Uskotteko holokaustiin?

  • Viestiketjun aloittaja ..
  • Ensimmäinen viesti
äiti 44 v
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;23060752:
Missä muka holokaustin tutkiminen on kielletty?

Vastahan tuli useampiosainen dokumenttikin (ei ole kuin kuukausi aikaa) missä haastateltiin ihmisiä Baltiassa ym. jotka asuivat keskitysleirien lähellä. Ihmiset kertoivat, kuinka he seurasivat omista ikkunoistaan jatkuvia teloituksia ja joukkohautojen täyttymistä. Haju oli hirveä ja ihmisten huuto jatkuvaa.

Natsit (saksalaiset) oppivat kuulemma pian teettämään varsinaisen tappamisen paikallisilla sotilailla ja poliiseilla, koska huomasivat että ottaa aika koville itse olla toimeenpanijana näissä jatkuvissa teloituksissa.

Vähemmän tiedetty tosiasia on se, että juutalaisia tapettiin runsaasti vielä sen jälkeenkin kun eloonjääneet olivat vapautettu keskitysleireiltä ja he palasivat kotiseuduilleen. Juutalaisviha oli mm. Balttiassa niin syvää, että palaaville juutalaisille ei haluttu luovuttaa takaisin heidän aiempia talojaan ja tilojaan ja muuta omaisuutta, vaan palaavat tapettiin tästä syystä.
 
  • Tykkää
Reactions: BootyPeppi
harmaja
Tosi typerä kysymys. Sama kun kysyisi uskotko, että Suomi ja Neuvostoliitto ovat oikeasti olleet sodassa. Kaikki kansakoulun tai peruskoulun käyneet tietävät juutalaisten joukkomurhista.
 
"emppu"
Tietääkö kukaan tarkemmin, kun luin jostain, että Hitlerin sukujuuret olivat myös juutalaisuudessa? Mikähän lie pani miehen noin sekaisin...Sukuviha?
Viha kumpusi siitä, että hänen äitinsä oli kuulemma raiskattu juutalaisen toimesta. Hitler oli muutenkin sekaisin, piti teinitytöistä yms. Tappoi siskon tyttönsä kun tyttö rakastui Hitlerin henkivartiaan. Monet hänen epäonnistuneet yritykset tulla taiteiliaksi. Syitä varmaan löytyy.
Aina kun maan tilanne on huono niin aletaan syyttämään omasta kurjuudesta toisia. Samoin tapahtuu myös yksilötasolla aina. Näkeehän sen Suomessakin nyt hyvin.
Oma kurjuus ei ole meidän omaa syytä vaan ihan muiden syytä ja omia tekoja ei enää nähdä vaikka ne olisi miten julmia. Suljeaan siis silmät koska se on oikeutettua.
 
"emppu"
[QUOTE="öö";23060640]joo mulla on varmaan yleissivistyksessä iso aukko mutta miksi ne natsis vihas juutalaisia niin paljon? Juutalaisethan oli niiden silmissä ihan eläimiäkin alempana ja eivät saaneet tyyliin istua puistonpenkilläkään..?[/QUOTE]

Saksan tilanne esimmäisen maailmansdan jälkeen oli kammottava, kansa eli nälässä ja töitä ei ollut. Juutalaiset olivat korkeissa viroissa ja olivat monet rikkaita (kaupunkilaiset) Maalla asuneet juutalaiset eivät yleensä olleet kovin rikkaita. Mutta kateus heidän tavasta tehdä rahaa on varmasti vain yksi syy miksi sakasa näki juutalaisten omaisuuden anastuksen yhtenä tapana pelastaa Saksa ja saksalaiset.
 
"tuulevi"
Kannattaisi jokaisen tutustua aiheeseen. Siitä on olemassa niin paljon dokumenttia, että miten siihen ei voi olla uskomatta?

Natsit olivat enemmän kuin hulluja ja sairaita. Keskitysleirit olivat maanpäällinen helvetti. Miten yksi ihminen on voinut saada manipuloitua väkensä rodunpuhdistukseen? Joku suojelus sillä Aatulla oli, kun yksikään hänen menokseen suunniteltu attentaatti ei onnistunut.
 
"vieras"
Ei ole mitään syytä olla "uskomatta", todisteita tälle systemaattiselle joukkomurhalle on niin paljon.

OT:
Se kuinka Hitlerin teot demonisoitiin ja Stalin sekä liittoutuneiden johtajat nostettiin pyhimyksen asemaan on taas toinen juttu. Hitler, natsisaksan johto, SS ja monet heidän tukijat olivat todella sairaita ja kieroja ihmisiä. Juutalaisia vihattiin ja halveksuttiin vuosikaudet ennen Hitlerin valtaan nousua ja vuosikaudet tämän jälkeenkin. Stalin tappoi paljon omia kansalaisia, yhdysvallat pommitti tietoisesti saksan siviilejä, hirosima, nagasagi.. Ihmisoikeustuomioistuimissa tuomittiin kuitenkin vain hävinneiden valtioiden henkilöitä.
 
"vieras"
[QUOTE="tuulevi";23061574]Natsit olivat enemmän kuin hulluja ja sairaita. Keskitysleirit olivat maanpäällinen helvetti. Miten yksi ihminen on voinut saada manipuloitua väkensä rodunpuhdistukseen? Joku suojelus sillä Aatulla oli, kun yksikään hänen menokseen suunniteltu attentaatti ei onnistunut.[/QUOTE]

Ei ne oleet hulluja tai sairaita, vaan tavallisia ihmisiä. Sehän sen kauheus onkin, kuinka ihmiset ovat valmiita tekemään melkein mitä vain kun joku muu käskee ja ottaa vastuun. Yksittäisiä kieroutuneita ihmisiä toki on ja ongelmia tulee kun he pääsevät valta-asemaan.
 
[QUOTE="vieras";23056295]Osaatko kertoa muita viime vuosisadalla tapahtuneita miljoonia uhreja vaatineita kansanmurhia?[/QUOTE]

Ei miljoonia, mutta 100 päivässä 800 000 uhria ei kovin kauas siitä jää. Ruanda 1994
 
En ymmärrä vastakkainasettelua, historia on mitä on ja monet valtiaat haluavat hautausmaan diktaattoreiksi. Meidän ei pidä taistella siitä kuka tappoi enemmän, meidän pitää taistella, että tätä ei enää tapahdu.
 
[QUOTE="vieras";23056418]Stalin saattoi tapattaa Hitleriäkin enemmän. Hitler ja Stalin ovat mainio esimerkki siitä, kuinka historia esitetään aina voittajan näkökulmasta.

Puhtaasti uhrilukuja tarkastelemalla kisan taitaa kuitenkin voittaa Mao. Mutta ei sitäkään olla samalla lailla revitelty kuin Saksaa, koska Saksa hävisi, Kiina ei.[/QUOTE]

Stalinillahan oli prosessi käynnissä ennen ja jälkeen toisen maailmansodan,Stalin näännytti nälkään n.22 miljoonaa ihmistä + sodassa kuolleet,oiskohan yhteensä n.50 miljoonaa..että kyllähän näitä diktaattoreita pyörii tietyin aikavälein.
 
[QUOTE="vieras";24257101]Koska juutalaiset lopettavat palestiinalaisten murhaamisen?[/QUOTE]

Niin valtavan laajan asian purkaminen kuin Lähi-Idän konflikti, tarvitsee oman ketjunsa.
Tiedät varmasti vastauksen tuohon kysymykseesi itsekkin.
 
[QUOTE="vieras";24257367]Sinä siis hyväksyt palestiinalaisten murhaamisen...[/QUOTE]

Sinulla on oma mielipiteesi asiaan ja minun mielipiteelläni ei silloin ole mitään merkitystä. Itse olet päättänyt jo minun vastaukseni sisällön vaikken missään sanonut mitään.
 
"vieras"
http://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor

"Holodomor (ukr. ?????????) oli Ukrainassa vuosina 1932–1933 raivonnut Neuvostoliiton aiheuttama nälänhätä, jossa kuoli eri arvioiden mukaan: kolmesta miljoonaasta [1], 14 miljoonaan [2] ukrainalaista."
 

Yhteistyössä