Tätä kautta löydetty blogi, mitä mieltä tästä kirjoituksesta?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "hmmm", 06.09.2012.

 1. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  Lapsille ostettu leikkiteltta ja lapset innoissaan sitä odottavat, että pääsevät leikkimään. No, teltan väri ei äidin mielestä sovikaan sisustukseen joten teltta takaisin pakettiin ja pois. Pitäähän lasten oppia kokemaan myös pettymyksiä, mutta tämä kuulosti jo ilkeältä (vaikka ei tietenkään tahallaan tehty äidiltä, mutta eikö lupaukset kuitenkin voisi pitää?). Yksi ja sama teltta? | Kesällä kerran
   
  #1
 2. jassåå

  jassåå Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2010
  Viestejä:
  13 097
  Saadut tykkäykset:
  10
  en ymmärrä, miksi lastenhuoneessa kaiken pitäs olla sävy-sävyyn tai sopia sisustukseen :(
   
  • Tykkään Tykkään x 3
  • List
  #2
 3. Manta Myrsky

  Manta Myrsky Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2012
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Totesin jo toiseen ketjuun, että mielestäni tuo on jo hiukan pakkomielteistä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #3
 4. feger

  feger Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  31 609
  Saadut tykkäykset:
  881
  Voi elämä! Toisaalta jos tuolla naisella ei ole elämässään muuta sisältöä kun sisustus ja värit, niin senkus tehkööt noin. Sitä paitsi lapsethan pääsevät mummolaan leikkimään teltalla. :D
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4
 5. BootyPeppi

  BootyPeppi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2010
  Viestejä:
  35 011
  Saadut tykkäykset:
  513
  Oikeasti? :O Nyt meni kyllä yli ymmärryksen.
   
  #5
 6. "eräs"

  "eräs" Vieras

  Mä kyllä tavallaan ymmärrän, että toi häiritsi. Ihan senkin takia, kun tilaa jonkun tuotteen eikä se sitten olekaan ollenkaan sen näköinen kuin kuvassa oli. Jos on tohon värihommaan lähtenyt, niin ei varmaan ihan noin isolla tavaralla halua värimaailmasta poiketa. Joku pienempi esine olisi varmaan mennyt.
   
  #6
 7. jassåå

  jassåå Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2010
  Viestejä:
  13 097
  Saadut tykkäykset:
  10
  onko tuolla kuvaa lastenhuoneesta? meinaan, et saako lasten leluja olla esillä, vai onko nekin sävy-sävyyn?
   
  #7
 8. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika harmitonta. Ja vielä tulee aika, kun lapset alkavat haluta jotain mikä ei äidin silmää miellytä. Nauttikoon nyt, kun voi vielä itse sommitella kaiken sävyyn.

  Ostin minäkin taaperokärryn ja puisen hellan sopimaan yhteen hyllyn ja maton kanssa, vaikka olisin voinut valita muutakin. So what? Ei ne lapset mustavalkoisuudesta vielä kärsi.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #8
 9. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  Äiti olisi voinut etukäteen miettiä mahdollisia ongelmia, kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan. Olisi jättänyt teltan hehkuttamiset pois ja pitänyt sen vaikka yllätyksenä, pienten lasten on aika vaikea ymmärtää (kun lähes kaikkien aikuistenkin), että "emme voi tätä lelua nyt pitääkään kun äiti ei tykkää sen väristä".
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9
 10. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  [QUOTE="hmmm";27088621]Äiti olisi voinut etukäteen miettiä mahdollisia ongelmia, kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan. Olisi jättänyt teltan hehkuttamiset pois ja pitänyt sen vaikka yllätyksenä, pienten lasten on aika vaikea ymmärtää (kun lähes kaikkien aikuistenkin), että "emme voi tätä lelua nyt pitääkään kun äiti ei tykkää sen väristä".[/QUOTE]

  No siellähän se komeilee mummolassa, ja sopii sisustukseenkin :D
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #10
 11. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  Eri asia silti. Sama kun aikuiselle näytetään kuvaa jostain tosi kivasta jutusta ja sitten kun saat sen kotiisi ja olet juuri alkamassa hipelöimään sitä, niin tsot tsot, et saakkaan. Ja viedään jonkun toisen kotiin, hipelöi sitä sitten siellä.
   
  #11
 12. "mona"

  "mona" Vieras

  No mullekin tuli toi sama teltta ja oli ihan erivärinen ku kuvassa. En halunnut sitä meille yläkertaan, mihin se oli suunniteltu, mut onneksi meillä on alakerta missä ei niin väliä.. Mut mitään riemunkirjavaa telttaa mä enalkais meillä kattelemaan viikkotolkulla ees lastenhuoneessa.
   
  #12
 13. "eräs"

  "eräs" Vieras

  Himosisustajan puoliso: "Mielipiteell

  Tässä on kuvia lastenhuoneesta tuolla alhaalla.
   
  #13
 14. hellsbells

  hellsbells Vieras

  Toihan on aivan helvetin älytöntä. Siinä ei muijalla paljon järki päätä pakota.
  Mitähän meijän muksu sanois kun hakisin sille lelun laatikossaan, hehkuttaisin että jeeejeee uus upee kauhakuormaaja!!! Avaisin paketin ja toteisin että.. nääh, tää on ruma , viiään pois. ÖÖÖH ?

  Tuossa että mitäs sitten kun lapset kasvaa ja tyttö haluaiskin pinkin hellokitty-paidan? " no eihän kaiken tarvii olla vaaleenpunasta, mutta toki,toki..." Salliikohan se likalleen sitten vaikka pinkin rusetin päähän kerran viikossa?
   
  #14
 15. Vinkuiita

  Vinkuiita Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2009
  Viestejä:
  425
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olipas kiva blogilöytö, alan lukijaksi todellakin!

  En ihmettele ollenkaan tuota teltta-asiaa. Jos haluaa sisustaa kotinsa kauniisti (siis omaa silmää miellyttävän kauniisti huom!) miksei saisi olla tarkka tekemistään hankinnoista?

  Kyllä meilläkin on sisustuksessa oma tyyli, josta olen melko tarkka. Tuttavapiirissä on koteja ja sisustajia joka lähtöön, myös sellaisia joille mustavalkoinen, tyylikäs koti olisi kauhistus. Mutta onneksi ei yhtään sellaista joka viitsisi halveksia, tai pitää pakkomielteisenä ihmistä jonka koti on viimeisen päälle viilattu.
   
  #15
 16. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  Ai tää olikin se bloggaaja, joka pukee koko perheen (miehenkin) mustavalkoiseen.. Jotenkin ihanaa ettei itsellä ole tollaisia pakkomielteitä.
   
  #16
 17. "hmmm"

  "hmmm" Vieras

  En usko, koska mieskin pitää mustavalkoisia vaatteita..
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #17
 18. "apua"

  "apua" Vieras

  Voi vittu mitä älykääpiöitä. Kumpi on suurempi paha, kertokaa, se että lapsi pettyy kun ei saa teltaa jota arvon Äiti on hehkuttanut niin vaiko se että arvon äitin silmiin sattuu kun on niin väärä väri.

  Kavaskaa itse aikuiseksi ennen kun niitä muksuja pykäätte. Ja vastasuudessa ostakaa tuollaiset salaa lapsilta. Jos ei sovi silmään, ette tuo näytille. Hemmetin keskenkasvuiste älykääpiöt. Ymmärrän että kotia on kiva sisustaa mutta rajansa ihan kaikella.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #18
 19. raitaa

  raitaa Vieras

  Vähän pisti huvittamaan tuossa me naiset lehden jutussa olevat kuvat, kun kaikki on puettu mustavalkoraidalliseen yläosaan ja mustaan alaosaan. Siis kun aina naureskellaan, jos esim pariskunnalla on samanlaiset tuulipuvut, niin tuossa on jo menty aika pitkälle.
  Itse en todellakaan jaksa nipottaa väreistä. Kotonani olohuone on aikalailla sävysävyyn, mutta lastenhuoneissa on kyllä saaneet lapset itse päättää tavaroiden värit. Ehkä heilläkin alkaa jossain vaiheessa värisilmä sanoa mitä yhdistellään, mutta nyt jos haluavat roosan päiväpeitteen ja sen päälle sinivihreän pöllöhuovan ja pinkit huovat, niin saavat laittaa, aikuisten vieraiden tullessa voin vaikka sulkea lastenhuoneen oven, kotini ei ole esittelyasunto.
   
  #19
 20. "apua"

  "apua" Vieras

  TAIS sultakin taas unohtua yksi seikka. Se että tuo apina oli hehkuttanut mukuloilleen teltaa ja kuinka leikitään jajaja. Sitten kun se tulee niin viedään samantien pois. Jotain rajaa muksujen luokkaamisellakin pitäs olla.

  Ihan sama kun mies lupaisi järjestää romanttisen hääpäivä illallisen, suunniteltaisiin asiaa viikkoja. Mutta sitten tunti ennen tuota ilmottaisi että kulta, mä lähden jätkien kanssa matsiin ja sen jälkeen baariin. Mutta tekee hyvää naiselle että oppii pettymään elämässä
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #20
 21. Phoebsi

  Phoebsi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  28 872
  Saadut tykkäykset:
  0
  [QUOTE="apua";27088826]TAIS sultakin taas unohtua yksi seikka. Se että tuo apina oli hehkuttanut mukuloilleen teltaa ja kuinka leikitään jajaja. Sitten kun se tulee niin viedään samantien pois. Jotain rajaa muksujen luokkaamisellakin pitäs olla.

  Ihan sama kun mies lupaisi järjestää romanttisen hääpäivä illallisen, suunniteltaisiin asiaa viikkoja. Mutta sitten tunti ennen tuota ilmottaisi että kulta, mä lähden jätkien kanssa matsiin ja sen jälkeen baariin. Mutta tekee hyvää naiselle että oppii pettymään elämässä[/QUOTE]

  Meneeköhän teillä joillain nyt vähän turhan yli tämä aihe?
   
  #21
 22. "apua"

  "apua" Vieras

  Ei koska tuo on minun mielestä todella törkeä teko lapsia kohtaan. Asia on pieni meille aikuisilla. Mutta kun ne pienet jutut on isoja noille lapsille. Oikeasti. Sen verran pitää aikuiseksi kasvaa ja ymmärtää niistä lapsista.
   
  #22
 23. Sisar Ponteva

  Sisar Ponteva Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2012
  Viestejä:
  631
  Saadut tykkäykset:
  0
  [QUOTE="hmmm";27088771]Ai tää olikin se bloggaaja, joka pukee koko perheen (miehenkin) mustavalkoiseen.. Jotenkin ihanaa ettei itsellä ole tollaisia pakkomielteitä.[/QUOTE]

  :D ...onkohan miehellä joku äiti kompleksi, kun antaa vaimin pukea itsensä? Mun mies hankkii kyllä vaatteensa ihan itse (ja pukeutuu paljon tyylikkäämmin kuin minä).

  Toki minäkin sille jonkun puseron joskus ostan, mutta että pakottaisin pukeutumaan samalla tavalla...!

  Meillä on onneksi koti sisustettu sen mukaan mistä on tykätty, lyöty seinään juuri sen värinen tapetti mistä on tykätty. Lastenhuoneen värikkyyskään ei siten pääse polttamaan verkkokalvoja...

  Toiset tykkää mustavalkoisesta, sallittakoon se heille. :) Itse en pystyisi. Nuo Lapset ei varmaan ikinä tahdo omaan kotiinsa mustavalkoista...
   
  #23
 24. "ninni"

  "ninni" Vieras

  Jos on noin paa addiktio sisutuksen suhteen että on valmis pahoittamaan lastenkin mielen sen vuoksi niin ihan asiasta kritisoidaan ja kovaan ääneen.

  Palautusta maanpinnalle. Ne lapset toden totta poistuu aikanaan "pilaamasta" kodin sisustusta. Aikuinen voinee sen hetken odottaa. Jos onkin päättänyt tuollaisen linjan ottaa niin sitten lapsille ei esitellä ennen yhtään mitään, ennen kuin äiti on tuomaroinnut saako sellaisen kotiin tuoda.
   
  #24
 25. "eräs"

  "eräs" Vieras

  Ne lapset oli puolitoistavuotiaita. En tiedä, kuinka paljon olivat oikeasti tajunneet äidin hehkutuksesta.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti