vauvan alkuajoista :love:

  Jäätävän kipeä pukama jatkaa eloaan mut ehkä ei kauaa, iltapäivällä meen lääkäriin. Ihan sama onko siitä apua tai ei, ihan sama vaikka ois mieslääkäri, ihan sama vaikka synnytys käynnistyis huomenna, en vaan jaksa tätä enää yhtään :cry: Toivottavasti tuolle nyt voi tehdä jotakin, ihan pelkkä kävelykin sattuu niin helvetisti että oksettaa. Nyt on todellakin se vaihe raskaudessa että se mikä putoaa lattialle saa myös jäädä sinne kunnes joku toinen nostaa sen ylös :cautious::D

  Tsemppiä kaikille tuleville ja uusille äideille :love:
   
  #1975
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti