Toiveena vauva 2019

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja Wintersun, 17.03.2018.

 1. iK

  iK Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2015
  Viestejä:
  434
  Saadut tykkäykset:
  194
  @chili_ Olikos se niin että Terolutit auttaa pidempään luteaaliin? Hyvä tietää jos joskus itekin tarvis.

  @Hemppanen @Beibihaaveilija @W.we I feel you! Meilläkin kumpikin kyllä toivoo vauvaa, mutta minä yritän sitä ja mies on ”tulee kun tulee”... Hän on myös hyvin tunteella menevä ja kun väsyttää niin sitten väsyttää. Miten tylsää... :cautious:
  :LOL: Silti kuitenkin menkkojen alkaessa harmittelee. Hohhoi, toimis kun on sen aika...!

  @LaTiLa Hui! Mä en varmaan saisi kotona oltua. Oon kyllä muutenkin niin herkkis kaikissa lääkäriasioissa. Otin itelleni sairaskuluvakuutuksenkin mielenrauhaa turvaamaan. Meillä on jo yleinen vitsi miehen kanssa että mulla on ”viikottainen lääkärikäyntini” :ROFLMAO:

  @Miina- Voi kurjuus. Ja voi sitä miestä. Kyllähän siinä varmaan pureskeltavaa on hänelläkin. Mutta kuten muut sanoi, niin he myös usein varmaan ajattelevat asioista ihan eri tavalla. Mun mies ei ainakaan oo kuulemma ikinä tavannut ketään joka analysoisbnäin paljon... :D
  :D Ei hän ite kauheesti näitä juttuja mietiskele...

  @Wintersun No on silti ehkä vähän jännää? Vaikka uskon ettet varmaan itse usko mahdollisuuteen..
   
  #4701
 2. iK

  iK Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2015
  Viestejä:
  434
  Saadut tykkäykset:
  194
  Tänään kp7 lähenee loppuaan ja minä iloitsin aamupäivällä kun ovistesti oli niiiiiiiiiiiin haalea etten ollut varmaan koskaan niin haaleaa nähnytkään! :D Nyt kun sais toivoa ovista vasta ihan loppuviikkoon niin olis täydellistä. :rolleyes: Mutta eiköhän se sieltä tuu ihan väärään aikaan....:rolleyes:
   
  #4702
 3. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  767
  Saadut tykkäykset:
  401
  voi anteeksi unohdin ilmoittaa nuo tiedot 20/25 dpo10
   
  #4703
 4. Haavejuttu

  Haavejuttu Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Viestejä:
  482
  Saadut tykkäykset:
  544
  Täällä testattu neljänä päivänä puhtaita negoja (+yksi värikertymä mikä katosi), rfsu ja pc liuskat ollut käytössä. Äh, jospa huomenna tulisi haamu, tai alkaisi edes vuoto jos ei plussaa tule (n)
   
  #4704
 5. Wintersun

  Wintersun Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2018
  Viestejä:
  2 785
  Saadut tykkäykset:
  1 246
  @iK mä taidan olla tässä asiassa aika skeptinen, tiedättehän kun jos alkaa ajatella et voisi olla raskaana niin sitä rupee rakentamaan ihme pilvilinnoja joista tullaan alas ja kovaa.
  Tokihan se olisi hienointa ikinä! Mut pahaa pelkään, kun oviksen bongaus oli niin vaikeaa eikä selkeitä kipuja ym. Ollut niin mikäli ei ala nyt lähipäivinä niin taitaa olla ovuloimaton.
  Täytyy kyllä sanoa että huonoin tuuri ikinä näissä. Jokainen naistentautien käynti piti siirtää kun just silloin oli menkat ja nyt olis pitänyt keretä olla ennen. No tässä on reilu viikko vielä alkaa.. Jos ei ala niin taidan testata 19. Päivä niin voin sanoa sitten lapsettomuuspolin lääkärille et ei oo tullut ja negaa näyttää, et voisko jotain asialle tehdä. Toki silloin on jotain kp36 niin eihän se poikkeava ole, paitsi mun kierrossa.

  2 kertaa aiemmin on ollut ovuloimaton ja toisella kertaa yritin etsiä ovista, en koskaan saanut selkeää plussaa, limoja tai oireita ja kierto oli 40 päivää.
   
  #4705
 6. iK

  iK Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2015
  Viestejä:
  434
  Saadut tykkäykset:
  194
  @Wintersun Ymmärrän todellakin sun pointin. <3 Kyllä nainen varmasti tuntee sisimmässään oman kehonsa ja sen toiminnan. Mutta voi harmi miten just nyt tähän kiertoon osui näin. :(
   
  #4706
 7. Tiutau13

  Tiutau13 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  317
  Saadut tykkäykset:
  77
  Heiii @Appelsiiniomena mulla sama: avaan testipaketit aina heti ja hävitän ne yleisiin roskiksiin!:ROFLMAO:

  @W.we mikä on koti-inseminaatio, en ole kuullutkaan ennen? :LOL:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4707
 8. Appelsiiniomena

  Appelsiiniomena Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  370
  Saadut tykkäykset:
  160
  @Tiutau13 puhutaan niin sanotusta muumimuki-menetelmästä, mies hoitelee spermat mukiin ja ne laitetaan ruiskulla naisen emättimeen :)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4708
 9. Hemppanen

  Hemppanen Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2018
  Viestejä:
  149
  Saadut tykkäykset:
  74
  @Miina- tsemppiä! Niinkuin joku sanoikin, että ei kai haamuja tule ilman mahdollista rauskautta, kyllä uskon että viivat teilläkin jäävät paikalleen vielä :)

  @iK joo meillä kans miehestä tosi tyhm kun menkat alkavatkin, ja tuntuu että silloin hän haluaisi koko ajan kun ei voi saada :LOL: eilen kyllä varovaisesti avasin omia ajatuksia ja kerroin että kuukaudessa olisi vaan ne muutamat hyvät päivät tulla raskaaksi, että turhauttaa hiukan tekemättömyys :whistle: noh, jos en kierrossa paremmin sitten :LOL:

  Joku täällä puhui, että toinen puoli munasarjoista nukkuu, miten testattu? Olen itse kanssa miettinyt, että näiköhän ovuloin vain toiselta puolelta.. Nytkin muutenkin luulin oviksen olleen la tai su, mutta nyt tärinäkipua oikealla puolella, kummallista(n)
   
  #4709
 10. peanut_butter

  peanut_butter Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2017
  Viestejä:
  504
  Saadut tykkäykset:
  270
  Ihan hirveästi on taas tullut tekstiä!

  @Wintersun On kyllä tosi raskasta, ja ymmärrän ettet jaksakaan oikein uskoa enään "ylläriplussaan" :unsure: Hyvä puoli kuitenkin on, että teillä on se lääkäriaika tulossa, toivon ihan tosi paljon että saatte pian apuja teidän tilanteeseen ja vihdoin kauan kaivatun plussan! :love:

  @Haavejuttu Kumpa saisit sen haamulaisen sinne testiin!! :)

  @Pilvinentaivas Aiotko milloin testata? Mullakin oli kovaa menkkamaista jomotusta dpo5-6, mutta ajattelin että se voisi olla myös kiinnittymiskipua. Sen jälkeen ei ole juurikaan tuntemuksia ollut masulla.

  Omaa napaa, täällä tosiaan dpo10 ja nyt ymmärrän myös sen, miksi aikaiset testailut ois vaan parempi jättää pois! Ainoa selkeä jo testiajalla punertava haamu tuli illalla dpo8. Sen jälkeen negaa, jotka testiajan jälkeen on tulkittavissa iiiihan haaleiksi viivanpaikoiksi/haamujen esiäideiksi, en saa niitä kuvaankaan. Pelkään, että jotain on ollut kiinnittymässä mutta se on sitten keskeytynyt :( Inhoan tätä epätietoisuutta! Tissit on edelleen kun kookospallot ja kipeät kun mitkä. Eilen vielä oli tosi ällö olo, saa nähdä kuinka tänään on.

  Toivon plussatuulia kaikille! <3
   
  #4710
 11. Appelsiiniomena

  Appelsiiniomena Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  370
  Saadut tykkäykset:
  160
  Dpo 15, ei vuotoa. Aamulla joku outo kipu vasemmalla, säteili nivuseen. Viiltelyjä alamahassa. Edelleen side housuissa koska odotan koko ajan millon vuoto alkaa. En uskalla testata. (n)
   
  #4711
 12. janskusdff

  janskusdff Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2018
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  76
  Kannattaiskohan itse vielä testailla kun kuukautiset normisti 5-7pv, niin nyt oli lauantaina tiputtelua, sunnuntaina vähän jopa siteeseen asti ja maanantai pyyhittäessä vuotoa ja siihen jäi o_O mikä ihme mun kuukautisia vaivaa ikinä ei oo ollut näin niukat ja kivuttomat..
   
  #4712
 13. Tiinaliina1

  Tiinaliina1 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2018
  Viestejä:
  418
  Saadut tykkäykset:
  174
  Mitä onks täällä joku muukin harrastanut koti-inseminaatiota:whistle:? Maailmankaikkeuden varjelluin salaisuus, mutta meidän esikko sai alkunsa juuri noin.:rolleyes:
   
  #4713
 14. kathii

  kathii Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2011
  Viestejä:
  240
  Saadut tykkäykset:
  45
  @Wintersun niin moni muukin täällä jo sanoi, niin teillä on kyllä ollut jo todella raskas taival takana. Toivotaan nyt, että ei olisi sattunut ovuloimaton kierto ja menkat ehtivät kurvata kylään ajoissa.

  @Pauliinaha minulla oli esikoisesta ensimmäiset testit suunnilleen tuota vahvuusluokkaa ja testasin juuri noilla sofin testeillä. Suosittelen, että testailet vaikka joka toinen päivä, silloin viivojen pitäisi kyllä alkaa testeissä ihan silmin nähden vahvistumaan.

  @W.we @Hemppanen @iK meillä noiden halujen suhteen vähän samanlaista. Hyvin saatiin ovulaatio hyödynnettyä, mutta taisi olla miehelle hieman "pakkopullaa".. Noh nyt ovulaation jälkeen mulla on halut ihan tipotiessään niin mies olisi kiinni vaikka joka päivä.. Ilmeisesti yritys stressaa jonkin verran miestäkin ja reagoi siihen näin. Onneksi meillä kuitenkin onnistuu nuo tallettelupuuhat, vaikka mies ei ihan aina innoissaan olisi niihin ryhtymässä.

  @LaTiLa toivottavasti selviää, mikä sinua vaivaa! Voi kun ei olisi mitään vakavaa, tsemppiä sinne!

  ON: Piinailu jatkuu... Minulla on aika pessimistinen asenne raskautumisen suhteen, ajattelen jotenkin loogisesti, että on paljon suurempi todennäköisyys etten ole raskaana kuin että olisin. Lisäksi tiedostan täysin, ettei oireet vielä voi liittyä raskauteen dpo5 kohdalla... Mähän olen muuten ollut täysin oireeton, mutta eilen illalla närästi ja tajusin, että niin oli tehnyt edellisenäkin päivänä, sama närästys jatkuu tänä aamuna. Minua kun ei yleensä koskaan närästä. En vielä edes eilen hoksannut tämän asian "mahdotonta" yhteyttä mahdolliseen raskauteen:ROFLMAO: lisäksi en tiedä mistä tällainen omituinen tunne kumpuaa, mutta minusta tuntuu, että JOS olen raskaana, niin mahassa saattaa olla kaksi yhden sijastao_O Luultavasti minun vilkas mielikuvitukseni laukkaa ja en todellakaan on kaksosraskaana:D:ROFLMAO::LOL:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4714
 15. W.we

  W.we Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2018
  Viestejä:
  767
  Saadut tykkäykset:
  401
  No itse olin kyllä aika hölmistynyt kun lääkäritällaista ehdotti, mutta pakko sanoa että tämä oli kyllä stressittömin yrityskuukausi (ellei tätä malttamatontaontonta odotusta tuleeko plussa vai täti lasketa).
  En itsekään ole kertonut kuin sisarukselleni ja hänellekin vain siksi, kun halusin jakaa hauskan tarinan: ruiskua ostaessani farmaseutti kysyi haluanko myös neulan :ROFLMAO: eli ei vissin kovin yleistä kun farmaseuttikaan ei ollut ihan varma mihin tarkoitukseen ruiskun haluan!
   
  #4715
 16. Naissoturi

  Naissoturi Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  34
  @kathii Olisipa vain kyllä jos odottaisitkin kaksosia :love:
  Mä oon miehen kans puhunu että tulisipa kaksoset niin tulisi kaikki kerralla, ellei satuta kolmatta haluamaan, mutta kuitenkin :LOL: tosin kummankaan suvussa ei ole kaksosia, joten mahdollisuudet on aika pienet :unsure:
   
  #4716
 17. papupata12

  papupata12 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2017
  Viestejä:
  189
  Saadut tykkäykset:
  65
  Noni ultra käyty mahan päältä ja mitään ei näkynyt,vuoto loppui taas eilen ja nyt vielä odottelen verikokeen tuloksia huomiseen. Onneksi tämä meni näin kivuttomasti ja saas nähdä millon seuraavat menkat alkaa että pääsee uuteen kiertoon :) positiivisesti eteenpäin tästä keskenmenosta :) toinen keskenmeno, mutta edellinen oli vuonna 2012 elikkä ei mitenkään onneksi lisää keskenmeno riskiä koska välissä syntynyt kaksi lastakin. Se täytyy vaan pähkäillä niin että siinä on ollut vikaa eikä ole päässyt kehittymään eli parempi näin :)
   
  • En tykkää En tykkää x 1
  • List
  #4717
 18. Pilvinentaivas

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2018
  Viestejä:
  58
  Saadut tykkäykset:
  16
  @peanut_butter jos ei ala niin ehkä ens maanantaina testi. Olo on vaan sellanen että sieltä ne saapuu. Tänään vähän maha sekaisin niin kuin aina ennen menkkoja :/ Tämä jännääminen ja epätietoisuus on kyllä ärsyttävää. Ja kun minä oon aina oireista aikasin jo tiennyt et menkat tulossa niin kuin nytkin. Plussatatuulia <3
   
  #4718
 19. Beibihaaveilija

  Beibihaaveilija Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2018
  Viestejä:
  313
  Saadut tykkäykset:
  207
  @iK Kuulostaa niiiiin tutulta. :LOL: Meilläkin mies menkkojen alkaessa ja näyttäessäni negatiivista testiä oli ihan ihmeissään, että ai eikö sitä nyt ollakkaan heti raskaana. :ROFLMAO: Ilmeisesti koulussa on niin iskostettu miehille päähän, että kun ei käytä ehkäisyä, niin heti ollaan paksuna. Ei nyt todellisuudessa ihan näin mene.. :D Toivotaan, että saat tikutettua hyvän oviksen oikeaan aikaan (y)

  @Haavejuttu Höh :poop:(n) Älä nyt menetä toivoasi ennen kuin menkat tosiaan sieltä porhaltaa. Voihan olla, että ei vielä näy testissä.

  @peanut_butter Toivottavasti siellä joku kiinnittymässä kovaan vauhtiin ja saat vielä sen plussan testiin. Nyt vaan malttia. :love:

  @kathii Itsekin olen samalla asenteella, että todennäköisempää aina, että en ole raskaana. Jotenkin olen jo asennoitunut siihen, että me ollaan miehen kanssa juuri se pariskunta, joka saa odottaa vuosia, että vauva saa alkunsa. :oops:

  @papupata12 Sulla on kyllä ollut noita vastoinkäymisiä.. :unsure: Jospa pian olisi sun vuorosi :love:
   
  #4719
 20. Tiinaliina1

  Tiinaliina1 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2018
  Viestejä:
  418
  Saadut tykkäykset:
  174
  Hei mitä hittoo nyt oikeesti (n)o_O!!!
  Mikä tää on?!?! https://aijaa.com/G21PlS
  Jotkut teistä varmaan muistaa eilisen ja edellispäiväisen MELKEIN plussan ovistestin, jonka tein. Ja nyt tämä? Ihan samaan aikaan ja sama pidätysaika. Mä en tajua...auttakaa. kp13

  Eilinen oli tällainen https://aijaa.com/AeFuR7
   
  #4720
 21. Appelsiiniomena

  Appelsiiniomena Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  370
  Saadut tykkäykset:
  160
  @Tiinaliina1 joskus ovistestit saattaa haaleta hetkeksi ja parin päivän päästä pärähtää selkeä plussa. Jatkaisin testailuja vaan sitkeästi. :)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #4721
 22. Tiinaliina1

  Tiinaliina1 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2018
  Viestejä:
  418
  Saadut tykkäykset:
  174
  Oikeesti?:cautious:o_O Niin et toivoa on ettei ovis tapahtunu tyyliin viimeyönä?

  Kauanko se munasolu pysyykään hedelmöityskykyisenä(n)? Olikse 12h vai 24h?
   
  #4722
 23. Appelsiiniomena

  Appelsiiniomena Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  370
  Saadut tykkäykset:
  160
  @Tiinaliina1 kyllä, toivoa on. :)

  N. 12 tuntia se muistaakseni on. Tästä on paljon eri tietoa. Jostain luin että hedelmöittymisen olisi hyvä tapahtua parin ensimmäisen tunnin aikana kun munasolu irtoaa, oli parhaimmat mahdollisuudet raskauden jatkumiselle vai mitenhän se meni. Eli olisi hyvä että ne siittiöt tosiaan olisi siellä jo valmiiksi odottelemassa kun munasolu irtoaa. :)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #4723
 24. Tiinaliina1

  Tiinaliina1 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2018
  Viestejä:
  418
  Saadut tykkäykset:
  174
  Pitänee kaataa se mies tänään... Se tekee taas ylitöitä ja käy sen jälkee vielä pelaa tennistä. Onnea vaan mulle että sillä olis energiaa enää mihinkää muuhun:ROFLMAO:
   
  #4724
 25. Neltsuliini

  Neltsuliini Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2018
  Viestejä:
  349
  Saadut tykkäykset:
  108
  Oliko kenelläkään ollut kiinnitymisen aikoihin vuotoa? Itselläni ei kokemusta ja nyt mietinkin millaista se on jos tuleeo_Oja tietenkin herättelen turhia toiveita:)

  @Tiinaliina1 Mullakin ennen o+ testi joskus ollut tummemasta haaleaan.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #4725
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti