Täit pois luomuna?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja apua!!, 18.08.2011.

 1. apua!!

  apua!! Vieras

  onko tarkempia ohjeita, oliiviöljy, teepuuöljy (teatree oil). olen näistä lukenut mutta tarkempia ohjeita kaipailen. 2vuotiaalle en myrkkyjä haluaisi laittaa :(
   
  #1
 2. Hra Majuri

  Hra Majuri Vieras

 3. "mee"

  "mee" Vieras

  Tarpeeksi lyhyet hiukset. Olisko ollut alle 3cm missä täit eivät pysty elämään.
   
  #3
 4. Maria I.

  Maria I. Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oliiviöljyllä pitäisi läpäköidä koko päänahka ja hiukset ihan kauttaaltaan ja antaa sen vaikuttaa 8 tuntia. Pää pitäisi suojata täksi ajaksi suihkumyssyllä. Tämän jälkeen hiukset pitää käydä täikammalla lävitse päivittäin viikon ajan ja poistaa mahdolliset elävät täit ja saivareet.

  Ihan kokemuksesta voin sanoa, että jos haluat päästä täistä eroon, käy hakemassa apteekista lapsesi iälle sopiva täishampoo. Jos taas olet ehdottomasti sitä mieltä, että et myrkkyjä halua laittaa, niin onnea ja sitkeyttä taisteluun! Kumpi sitten on parempi? 1-2 kertaa myrkkyjä vai luomuhoito, joka pahimmillaan ei tehoa ja aiheuttaa lapselle päänahan tulehduksen kun täit saavat rauhassa rellestää? =)

  Kokemusta asiasta on ja minä en suostu enää kertaakaan "luomuhoitoa" täiden häätämiseen tekemään. Ennaltaehkäsyyn kylläkin suosittelen pajunkuorta sisältävää shampoota.
   
  #4
 5. "mamma"

  "mamma" Vieras

  Apteekista saa Nyda nimistä ainetta jossa ei ole myrkkyä. Perustuu siihen että nestemäinen silikoni tunkeutuu saivareisiin ja täiden hengityselimiin ja tukehduttaa loiset. Vaikutusaika vaan on pitkä 12 tuntia.
   
  #5
 6. "hippi"

  "hippi" Vieras

 7. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Lyö täitä vasaralla, kukn näet sen lapsen päässä.
   
  #7
 8. "terva"

  "terva" Vieras

  Tervashampoo toimii myös hyvin ennaltaehkäisevänä.
   
  #8
 9. "aloittaja"

  "aloittaja" Vieras

  [QUOTE="hippi";24435727]etikalla lähtee ja hyvin lähteekin[/QUOTE]

  ihan pelkkää etikkaako suoraan päähän ja mitä sitten?? vaikuttaako? huuhdellaanko?
   
  #9
 10. Pesky Pixie

  Pesky Pixie Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2008
  Viestejä:
  26 528
  Saadut tykkäykset:
  1
  No en kyllä etikkaa laittais lapsen päähän, johan siitä lähtee ihan tukehduttava hajukin. Ja taatusti sattuu jos on pienikin naarmu päässä tai sattuu menemään silmään. Kyllä se etikkakin myrkkyä tavallaan on, vaikkakin tietyllä tavalla luomumpaa.
   
  #10
 11. Blue

  Blue Vieras

  Siinä on joo hengityselimet kovilla kun raakaa etikkaa kaadat lapsen päähän... Tiedä sitten kumpi parempi kerta-annoksena, myrkky josta ei sivuoireita vai luomumyrkky joka saa lapsen voimaan pahoin ja haukkomaan henkeään.
   
  #11
 12. Pesky Pixie

  Pesky Pixie Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2008
  Viestejä:
  26 528
  Saadut tykkäykset:
  1
  Niinpä. :( Se on kuitenkin HAPPOA. :O No, minkä kukakin lapselleen parhaaksi näkee.
   
  #12
 13. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Paranix ei ole luomua,mutta hyönteismyrkkyjä siinä ei ole (joita en itsekään halua käyttää). Luomukeinona poikalapsilla leikkaisin tukan ihan lyhyeksi (ei tarvitse kaljuksi kuitenkaan täysin ajaa).
   
  #13
 14. tiedän!

  tiedän! Vieras

  Tilaa apteekista englantilainen metallipiikkinen täiden poistoon tarkoitettu kampa. Siinä piikit ovat noin viiden sentin mittaisia ja pyöristetyt, kuin sukkapuikkoja olisi monta virekkäin. Sillä lähtee täit luonnonmukaisesti ilman myrkkyjä!
  Testattu muutaman kerran ja toimii hyvin!
  Muutama vuosi sitten tilasin kamman ja maksoi parisenkymmentä euroa, mutta on tavallaan ikuinen. Silllä tarkastelin lasten kaverienkin päät, tetty vanhempiensa pyynnöstä ja suostumuksella. Eipä tarvinnut myrkyillä pestä lasten päitä!
   
  #14
 15. "alkup"

  "alkup" Vieras

  no sitähän just kysyn että miten sitä käytetään! eikö kukaan tiedä noita teepuuöljyjuttuja tms... ?
  itseasiassahan meillä ei niitä VIELÄ ole edes, hoitopaikassa vain hälytys :(
  ja tietty toivon ettei tulekaan, jostain muistelen että jos pesee shampoolla johon pari teatreeoil -tippaa niin ei tulisikaan.. mutta tarkempia ohjeita ottaisin vastaan varmuuden vuoksi! just mitään en halua lähteä kokeilemaan esim tuota etikkaa jos ei ole mitään laimennus/käyttöohjetta!
   
  #15
 16. hox

  hox Vieras

  [QUOTE="alkup";24439498]no sitähän just kysyn että miten sitä käytetään! eikö kukaan tiedä noita teepuuöljyjuttuja tms... ?
  itseasiassahan meillä ei niitä VIELÄ ole edes, hoitopaikassa vain hälytys :(
  ja tietty toivon ettei tulekaan, jostain muistelen että jos pesee shampoolla johon pari teatreeoil -tippaa niin ei tulisikaan.. mutta tarkempia ohjeita ottaisin vastaan varmuuden vuoksi! just mitään en halua lähteä kokeilemaan esim tuota etikkaa jos ei ole mitään laimennus/käyttöohjetta![/QUOTE]


  Ennaltaehkäisevänä suosittelen edelleen sitä tervashampoota (esim. suomalainen). Pese sillä lapset nyt niin kauan kuin häly päällä.
   
  #16
 17. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  LiceMeister&hoitoainetta. Googleta tuolla LiceMeisterilla ohjeita. Mä voin katsoa, jos löydän vanhan ketjun, johon kirjoitin tuosta....
   
  #17
 18. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  [QUOTE="Vieras";24439578]LiceMeister&hoitoainetta. Googleta tuolla LiceMeisterilla ohjeita. Mä voin katsoa, jos löydän vanhan ketjun, johon kirjoitin tuosta....[/QUOTE]
  Löytyi ketju. Mä voin suositella tuota kampaa. Ei myrkkyjä, vain kampaamista. Ja taatusti täit lähtee! Meiltä ne on häädetty jo 4 kertaa kampaamalla hoitoaineen kanssa - ilman myrkkyjä.
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Löytyi ketju. Mä voin suositella tuota kampaa. Ei myrkkyjä, vain kampaamista. Ja taatusti täit lähtee! Meiltä ne on häädetty jo 4 kertaa kampaamalla hoitoaineen kanssa - ilman myrkkyjä.[/QUOTE]
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Olemme häätäneet myös hoitoaineella tukahduttamalla joka toimii loistavasti ja öljy myös. Ja uusii käsittelyn ja kampaa. Ei myrkkyjä tarvitse. Ja koko perheen voi hoitaa heti.. Myrkyt ovat myrkkyjä ja kalliita ja hiukset vaurioituu. Kotikonstit kunniaan!!
   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

   
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja tietenkin huolellinen kampaus tukahduttamishoitojen välillä. :)
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja huolellinen kampaus hyvässä valossa hoitojen välissä tietenkin. Älkää panikoiko.. Rahaa aineisiin onnturha laittaa. Sama teho öljyllä ja hoitoaineella!
   
  #23
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti