työterveystarkastus

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 20.08.2008.

 1. vieras

  vieras Vieras

  Mitä tutkimuksia siihen yleensä sisältyy?
   
  #1
 2. riikka-78

  riikka-78 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  2 850
  Saadut tykkäykset:
  1
  Työhöntulotarkastus meillä:

  terveydenhoitajan tarkastus (paino, pituus, verenpaine jne normaalit), lääkärin tarkastus (siellä perustutkimuksia myös), labra (pieni verenkuva, huumeseula).

  Tavallisessa työterveystarkastuksessa tietysti tutkitaan/hoidetaan niitä asioita, joita varten sinne on ajan itelleen varannu :).
   
  #2
 3. ap

  ap Vieras

  Mitä lääkäri tutkii?
   
  #3
 4. riikka-78

  riikka-78 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  2 850
  Saadut tykkäykset:
  1
  No ainakin noiden verikokeiden tulokset se tulkkas. Ja sit niistä terkkarin tutkimuksen tuloksia kävi läpi, ja jos jotain vikaa, niin niistä sitten keskustelee kaiketi. Sitte kyseli lääkitystiedot (eli pysyvät lääkitykset, mulla allergialääkkeet) ja uusi tarvittavat reseptit.
   
  #4
 5. ap

  ap Vieras

 6. riikka-78

  riikka-78 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  2 850
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olepa hyvä. Mutta varmaan nääkin on sitte kovasti työpaikkakohtaisia. Noi siis Helsingin kaupungin ja terveydenhuoltoalan työhöntulotarkastuksesta.
   
  #6
 7. kauhukokemus

  kauhukokemus Vieras

  Eräässä kemianteollisuuden pääkonttorissa työterveyslääkäri tutkii työhöntulotarkastuksessa myös rinnat perusteelisesti ja alasti pitää tehdä tasapainoliikkeitä. Oli mulle aika järkytys. Myöhemmin talossa kuulin, että "se nyt on sellanen". En tiedä, mihin olisi pitänyt valittaa, kun selitti tutkimusten olevan tarpeellisia. Hyi helevetti!
   
  #7
 8. ap

  ap Vieras

  Siis joudiutko riisuuntumaan kokonaan? Outoa!
   
  #8
 9. kauhukokemus

  kauhukokemus Vieras

  Kyllä jouduin. Jatkossa olin valmistautunut lääkärin kohtaamiseen siten, että olisin vaatinut naispuolisen terveydenhoitajan paikalle, jos vastaavia "välttämättömiä" tutkimuksia olisi tarvittu. Ei onneksi tullut enää, vaan selvisin pelkillä resepteillä.
   
  #9
 10. yöks

  yöks Vieras

  Millaisia tasapainoliikkeitä? ja siis mieslääkäri?
   
  #10
 11. vieras

  vieras Vieras

  Ja et ole tehnyt tästä lääkäristä valitusta??? Aivan törkeää käytöstä lääkäriltä. Lääkärin työnantajalle valitus ja siitä sitten eteenpäin, jos ei johda toimenpiteisiin.
   
  #11
 12. kauhukokemus

  kauhukokemus Vieras

  Kädet sivulle ja sormenpäät silmät kiinni yhteen kasvojen edessä. Selän taivutus ja sormet varpaisiin.

  Tästä on jo jokunen vuosi aikaa, enkä ole enää firmassa. En valittanut, kun koin asian niin häpeällisenä. (tyypillinen bimboreaktio) Kerroin kuitenkin muille ihmisille ja siten sain asian hallintaan itselleni.

   
  #12
 13. vieras

  vieras Vieras

  Taisi saada ukko jotakin kiksejä
   
  #13
 14. yrjö

  yrjö Vieras

  miksi ihmeessä noiden liikkeiden takia edes piti olla alasti??? ja siis olit ihan ilman pikkareita tms? hyi yökötys mikä lääkäri..
   
  #14
 15. Hmmm

  Hmmm Vieras

  Missä paikkakunnalla joku mieslääkäri sai syytteenkin potilaittensa ahdistelusta? Tässä keväällä taisi olla lehdissä juttua. Oli ainakin kopeloinut potilaidensa rintoja ja ainakin yhden naisen rintoja imenytkin. Oli kai sitä jotenkin muka perustellutkin... Pervo mikä pervo.
   
  #15
 16. kauhukokemus

  kauhukokemus Vieras

  Sanoi, että ei tarvitse turhaan pukeutua välillä, kun tutki tasapainoa sen jälkeen, kun oli rinnat ja vatsan tutkinut. Täys pervarilääkäri. Väärää vallankäyttöä. Otin siitä opikseni ja toivon, ettei kukaan, jolle olen asiasta kertonut, suostu vastaavaan.
   
  #16
 17. joku vain

  joku vain Vieras

  mutta tuo kun oli jonkun mielestä pervoa jos sanoi että ei tarvitse pukeutaua väillä todennäkösesti ajateli että katsotaan nyt samantien kaik olisi tietty voinut itesea sanoa että haluan pukea päälle ja olisi varmasti pukeutua saanut. esim 9lk terveystarkastuksessa jonka tekee lääkäri niin joutuu olemaan ainoastan alusvaatteillä ei sukkiakaan saa olla ja siin joutuu olemaan melkein tunnin 2 ihmisen edessä eli tuskin niin paha jos nyt pari tasapaino liikettä joutuu tekemään alusvaatteilla. en tiiä jos on 9lk tarkastukset muuttuneet mutta näin oli ainakin -06 tarkastuksissa ja oli tosiaan joka koulussa että ei voinut väittää lääkäriä pervoksi.... eli aika kohtuutonta väottää lääkäristä pervoa jos tekee töitä. ja jotkut lääkärit nyt ei aina ajatele jos aina on niin toiminut niin ei tajua poiketa yhden asiakkaan takia. pitää myös itse osata olla järkevä ja jos jotain ei halua niin sanoa siitä rehdisti mihinkään ei ol pakko.
   
  #17
 18. heehuli

  heehuli Vieras

  meillä tyhöntulo tarkastus oli ihan saellainen että ens jutteli ja kirjoitti reseptin jos tarvis johonkin tai uusis. sitten otti verenpaineen,katsoi suuhun,kuunteli keuhkot ja sydämmen,tasapainon,tunnusteli kaulan ja laittoi lähetteen verikokeisiin pieniverenuva ja jotain muita. sitten kysys pituuden ja painon ja merkkas ne sinne paperiin eli ite piti sanoa tietty jos ei olis tiennyt/olis halunut varmistua niin olis varmasti punninnut. tämän kaikki teki lääkäri eli terveydenhoitaja ei muuta antanut kuin lapun joka piti täyttää ja ajan lääkärille.


  tämä on vain esimerkki yhdestä tarkastuksesta en tiiä onko muissa sosiaali aloissa samanlainen vai onko tämän tietyn paikan käytäntö. tietty pitäis pääpirteittäin sama olla mut tämä lyseinen paikka muutenkin tekee vähän mitä lystää heh:)
   
  #18
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti