The Ketju kirjautuneille - tervetuloa

Jaa, tääl on suuri munakeskustelu!

Ihampari perusasiaa.
Munat paistetaan voissa. Muilla aineilla ei tu paistettuja munia vaan jotain kasvirasvapalleroita. Niih.
Ne paistetaan vaan toiselta puolelta, eli pohjan puolelta. Kun munan särkee niin se asettuu ihan automaattisesti pannulle pohja alaspäin. Jos se olisi tarkoitus paistaa toiselta puolelta niin muna asettuisi pannulle toisin päin!
Keltuaisen kuuluu jäädä sopivan löysäksi, koska jos keltuainen kovettuu niin pohjaa on paistettu ihan liikaa.

Munat keitetään vedessä. Muissa aineissa keittämällä ei tule keitettyjä munia vaan esim. kokiksessa liotettuja palleroita. Koska tarkoitus ei ole tehdä tennispalloja niin keittoajalle on maksimi. Kyöpelin mainitsema 6 min on maksimi koska siinä ajassa keltuainen on täysin kovettunut. Eihän perunoita tai pastaakaan keitetä kuin korkeintaan kypsäksi. Keitä ny kypsää perunaa tai pastaa varmuuden vuoksi vielä kymmenen minuuttia niin ei se siitä parane; ei parane munakaan.
Minulle jos keitätte niin 4 min on oikea vastaus. Yli 6 min on aina väärä vastaus.

Jos meinaa saada tyydyttävän lopputuloksen niin munia pitää osata käsitellä oikein.
Niih.
 
  • Tykkää
Reactions: päätön
Niin on makeutusaineetkin:sneaky: ja muut lisäaineet:sneaky:
Aamen ja ylinpeukku tälle ja munista oli käyttökelposia enää 5 kpl joista keitin 2 ja paistoin voissa 2.
Keitetyt oli paistettuja parempia, surprise surprise, mutta paistetut maistuu hyvälle ohuen herkun päällä.......niin ja en syönyt kaikkea, vaan maistamisen jälkeen kaikki meni jääkaappiin.

Nimim. ei ainakaan lälläri.
 
Jaa, tääl on suuri munakeskustelu!

Ihampari perusasiaa.
Munat paistetaan voissa. Muilla aineilla ei tu paistettuja munia vaan jotain kasvirasvapalleroita. Niih.
Ne paistetaan vaan toiselta puolelta, eli pohjan puolelta. Kun munan särkee niin se asettuu ihan automaattisesti pannulle pohja alaspäin. Jos se olisi tarkoitus paistaa toiselta puolelta niin muna asettuisi pannulle toisin päin!
Keltuaisen kuuluu jäädä sopivan löysäksi, koska jos keltuainen kovettuu niin pohjaa on paistettu ihan liikaa.

Munat keitetään vedessä. Muissa aineissa keittämällä ei tule keitettyjä munia vaan esim. kokiksessa liotettuja palleroita. Koska tarkoitus ei ole tehdä tennispalloja niin keittoajalle on maksimi. Kyöpelin mainitsema 6 min on maksimi koska siinä ajassa keltuainen on täysin kovettunut. Eihän perunoita tai pastaakaan keitetä kuin korkeintaan kypsäksi. Keitä ny kypsää perunaa tai pastaa varmuuden vuoksi vielä kymmenen minuuttia niin ei se siitä parane; ei parane munakaan.
Minulle jos keitätte niin 4 min on oikea vastaus. Yli 6 min on aina väärä vastaus.

Jos meinaa saada tyydyttävän lopputuloksen niin munia pitää osata käsitellä oikein.
Niih.
Amen:)
 
  • Tykkää
Reactions: päätön

Yhteistyössä