Uusioperheiden vanhemmat!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Vähän jännittää, 09.06.2019.

 1. Mitä neuvoja antaisitte uuden kumppanin lapsien ensi tapaamiseen?
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  - Näytä, että olet kiinnostunut niistä lapsista ja haluat tehdä heidän kanssaan asioita. Tosin älä kuitenkaan pakonomaisesti tai teennäisesti, liika tuputus esim. ujolle lapselle ei ole hyväksi ja teennäisyyden lapset todennäköisimmin hoksaavat.
  - Jos lapset käyttäytyvät sinua kohtaan tahallisen huonosti (yleensä tämä on ns. testaamista), niin tee siitä loppu joko itse tai kumppanin avustuksella, eli näytä, että sellaista ei hyväksytä kertakaikkiaan.
  -Jos uusioperheeksi meinaatte ruveta, niin kaikkien saman katon alla asuvien aikuisten on minusta voitava kasvattaa lapsia ja pitää lapsille kuria. Mikäli tämä ei käy kumppanille, niin itse lähtisin kävelemään sellaisesta uusioperheestä, sillä sen verran rankkaan piinaan se tavallisesti johtaa, jos lasten annetaan tajuta, että he ovat äitipuolen tai isäpuolen "yläpuolella".
   
  #2
 3. r0s

  r0s Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Viestejä:
  8 061
  Saadut tykkäykset:
  3 930
  Älä tunge liian liki.

  Pidä ne teidän perheen säännöt selkeästi, alusta asti, mutta älä komentele tai ole vihainen ellei lapsi ole niiden noudattamisesta aluksi yhtä mieltä.

  Ja hymyile. Sano jotain positiivista. Kehukin jos mahdollista. Kysy, mikä on lempiruokaa tai mikä on leivonnainen mistä erityisesti pitää ja tee tai tehkää yhdessä sitä.
   
  #3
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti