Täiden hoidosta..

  • Viestiketjun aloittaja Huhhuh taas
  • Ensimmäinen viesti
Huhhuh taas
Jäin pohtimaan toiminkohan oikein?
Meillä päin laajasti tiedossa täitartuntoja ja löysivät tiensä meillekin. Vuodenvaihteessa ennen koulujen alkua hoidettiin eka satsi; ilman muuta laajalla siivousrumballa, kampauksilla ja uusintakäsittelyllä. Koulussa muiltakin oppilailta näitä oli samaan aikaan hoideltu.
Koululaiselta löytyi uusi (määrästä päätellen erittäin tuore) tartunta illalla ihan rutiinissa tarkastuksessa enkä päässyt apteekin sulkeuduttua enää hakemaan aineita. Pidin lapsen koulusta pois, jotta saimme koko perheelle tökötit samaan aikaan aamulla uuden siivousrumban kanssa.
Jälkikäteen kuitenkin ymmärsin lapsen puheista, että toisilla on nypitty vain "pahimmat" ja lähetetty kouluun jos illalla ehditään vasta hommata hoidot, myös lukemistani keskusteluista ymmärsin että "yli meni"?
Opettajalle ilmoitin tottakai poissaolosta ja sen syystä, mutta tunnollisena jäin miettimään oliko tää "sallittu" poissaolo edes, kun ei sitä kuitattu nähdyksi..
Entäpä onko saman kokeneilla vinkkiä, mitkäs noista apteekin ennaltaehkäisevistä tuotteista toimii parhaiten?
 
Huhhuh taas
Okei, mulla tuli sellainen olo että vähän ylihysteeriseksi vedin tämän. :D
Joo meillä kanssa on nyt pullot valmiina uusintakäsittelyä vartem sekä "ensi kerran varalle" :D
 
vierailija
Et ole vetänyt överiksi, vaan vastuullinen ja ihailtavan asiallista toimintaa (y)

Linicin estosuihke toimiva, ei tartuntoja täi epidemian aikana. Käytetty varsinkin liikuntapaikoissa, joissa riski suurempi. Laitettava joka aamu kauttaaltaan hiuksiin. Uudelleen käsittely illalla, jos tartuntavaara esim. leikkipaikoissa, kavereilla.

Rausch pajunkuorishampoo, hoitoaine sekä hoitosuihke ennaltaehkäisevänä ympäri vuoden. Tuoksu ei miellytä kaikkia, joten kannattaa pyytää apteekista shamppoosta testeripullo ensin. Hinta myös tuotteilla aika korkea, mutta jos vaihtoehto on täirumba tai tuotteet 2-3kk, ei ole vaikea valita.

Ei täi tartuntoja ollut kertaakaan viiden vuoden aikana. Toiminut siis ilmeisesti päiväkodissakin :)