The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Kissa lähtee jos päälle yrität unissasi kieriä.
Jos taas kissa vaikuttaa nukkumiseesi niin nukut huonosti.

Kissa on elukka jonka ei parane pitää meteliä. Muuten jää hiiret saalistamatta. Se ei koskaan vahingossa pudota mitään ja näkee pimeässä sata kertaa paremmin kuin ihminen.

Koira on niin tyhmä tai viisas, että sitä voi kouluttaa. Kissaa ei.
Voi kouluttaa. Meidän ahne antaa tassua, hyppää vihellyksestä, kiertää jalat kuten koira( ei makaa jaloissa.. vaikka tekee sitäkin) Etsii makupaloja ja tällä karvapakkauksella on älyleluja , koska muuten kusee kostoksi mun tavaroihin.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Huomenta. Nyt on niin että ilma kulkee vain persreiän kautta. Kärsän kautta ei ilma kulje. Tälläsenä limapäänä töihin.. oujee( anteeksi lapset ja vanhemmat..tulen tartuttamaan teitä! ) Tää on yksi ammatin varjopuolia. Mukavaa päivää... nauttikaa elämästä, onnen keskellä tuli kolhua, mua muistutettiin että elämä on lahja, eikä sovi pitää selvyytenä. Hymyä ja valoa, koska pimeä saattaa nielaista.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Huomenia!

Kympiltä ois hammalääkäri.

Mistä vetoa, että kun uusivat noi kuluneet, lohjenneet, vanhat paikat niin taatusti ainakin yhteen hampaaseen alkaa sattua ennen kuin viikko on kulunut ja sit saa taas ravata tuolla useammankin kerran.

Ei pitäisi ikinä mennä koko paikkaan ellei tunne valmiiksi kipua niin että pää on räjähtää!
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
:oops:
Lahden kuukausimarkkinoilta kalakukon ostanutta asiakasta odotti ikävä yllätys, kun kääreistä paljastui homeinen tuote. Homekukko poiki välittömän yhteydenoton terveystarkastajaan, jolle tuotteen myynyt kauppias oli tuttu nimi jo entuudestaan.

– Yritys on jossakin vaiheessa ilmoittanut kotipaikakseen lahtelaisen osoitteen. Se osoite ei ole enää ollut voimassa, mutta olemme saaneet sen johdosta kyselyitä myös muualta Suomesta, terveystarkastaja Eeva Kyyhkynen-Malkki kertoi Uudelle Lahdelle.

Tätä nykyä kauppiaan toiminimi on kirjoilla Iitissä ja osoite on Helsingissä. Kauppiaan on aiemmin epäilty muun muassa peukaloineen tuotteidensa parasta ennen -päivämääriä.

Terveystarkastaja varoitti tori-isäntää huonomaineisesta kauppiaasta jo toukokuussa. Kaikesta huolimatta kauppias pääsi syyskuun markkinoille, mistä Lahden tori-isäntä Timo Arasola on pahoillaan.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä