Tyttö/Poikavauva?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja äitee, 21.05.2008.

 1. äitee

  äitee Vieras

  Teillä joilla on jo molempaa sukupuolta. Oliko teillä érilaiset raskausoireet ja mielihalut. Mulla on tyttöjä ja näiden tyttöjen odotusaikana mulle maistui kaikki makea ja tuntui että olin ylitunteellinen. Nyt tässä raskaudessa taas suolanen on maistunut ja en ole niin kauheen yliherkkä ollut. Np-ulrassa (tuossa vaiheessa jo..rv silloin 13+jotain) ultraaja arveli mahaasukin olevan ulrauksen perusteella poika, mutta painotti että se ei ole todellakaan varmaa.

  Mites muilla? Mitä luulette odotanko nyt sitten poikaa? Vaikka molemmat sukupuolet ovat samalla tavalla tervetulleita!
   
  #1
 2. Nadia

  Nadia Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2005
  Viestejä:
  3 616
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on molemmat, mut en ole huomannut eroja. Ennen ei oo ollut pahoinvointia, mut nyt on... Mitähän se meinaa =)

  Mutta haluisin kysyä... Miten tuossa ultrassa jo näki lääkäri? Mun ultraaja alkoi nauramaan ja sanoi, ettei ole mahdollista vielä sukupuolta nähdä... :eek:
   
  #2
 3. äiti*2

  äiti*2 Vieras

  Mulla on molemmat. Pojasta maistui enemmän kotiruoka ja tytöstä kaikki makea. Olin myös vaivaisempi tytön odotusaikana. Maha oli samanlainen kummastakin.
   
  #3
 4. äitee

  äitee Vieras

  Sukupuolta kysyin ihan uteliaisuuttani. Ultraaja katsoi ja sanoi, että vauva on niin rennossa asennossa, että näkyy hyvin..ja näytti uloketta jalkojen välissä ja sanoi että "pojalle näyttäisi" Mutta painotti, että se on tosi vaikeeta varmaksi sanoa tässä vaiheessa.
   
  #4
 5. KerroTokiLisää

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  954
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulle myös annettiin sukupuoliarvio np-ultrassa viikolla 13 kun vauva oikein kauniisti levitti haarojansa :) Henkilökohtaiseseti en vain pidä arviota kovinkaan luotettavana noilla viikoilla vielä mutta jospa tänään sukupuoli varmistuisi kun on rakenneultra :)
   
  #5
 6. äippä77

  äippä77 Vieras

  mulle maistui suolainen, ja ultrassa kun olin niin lääkäri sanoi että on poika. erotin kyllä itsekkin että onhan sillä vehkeet. :) nyt poika on 8kk, ja kolme tyttöä. kyllä sen itsekin eroittaa kun on ollut tyttöjä ja jos on poika tulossa. ja ultrassa sattuu olemaan hyvässä asennossa että näkyy.
   
  #6
 7. Yks ja yks..

  Yks ja yks.. Vieras

  Pojasta panetti koko ajan :D Totesin miehelle, et "ne on ne mies hormoonit" Heh..
   
  #7
 8. memmu

  memmu Vieras

  Kyllä meilläkin tuon kakkosen kohdalla np-ultrassa selvisi sukupuoli viikolla 12+6. Selvä poika oli.
   
  #8
 9. Raidallinen tiikeri

  Raidallinen tiikeri Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2006
  Viestejä:
  5 266
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meille on nyt toinen tyttö tulossa ja nää raskaudet on ollut ihan erilaisia.
   
  #9
 10. j

  j Vieras

  Tytöstä oksetti joka aamu viikon. Pojasta oli öklö olo aamusta iltaan mutten oksennellut kuitenkaan. Mahan muoto oli myös erilainen. Pojasta kaikki tuli eteen ja tytöstä masu levesi.
   
  #10
 11. äippä 84

  äippä 84 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2007
  Viestejä:
  2 010
  Saadut tykkäykset:
  84
  mä odotan kolmatta, ja kaksi tyttöä ennestään... Tässä raskaudessa oli pahoinvointia, mitä aiemmin ei ole ollut... ja lisäksi muutenkin erilainen "raskausolo"... mutta tämä vesseli se haluaa pitää hulluja jännityksessä loppuun asti nimittäin rv 41+1 mennään |O
   
  #11
 12. .............

  ............. Vieras

  Eikö pitäisi olla vähintään kolme lasta, jotta voi sanoa onko kyse sukupuolen aiheuttamista eroista vai eroista vain raskauksissa? Totta kai jokainen raskaus voi olla erilainen siitä olkoon sukupuoli mikä tahansa. Aivan kuin vatsanmuoto vaihtelee raskaudesta toiseen.
   
  #12
 13. Odotan neljättäni.
   
  #13
 14. Eka vauva tyttö ja toka poika, ja raskausajat ihan samanlaisia. Samat mielihalut (suolakurkkuja, salmiakkia ja maitoa), alkuraskaudesta vähän pahoinvointia, kauhea väsymys melkein koko raskausajan. Ainoa suurempi ero, että ekassa turposin loppuraskaudesta kauheasti, toisesta en juuri yhtään. Tämä tosin voi olla myös eri vuodenajan ansiota. Synnytykset menivät aika samalla tavalla ja vauvat olivat syntymämitoiltaan samat.
   
  #14
 15. Osa vannoo tähän, toinen puoli taas sanoo, että raskauksien kulussa on itsessään todella paljon eroja. Tuttavan kaikki neljä raskautta ovat olleet täysin samanlaisia (kolme poikaa, yksi tyttö välissä)

  Itselläni keskimmäisestä vedin lihaa, lihaa, lihaa ja kärsin pahoinvoinnista. Olin väsynyt kuin kuolema. Se oli poika. Kolmannen odotus meni suuremmitta kommelluksitta, kuten esikoisenkin joka oli tyttö. Ei pahoinvointia, makeanhimoa kuten esikoisenkin kohdalla. Tuloksena poika.

  Tätä voisi kysellä vähän enemmänkin. Olisi oikeasti mukava saada tähän niitä äitejä, joilla on lapsia enemmän, ja joiden odotuksesta ei ole 25 vuotta :D Aika kun kummasti muuttaa muistoja.
   
  #15
 16. vieras

  vieras Vieras

  Pakko tähän mainita, että mulle sanottiin ekassa ultrassa, että poika olisi tulossa. Sain myös sellaisen kuvan mukaani jossa sikiö levittää oikein jalkoja ja näytti tosiaan pojalta, mutta toisessa ultrassa näkyi selvästi, että tyttö olisi tulossa.
   
  #16
 17. äitee

  äitee Vieras

  Niin olisi tosi jännää tietää, voiko oikeasti tulla makean/suolasen syömisellä, mahanmuodolla, tunnetiloilla yms. olla viittavia merkkejä sukupuolesta? :) Kuten itse tuolla alussa jo kerroinkin molemmat on ihan yhtä tervetulleita, mutta ainahan ne tälläset jännitää, kun odotusaikakin on niin pitkä. Ja niin utelias olen. Mutta tosiaan ihan sama kumpi sieltä tulee, vauvahan sieltä joka tapauksessa tulee :)

   
  #17
 18. ............

  ............ Vieras

  http://yle.fi/akuutti/arkisto2006/140306_a.htm

  Tässä on jotain näistä. Olisikohan vähän isommilla otannoilla jo tullut sitten tutkimusta, mene ja tiedä. Mutta on todella kiinnosta aihe. :)

  Hei, muuten ap. Onnea odotukseen, rattoisia ja letkeitä päiviä :)
   
  #18
 19. ap.

  ap. Vieras

  Kiitos paljon :) Hyvää ja ihanaa tulevaa kesää sinullekkin! :)
   
  #19
 20. vieras

  vieras Vieras

  Täältä löytyy kolme kappaletta molempia sukupuolia, ja koskaan en ole oireiden perusteella osannut veikata sukupuolta. Sekä suolainen että makea ovat maistuneet :) . Ultra-arviot ovat sattuneet oikeaan joka kerta, tosin ei vielä noin aikaisin ole ultrattu. Riippuu varmaan laitteista ja ultraajasta, kuinka aikaisin sukupuolen näkee. Olen kuullut ennenkin, että joillekin on annettu oikea arvio jo np-ultrassa.
   
  #20
 21. hulipumpsis

  hulipumpsis Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2006
  Viestejä:
  7 279
  Saadut tykkäykset:
  0
  ihan samanlaisia olleet raskaudet,2 tyttöa ja 2 poikaa.
   
  #21
 22. hih

  hih Vieras

  että muka ei väliä kumpi tulee jos on jo 3 tyttöä!! :D :D :D :D :D

  kyllä nyt peukut ja varpaat ristiin että oli eka ultra oikeessa!
   
  #22
 23. taroda

  taroda Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2007
  Viestejä:
  1 159
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä vedin ihan hullunlailla sipsejä ja kaikkea muuta suolasta ekan aikana ja tokan aikana ei ollut mitään ihmeellisiä mielihaluja mutta kolmannen aikana söin karkkia, ja meillä on kolme tyttöä.
   
  #23
 24. unensieppaaja

  unensieppaaja Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2007
  Viestejä:
  2 107
  Saadut tykkäykset:
  0
  3. raskaus menossa, talosta löytyy poika ja tyttö ja kaikki raskaudet olleet samanlaisia.
   
  #24
 25. PAULIINA

  PAULIINA Vieras

   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti