Väitän:Ruokaan erikseen lisättyä rasvaa ei tarvita

Viestiketju alueella 'Laihdutus' , aloittaja TätiKoodari, 17.11.2018.

 1. TätiKoodari

  TätiKoodari Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2018
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  2
  Useimmat sämpylät em. kaupasta elintarvikkeet sisältävät jo (pehmeää) rasvaa ja elimistö saa kaiken tarvitsemansa rasvan niistäkin.
  Lopetin lähes kokonaan rypsiöljyn lisäämisen ruokiin. Lisäsin aiemmin lähes joka ruokaan. Paino putosi kahdessa kuukaudessa neljä kiloa, syön makean herkkupalan, joka päivä, normaalinsuuruiset ateriat ja välipalat (viisi-kuusi ruokailukertaa päivässä, aamiaiseksi ja iltapalaksi kaurapuuroa marjojen kera). Lähtöpainoni oli 68 kiloa, nyt 64 kiloa, olen 160 cm pitkä ja 54-vuotias, tämä paino on hyvä, näytän peilissä hyvältä.
  Liikuntaa kolme kertaa viikossa, kaksi sauvakävelylenkkiä, yksi jumppa, päivittäiset voimistelut (olkapääongelmia) ja haluan kiinteytyä. Jalkojen pitäminen illalla 10 minuuttia ylhäällä suonikohjujen estämiseksi.
  Katsokaa ostamienne ruokien tuoteselosteita ja rasvan määrää, tyydyttämättömiä rasvoja saa olla ja eivät tyydyttyneetkään vähäisessä määrässä haittaa. Sieltä tulee kaikki rasva, jonka tarvitsette.
  Jos teette uuniruokia vuossa, joka pitää voidella, älkää voidelko sitä, vaan taitelkaa leivinpaperi pohjalle, helpompi tiskata ja ei tule piilorasvaa.
  Ruokakermoja, kookoskermasta/maidosta puhumattakaan ei sitten käytetä kuin poikkeustapauksissa.
  Vaikeasti ruoka-aineallergiset saattavat joutua tyytymään tyydyttyneisiin rasvoihin (voi ja eläinrasvat) sillä öljyt sisältävät pieniä määriä voimakkaita allergeeneja.
   
  #1
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti