Syyskuun söpöläiset 2016

Viestiketju alueella 'Odotusaika' , aloittaja Lennis, 26.12.2015.

 1. Jaarma

  Jaarma Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  2
  Heissan!
  Täällä perus puurtamista. Maha kasvaa, ja kiloja on tullut. En enää nykyisin jaksa ressata kiloista tai kropan koosta. Kokemus on opettanut että kilot lähtee sitten kun lopetan imettämisen ei yhtään ennen sitä. :cool: Oon ihan normaali painoinen normaalisti kuitenkin kaikilta on tullut melkein 20kg mutta kaikki lähtee sitten ku elimistö lähtee käyntiin imettämisen jälkeen. Mulla siis ei menkatkaan ala niin kauan ku imetän.(n)
  RU meilläkin on 3.5 ja halutaan kyllä tietää kumpi on tulossa jos se vain näkyy.
  Liikkeet tuntuu jo joka päivä useasti vaikka istukka on edessä. Vaivoja ei oo vielä muita kuin närästys, selkä vaivat alkaa luultavasti joidenkin viikkojen päästä. Mutta närästys on inhottavaa. Eka kerran närästi jo ennenku olin edes testiä tehnyt ja sitä jatkuu ihan loppuun asti. Ihan kaikki ruoka ja juoma närästää, jopa vesi :confused: Onneksi rennien kuitenkin auttaa. Mulla onkin ollu aina kaikilla vauvoilla mustat paksut hiukset :D (sanonta sanoo että jos äitiä närästää raskaus aikana niin vauvalla on hiuksia päässä) minä oon itse lisännyt että mitä enempi närästää sen vankempi tukka:ROFLMAO:
  Joku kysy hiusten värjäyksestä. Värjäsin itse itseltäni viime viikolla ja varmaan vielä kerran värjään/värjäytän ennen laskettua-aikaa.
  Jaarma 19+5
   
  #826
 2. bounty

  bounty Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2016
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  6
  Kontrolliultra takana ja edelleen toinen aivokammio oli vähän iso, mutta rajoissa. Lääkärin mukaan ei tarvi seurantaa, huh. Tarkasti myös rakenteet vielä uusiks ja kaikki näytti olevan ok. Kooltaan poju vaikutti muutamia päiviä isommalta kun viikot antaa ymmärtää. Nyt sit kun vaan odotellaan neuvolaa ens viikolla. Oon ollu jotenkin ihan puhki. Tuntuu et energistä keskiraskautta ei tuu ollenkaan. Pelkkkä portaiden kävely saa jalat hapoille ja koko ajan vaan väsyttää. Esikoisesta jaksoin urheilla loppuun asti, nyt tuntuu et tahti hyytyy jo nyt. Kilojakin on jo vähän yli 5...Syön lisärautaa, mutta silti tuntuu kun hb olis liian alhainen. Saa nähdä mitä lukemat ens vkolla näyttää. Muidenkin rakenneultra kuulumisia ois kiva kuulla.
   
  #827
 3. tsn80

  tsn80 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2016
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eilen oltiin rakenneultrassa ja kaikki näytti hyvältä. Poika näytti olevan tulossa Ihan hauska päästä tutustumaan myös poikien maailmaan.

  Mulla on myös liikkuminen ollut vaikeaa. Alavatsaa vihloo, kun vähänkin kävelee nopeempaa.. Vielä muutama viikko sitten hölkkäsin. Toivon todellakin että tämä on vain joku vaihe, tulee muuten pitkä aika olla liikkumatta. Olen myös ottanut rautaa nestemäisenä tabletien lisäksi, kun alkoi väsyttää jossain kohtaa kokoajan. Yks ilta nukahdin seitsemältä ja heräsin ysiltä
  Täytyykin näyttää tytöille eiliset ultrakuvat. Tiedän että ainakin yhdestä kuvasta repee riemu, kun näyttää siltä että vauva näyttää keskisormea ja kaikki tällaset asiat on nyt niin hauskoja tällä hetkellä
   
  #828
 4. Sheldon

  Sheldon Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2012
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  47
  Onpas meillä hiljaista täällä! Hyvää vappua kuitenkin kaikille syyskuun söpöläistä odottaville :)

  Maanantaina vihdoin odotettu rakenneultra! Enpä oo aikoihin odottanut maanantaita näin kovaa ;)

  Sheldon 20+4
   
  #829
 5. Lennis

  Lennis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2015
  Viestejä:
  656
  Saadut tykkäykset:
  158
  Eipä tosiaan ole täällä tullut kirjoiteltua, listan päivityskin käynyt vähän hitaanlaisesti :confused: Nyt pitäisi kuitenkin olla kaikki ajan tasalla :giggle:

  Sheldon, muistan tuon ru:n odottamisen. Jännitti edellisestä päivästä lähtien niin kauheesti, että hyvä jos housuissaan pysyi :p Onko se teillä vika ultra? Meillä ei enää sen jälkeen tuu kontrolleja, kun kaikki oli kunnossa.

  Viljaa, joko liikkeet tuntuu? Istukka voi häiritä pahastikin ja varsin ensimmäisen odottajat ei heti tajua mikä kaikki kuplinta onkaan liikettä :rolleyes: Kaveri kun odotti ensimmäistä, niin ekat liikkeet tunsi vasta 20+ viikoilla. Ei siis huolta!

  Täällä suhteellisen tasaista odotusta, mitä nyt ei lasketa mukaan satunnaista oksentamista ja lähes päivittäistä närästämistä! Onneksi olen selvinnyt vielä ilman mitään selkäkipuja tai liitoskipuja. :)

  Lennis ja Pirkka 22+2
   
  #830
 6. Ninniz

  Ninniz Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2016
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  25.9 Ninniz/33v./1.lapsi/JS?
   
  #831
 7. Ninniz

  Ninniz Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2016
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvää vappua ja (y) kaikille RU (ultraan)! Minulla RU 12.5, jännittää!:D
  Olen uusi jäsen, kiva löytää tällainen aktiivinen palsta. Vinkkejä FB syyskuun ryhmistä? :)
  25.9 Ninniz/33v./1.lapsi/JS?
   
  #832
 8. cherrytomato

  cherrytomato Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2016
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  53
  Ei ole tullut kauheasti kirjoiteltua kun tuntuu että kiirettä pitää koko ajan. Taas yksi läheinen joutui sairaalaan niin ajatukset ihan muualla kuin raskaudessa ja omassa hyvinvoinnissa.

  Huomenna täälläkin ultra, odotettu kuin kuuta nousevaa! Poikaolo vaivaa vieläkin, haluan vahvistuksen tälle :D muuten olo vieläkin tajuttoman väsynyt ja mitään ei jaksaisi tehdä. Energiatasot matalalla vaikka hempparitkin hyvät. Koiran kanssa jaksaa vaihtelevasti tehdä lenkkiä! Toissapäivänä 2h lenkki, tänään 15min tuntui olevan aamulla liikaa :D

  20+2
   
  #833
 9. Ninniz

  Ninniz Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2016
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan ymmärrettävää, että ei kaikkea jaksa. Mistä muuten tulee tunne, että odottaa tyttöä tai poikaa? Mulla ei oikein ole mitään aavistusta sukupuolesta. :)
   
  #834
 10. cherrytomato

  cherrytomato Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2016
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  53
  En tiedä mikä sen poikaolon aiheuttaa, mutta vahva fiilis on kyllä :D Silmissä siintä pieni James Dean. Tänäänhän sen näkee... JAIKS! Kunhan vaan näyttää haarovälinsä. Jos vanheempinsa tulee niin ei näytä edes kiusallaan. :whistle:
   
  #835
 11. Jennuli_2

  Jennuli_2 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2016
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  2
  Mullakin oli tosi vahva poikafiilis, mutta perjantain ultrassa osoittautuikin, että pieni tytöntylleröhän siellä majailee :love:. Rakenteet näytti olevan kunnossa, luojan kiitos. Painoa 388g ja vastasi hyvin viikkoja.
  Nykyään tuntuu liikkeitä tosi usein ja varsin voimakkaitakin, vaikka istukka on etuseinässä.

  Jennuli 21+4
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #836
 12. Viljaa

  Viljaa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2016
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  52
  Lennis: liikkeet eivät tunnu vieläkään. Meillä oli tänään aamulla ru ja kätilö kertoi, että istukka on niin sopivasti edessä, että potkuja voi odotella hyvin mielin vaikka monta viikkoakin vielä.

  Ultrassa oli kaikki hyvin ja pientä poikaa meille lupailtiin. :love:

  19+6
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #837
 13. cherrytomato

  cherrytomato Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2016
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  53
  Hittolainen, sinne meni mun poikaolot romukoppaan tämän ultran jälkeen. Kyllä se kätilö tyttöä meille povas :eek: Vaikka tiukasti piti jalkoja ristissä, mutta sen verran päästiin kurkistamaan ettei ulokkeita näkyny ainakaan tällä käynnillä.

  Meillä kasvetaan pienempänä kuin viikot antavat ymmärtää, 6pv pienempi kuin np-ultran antamat viikot, mutta kuulemma ei vielä oo mitään hätää vaikka "alakäyrillä" mennään koska rakenteet kunnossa. Neuvolassa sitten seuraillaan kasvua ja tarvittaessa käydään uudestaan mittailemassa ultrassa. Mutta ei vanhemmatkaan mitään jättejä ole joten en aio ottaa stressiä.

  20+3
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #838
 14. pikkupossu

  pikkupossu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2015
  Viestejä:
  161
  Saadut tykkäykset:
  80
  Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista!!:love: oisko kiva jos tohon la listaan merkattais myös se että kumpi tulossa koska ite on ainaki niin lahopää ettei muista mitä kellekki on lupailtu. :)

  Meillä on tässä ollu mahatautia niin on jääny tää kirjottelu vähemmälle. Itellä alko tänään jo toinen kierros ko. taudista :sick:..

  Mutta tänään on taas vauveli ollu villinä, kuopuski naureskeli ku maha hytky ja näky niin selvästi liikkeet :):love: ja ite naureskellu ton mahan muodolle, huomaa kyllä että pikkunen istuu vasemmalla puolella :LOL:

  Mulla on tullu tosi vahvana tyttöfiilis mutta se ehtii vielä vaihtua varmaan viis kertaa ennen syntymää, olin jo niin varma pojasta muutama viikko sitte...:whistle:

  Cherrytomato, mulla kans veto pois kokoajan, tosin tämä sairasteluki tekee sen, mutta mä löysin sentään ennen mahatautia rautalääkkeen, jota voi vetää tupla annoksen ja maha kestää sen!!(y) että luulis ettei hempasta tämä ainainen väsy johtus mutta ylihuomenna nla niin tietääpähän ainaki hempan sitte.

  22+4
   
  #839
 15. Sheldon

  Sheldon Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2012
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  47
  Ru takana ja kaikki oli hyvin :) ihanaa!! Nyt vihdoin aion alkaa nauttia täysillä ja heittää murehtimiset syrjään. Oli aivan huippuhyvä kätilö ja tosi tarkka ja selosti kaiken niin hyvin. Meidän esikoispoika 6/2013 saa pikkuveljen <3 aivan ihanaa <3
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #840
 16. Meibijees

  Meibijees Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2015
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  79
  Onnea muillekin hyvistä ultrakuulumisista. Meillä myös ru takana ja kaikki hyvin. Poikaa lupailivat myös tänne :rolleyes: Minulla istukka etuseinässä, liikkeet ovat tuntuneet pari viikkoa päivittäin. Nyt näkyy ja tuntuu jo vatsan päältäkin. Ensi viikolla olisi sitten taasen neuvola ja saa sen todistuksen työnantajalle ja Kelaa varten.

  Mites vaivat? Onko mitään? Täällä vointi muuten ok, mutta vatsa ei oikein toimi ja voin kertoa, että on välillä tukala olo. :poop:

  Meibijees 21+1
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #841
 17. Sheldon

  Sheldon Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2012
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  47
  Mulla kans ensi ke neuvola, josta saa paperit Kelaan jne. Sitten tuleeko taas ties miten pitkä tauko, kun on neuvoloita harvennettu niin jos ei ole ensisynnyttäjä.

  Vaivat loistaa poissaolollaan! Enintään reipas kävelylenkki aiheuttaa pariksi päiväksi alapään liitoskipuja, mutta ei mitään sen kummempaa :)

  21+0!!
   
  #842
 18. Viljaa

  Viljaa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2016
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  52
  Vaivoista: ei kipuja, vatsa toimii, ei väsytä. Mutta tämä pahoinvointi, se ei vain kokonaan hellitä. :eek: Olo on jo parempi, enkä oksenna välillä moneen päivään, mutta olo on usein etova.

  20+0
   
  #843
 19. meici

  meici Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2013
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  7
  Täälläkin ru takana, alusta asti vaivannut poikafiilis osui oikeaan, 426g oli tyypillä painoa viikoilla 21+1 :) . Kaikki edelleen kunnossa, kokoa sillä oli päivän verran enempi kuin mitä lasketun ajan mukaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #844
 20. Ninniz

  Ninniz Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2016
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tunnu muillakaan vielä liikkeitä. Kyllä voi ja oli neuvolassa vaikeampi paikantaa arveli syyksi edessä olevan istukan vuoksi mutta istukan sijainnin saan selville vasta 20 viikon kohdalla ultrassa. Lähiviikkoina ne liikkeeseen alkaa varmaan tuntumaan, ei hätäillä Rv 19+2
   
  #845
 21. Ninniz

  Ninniz Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2016
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuttua nuo raskauden aikaiset vatsavaivat. Kovaa ulostetta on pehmitkenyt hieman neuvolan lääkäriltä saatu vinkki laittaa illalla lasiin kaksi kuivattua luomua ja peittää ne vedellä sit lasissa yöksi jääkaappiin ja aamulla koko yökötys juodaan ja syödään luumut lasista. Tarvittaessa sano et ota Lacsoperon. Microlax peräpuikot kans vaarattomia käyttää. Ultraa ja liikkeiden tuntumista malttamattomana odottelen. Aamuyöt menee valvoen.. univelkaa Rv 19+2
   
  #846
 22. pikkupossu

  pikkupossu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2015
  Viestejä:
  161
  Saadut tykkäykset:
  80
  Mulla onneksi meni nuo vattavaivat pois ku vaihto rautalääkityksen, nyt syön sen vieläpä tuplana. Mutta siltiki hemppa oli tänään 105 ku neuvolassa kävin!:eek: ei ihme että väsyttää vaan kokoajan :sleep: ja painoki on alkanu nousemaan, reilu 600g/viikko tullu :whistle: paljokohan ois tullukkaa jos ei ois ollu kahta vattatautia kuukauen sisään? Ja sf mitta pompsahti yläkäyrälle..

  En nyt muista onko ollu aiemmin puhetta mutta meinaatteko ottaa äippäpaketin vai otatteko rahana? Mulla on kova mietintä, se on nyt paljo kivempi ku muitten aikaan mutta sitä tavaraa jo on..toisaalta, oispahan sitte tällekki tulokkaalle oma laatikko ja makuupussi yms. tallessa, niinku isommillekki.. pitänee vähä miettiä..

  Pikkupossu 22+6
   
  #847
 23. cherrytomato

  cherrytomato Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2016
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  53
  Hmm, mitä noihin liikkeisiin tulee niin kysäisin jo np-ultrassa että missä istukka menee ja edessähän se. Mutta olen jo tuntenut liikkeitä jo 16+ lähtien. En tietenkään päivittäin, mutta esim. kyykyssä ollessa selkeästi kyllä tuntui ettei tuo mikään pieru ole joka kiertää vaan pakkohan sen on mukula olla :D Nyt varmaan kaksi viikkoa liikkeet tuntuneet aika säännöllisesti, viikon verran joka päivä jonkunnäköistä möyrintää on. Ja alkaneet myös tuntumaan ja näkymään jo ulkopuolellekin jos oikein kovat jamit menossa. Että itsellä ainakaan tuo istukka ei ole liikkeiden tunnistusta estänyt, sen verta menee ylös kuitenkin kohdussa.

  Kyllä meille ainakin pakkaus kotiutuu. On se kuitenkin niin mukava muisto sitten loppujen lopuksi ja arvostan sitä eleenä. Toki kaikki kuosit ei ole niitä mille syttyy, mutta suurin osa kuitenkin tulee käyttöön jossain vaiheessa. Tuskin ne käyttämättä jää ainakaan meillä :D

  20+5
   
  #848
 24. Jennuli_2

  Jennuli_2 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2016
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  2
  Juu meillekin kotiutuu äitiyspakkaus todellakin. Ennestään kun ei ole mitään vauvakamoja olemassa. Pakkauksen voikin näköjään laittaa jo huomenna tilaukseen, kun silloin mittarissa 154 päivää. Sain jo etukäteen neuvolasta sen raskaustodistuksen joskus pari vkoa sitten.

  Olen silmäillyt viime päivinä vaunuyhdistelmävaihtoehtoja ja hoitopöytiä netissä ja kaupoissa. Pitänee pikkuhiljaa alkaa tehdä hankintoja... Kunpa vaan tietäis, millaiset kannattais ostaa :confused:

  Vaivoja ei ole onneksi vielä ilmaantunut nimeksikään. Alaselkä vähän toisinaan oikuttelee, mutta ei vielä häiritsevästi. Eilen piti lähteä shoppailemaan uusia vaatteita, kun masu alkaa olla liian suuri vanhoihin. Alkaa olla jo jokseenkin mahdotonta pitää sitä piilossa :eek:

  Jennuli 21+6
   
  #849
 25. Viljaa

  Viljaa Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2016
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  52
  Oletteko ottaneet / ottamassa vauvavakuutusta? Mihin vakuutusyhtiöön olette päätyneet ja miksi?
   
  #850
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti