Väliliha leikattu, tikit löysällä eikä lihat kiinni toisissaan.

Viestiketju alueella 'Synnytys' , aloittaja Leena91, 15.03.2018.

 1. Leena91

  Leena91 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  eli siinäpä se. Viikko sitten leikattiin väliliha synnytyksessä. Nyt huomasin että välilihan tikit ovat löysällä, eli ei pidä lihoja kiinni toisissaan.
  Onko jollakin kokemusta tämmöisestä?
   
  #1
 2. Vane85

  Vane85 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla aukesi kaksi tikkiä kokonaan muutama päivä synnytyksen jälkeen. Siinä vaiheessa ei voitu enää tikata uudestaan. Oli kipeä ja haittasi myös kävelyä. Ihme kyllä tästä huolimatta haava parani hyvin, kuukausia siinä meni. Nyt ei haittaa enää elämää :)
   
  #2
 3. foxy_

  foxy_ Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan tavallinen ongelma eikä niitä jälkikäteen voi korjata vaan annetaan arpeutua itsellään. Ompeleet eivät kestä, kun on liikkeessä, istuu jne. Itselläni repesivät kaikki ompeleet. Kyllä se haava umpeutuu sieltä pikkuhiljaa. Vessakäyntien yhteydessä pitää muistaa aktiivisesti suihkutella. Ensimmäisen viikon todennäköisesti näät tähtiä suihkutellessa, kun auki oleva haava kirvelee niin paljon, mutta kyllä se siitä helpottaa. Useamman kuukauden kestää, että haava on kunnolla parantunut. Itselleni tuli tosi siisti arpi siitä huolimatta, että tikit pettivät. Tsemppiä!
   
  #3
 4. Leena91

  Leena91 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä vain on aikamoinen ”railo”... pelottaa ettei mene ulpeen kun ompeleet on ihan ilmassa. Kun tikit sulaneet menen gynelleni näyttämään tilannetta.
   
  #4
 5. foxy_

  foxy_ Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Haava paranee pikkuhiljaa pohjalta ylöspäin. Vanhojen haavojen reunoja ei voi enää ommella uudestaan. Sama koskee muitakin kehon osia. Joskus noita voidaan kirurgisesti korjailla jälkikäteen jos jää esim. erityisen ruma arpi tms., mutta se edellyttää tosiaan uusien haavapintojen leikkaamista ja nämä operaatiot tehdään yleensä vasta, kun on lapsiluku täynnä. Tämä siksi, että seuraavassa synnytyksessä arpikudos repeää helposti uudestaan ellei terve kudos ympärillä jousta tarpeeksi. Tärkeintä on pitää haava puhtaana, ettei se tulehdu. Alapään kudos on yleensä todella hyvin parantuvaa, joten toivoa on, että haava sinullakin arpeutuu nätisti.
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti