vierailija
Käytättekö ulkomaisia vihanneksia turvallisin mielin?
Eli esim. paprika raakana vai vain kypsennettyä,
omena kuorineen vai kuorittuna,
purjo raakana vai kypsennettynä,
porkkanat raakana vai vain kypsennettynä,
kukka-/parsakaali raakana vai vain kypsennettynä?
Osa kotimaisten juuresten yms. tarjonta hiipuu ja olen miettinyt, kuinka huolettomasti voi käyttää espanjalaista kukkakaalia tai paprikaa raakana. Suosin kotimaista mahdollisimman pitkään, mutta pitkä tauko esim. parsakaalissa "vieraannuttaa" pienet lapset tästä mausta. Loppu kesällä saa taas aloittaa maistelun, kun kaalit maistuu mukamas niin pahalle.
Eli esim. paprika raakana vai vain kypsennettyä,
omena kuorineen vai kuorittuna,
purjo raakana vai kypsennettynä,
porkkanat raakana vai vain kypsennettynä,
kukka-/parsakaali raakana vai vain kypsennettynä?
Osa kotimaisten juuresten yms. tarjonta hiipuu ja olen miettinyt, kuinka huolettomasti voi käyttää espanjalaista kukkakaalia tai paprikaa raakana. Suosin kotimaista mahdollisimman pitkään, mutta pitkä tauko esim. parsakaalissa "vieraannuttaa" pienet lapset tästä mausta. Loppu kesällä saa taas aloittaa maistelun, kun kaalit maistuu mukamas niin pahalle.