Välittääkö takuuvälitys asuntoja luottotiedottomille?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja ap, 04.12.2009.

 1. ap

  ap Vieras

 2. tassu

  tassu Vieras

  ei luottotiedottamalle yleensä vuokrata asuntoa ja jos sulla merkintä vuokra tai häätö juttuja niin unohda myös kaupungila asunto...ikävä tilanne
   
  #2
 3. ap

  ap Vieras

  Kyllä täältä kaupunki vuokraa luottotiedottomille samoin kaksi muuta välitysfirmaa, mutta kiinnostas nimen omaan tuo takuuvälitys, että kehtaanko ees soittaa erästä asuntoo.
   
  #3
 4. tassu

  tassu Vieras

  tuota en tunne ,tuttu kokeillu sato ja onko se vov ,no niiltä ei saanut vaikka oli vaa työtön ,toivottavasti tärppää
   
  #4
 5. Timo

  Timo Vieras

  Ystäväni vuokrasi juuri asunnon Takuuvälityksen välityksellä, vaikka hänellä on merkintöjä luottotiedoissa siltä ajalta, kun hän toimi yrittäjänä. Ystäväni tarvitsi kylläkin takaajan vuokrille ja kun lupasin takaavani hänen vuokranmaksunsa, löytyi hänelle asunto nopeasti.
   
  #5
 6. "minä"

  "minä" Vieras

  Kyllä takuuvälitys vuokraa asuntoja niille joilla on luottotiedot mennyt, sekä työttömille.. itse vuokrasimme nyk. mieheni kanssa 2009 asunnon, miehelläni on luottotiedot mennyt ja itse olin silloin opiskelija, samoin mieheni... joten kyllä kannattaa laittaa..
   
  #6
 7. "nelli"

  "nelli" Vieras

  Tuolta firmalta ette tule takuuvuokrianne takaisin saamaan. Luottotiedoton saa kämpän kyllä vaikka kunnalta. Takuuvälitystä kannattaa varoa!!!
   
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Vai törmää tähän paskafirmaan vieläkin näissä ketjuissa. Tampereella vuonna 2007 vainosi minua kyyläämällä ja tivaamalla, minä päivänä aion seuraavan vuokrani maksaa, vaikka minulla ei ollut maksamattomia vuokria kyseiselle vuokranantajalle. Ei kukaan jaksa sellaista mielipuolista vainoamista, enkä asunutkaan kuin kolmisen kuukautta. Olisi pitänyt 18 kuukautta asua, ettei menettäisi takuuvuokraa. Kusipää sai pitää rahani, kun oikeusapu oli niin munaton tämän huijarin kanssa.
   
  #8
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti