The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Jos taivaassa vaan rukoillaan ja lauletaan virssiä ja ollaan kilttejä siveellisiä,pidettäydytään,kaikista iloista,ni mä haluun mielummin helvettiin tai tuun kiusaamaan elossa olevia. :D

tuun tänne kummitelemaan :sneaky:
Tuossa naapuri uskonnossa tiijetään että taivas on täynnä neitsyitä.
Kun miettii minkälaiset naiset joutuu helvettiin niin valinta ei ole oikeestaan kovinkaan kummoinen helvetin ja taivaan väliltä.
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
vierailija
Taputan tahtia kihdin runtelemilla kätösilläni ja hamuan voluumi nappia isommalle!

Kiitos kun kuvitelmissasi annat minun elää noinkin vanhaksi! ;)
Eikös kihti olekaan varpaassa?

Tässä boikottilista sullekin. Elinsiirrot ovat väistämättömiä - eikun näiden lääkkeiden jälkeen tietysti. Pikkukaloissa on muuten ihan yhtä paljon sitä jotakin, mikä aiheuttaa kihdin, kertoi mun lääkäri kerran. Mut miksi siitä aiheesta juteltiin, en muista.
 
..miepä joudankin sitten aikanaan Hörhölandiaan :D

..missä saan viipottaa entisenlaillani pitkinpoikin kouhottaen ja töpeksien ja höpöjä jutellen ja nauraen ja rakastaen...

..unohtamatta villasukkieni kanssa kompuroimista ja sladittamista ja musiikkiin uppoutumista ja kovaa&korkeelta laulamista...

:love::D
 
  • Tykkää
Reactions: epek
vierailija
Linkkikammoiselle tässä osa asiaa avattuna:
"Suomen terveysala on nyt myötätuulessa. Tätä tukevat hyvät uutiset kansainvälisen lääketeollisuuden tutkimusinvestoinneista Suomeen, terveysteknologian nousu Suomen suurimmaksi korkean teknologian vientialaksi, IBM:n kolmen globaalin terveysalan kehityskeskuksen kuten Watson Health Center of Excellencen perustaminen Suomeen, GE Healthcaren Innovation Village Vallilassa sekä Slushin Helsinkiin nostattama kansainvälinen start-up-hype."

Ei ne varmaan tienneet, että Novartiksen väki myy aina Syngentan tuotteita - oli se sitten lääkkeissä tai missä tahansa. Ne ovat alunperin samaa firmaa, muistaa mummotkin:ninja::geek:

Ohutsuolensiirteitä tiedossa:alien:
 
Pehvana,toi toinen olkapää on ku tulessa (n) pitäis kai ottaa tabu ja sulkee tietokone ja asettua kännyn kanssa soffalle :oops:
 
vierailija
Pehvana,toi toinen olkapää on ku tulessa (n) pitäis kai ottaa tabu ja sulkee tietokone ja asettua kännyn kanssa soffalle :oops:
joo, vuoden kestää se kipu, koita kestää. Liittyy ikään, sanovat. Tämä auttaa aikanaan:
Mene pötkölleen, rentoudu.
Mene kyljellesi niin, ettei olkapäähän satu yhtään. Nosta se käsi ylös, minkä olkapää on kipeä. Rentoutat sen siihen tai tuet tyynyillä.
Sitten, kun kipu laantuu, kallistat itseäsi vähän enemmän kyljellesi, mutta käsi taas ylös. Ajan myötä pystyt liikuttamaan sitä enemmän, kun teet tuota ainakin 3 kertaa päivässä, kaikessa rauhassa.
Niin, vuosi siinä menee silti, mut voi parantua ilman kirurgia.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä