Taapero kaivautuu pinnasängyssä patjan alle..

Sherri83
Hankala tapaus. Ollaan mietitty päämme puhki miten estää reilu pari vuotiaan kaivautuminen pinnasängyssä patjan alle nukkumaan. Miten ihmeessä patjan saisi kiinni siten, että sitä ei pystyisi kääntämään ylös, mutta kiinnittämisestä ei tulisi kuristumis tai raajojen jumiutumisvaaraa lapselle? Tai olisko jotain muuta ratkaisua? Pelottaa, että tukehtuu patjan alle.. Onneksi tähän asti nukkunut mahallaan. Kerran tosin oli selällään patkan päällä, mutta tyyny naaman päällä. Nyt joka kerran nostetaan pois patjan alta ja tämä saattaa toistua useita kertoja.. Hyvät vinkit tarpeen.. Huoneessa on sälekaihdin ja pimennysverho, mutta olen miettinyt, että etsiytyyköhän nyt pimeään, kun on valoisampaa nyt yöllä. Muutaman viikon on nyt tätä touhua tehnyt..
 
Sansan92
Voisiko patjan pohjaan kiinnittää kestäviä naruja jotka solmitaan sängyn pohjan läpi sängyn alapuolelle?

Tai sitten muotolakana patjan päälle, jonka reunat taitetaan samankokoisen vanerilevyn alle. Ja tämä vanerilevy on tietty alimmaisena sängyssä. Tarvittaessa muotolakanan voisi vielä laittaa jollai kiinnikkeillä reunoistaan yhteen.

Onko lapsella peitto? Jospa peitto toimisi patjan korvikkeena jonka alle mönkiä, voisi olla vieläpä painopeitto niin rauhoittuisi.

Näitä minä kokeilisin tuossa tilanteessa, jotenkin vaan patja kiinni sänkyyn.