Värikkään Pipsan faniklubi

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 23.12.2018.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Kait se siinä omakotitalossaan asuu, onko oma vai vuokra-asunto, sitä tarina ei kerro. Mies on, samase onko kihloissa vai naimisissa. Näistä ei nyt saa oikein juttua enempää. Olisikohan jotain mielenkiintoista muuta kuin vanhoja juttuja?
   
  #451
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Toi omien hiusten ihailu ja siitä tulleet (ihme että julkaisi) kommentit??? Onko kukaan jaksanut kuunnella postausta???
   
  #452
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Varmasti tarkoituksella julkaistu, että pääsee avautumaan kuinka hänelle ollaan kateellisia leijonan harjasta ja sen vuoksi arvostellaan. Kommentti oli nimittäin sem verran räikeä, että varmasti löytyisi vähän asiallisemminkin sanottuja julkaisuja hiuksien kunnosta.
   
  #453
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Värikästä elämää:

  >Mene kirjakauppaan, koska sinulle on suositeltu elämänhallinta- ja elämäntaito-oppaita, sillä vaikutat olevan sellaisten tarpeessa.

  >Jätä elämänhallintaoppaat kauppaan ja osta dorka lastenkirja.

  Mitä. Aktuaalista. Vittua.
   
  #454
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  En jaksanut taaskaan katsoa. Istuu saman pöydän takana kuin ennenkin ja huitoo vimmatusti käsillään ja puhua pälättää. Selasin nopeasti läpi äänettömällä ja vilkaisin muutaman kohdan esim. kahdet kengät, pörrötakki/kananpojankelta-asun ja hiusten hiplaamiskohdan. Maireasta ilmeestä päätellen kehui siinä hiuksiaan.
   
  #455
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Hikivesi next level: nenästäkin valuu VETTÄ ulkoilun jälkeen! Ei suinkaa räkää, kuten meillä tavallisilla kuolevaisilla.
   
  #456
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Samaa mieltä. Ihmisten lukutaito ja päättelelytaito tässä ketjussa on pyöreä nolla. Pipsa asui joo Porkassa kerrostalossa kaksiossa joskus vuonna miekka ja kivi. Josta muutti rivitaloon ja sieltä omakotitaloon. Tämä kailli ollut blogissa ken sitä on lukenut ja tajunnut lukemaansa.
   
  #457
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  "ja sulla on suloinen pitkä, vaalea prinsessa-tukka jne. <3 <3 <3"

  Voi Leila Leila... (n)
   
  #458
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Ahaa, perun sanani, pahoittelen väärinymmärrystä! En tiennyt hällä olevan toinenkin parkatakki.
   
  #459
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Ok. Itse uskon tuossa asuntoasiassa kyseessä olleen heidän vanha kerrostalokämppänsä, ja asuvat nyt oikeasti ostamassaan omakotitalossa.
  Naimisiinmenoon liittyen ymmärrän jos ei halua siitä kuvia tai muita yksityiskohtia laittaa blogiin, onhan se joillekin todellathenkilökohtainen tapahtuma ja ymmärtäähän sen ettei halua sitä koko maailmalle jakaa. Mutta sitä en tajua, jos hän tosiaan on naimisissa, että kysyttäessä asiasta valehtelee.
   
  #460
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Samaa ihmettelin. Selvästi joko tietoisesti tai alitajuisesti välttelee aihetta ja keksii tekosyitä miksi ei. Voihan olla että juuri tuo kirja ei hälle sopinut mutta on niitä tuhansia muitakin, mitä vaikka lainata kirjastosta jos ei halua niistä maksaa.
   
  #461
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Toinen osapuoli ei varmaan halua julkiseksi yhtään mitään asiaa, ja en kyllä ihmettele. Tuo nyt on p:ltä vain yksi valhe monien joukossa, joten mitäpä tuosta. Olis kyllä itselle noloa jos puoliso valehtelis somessa asioista:D.
   
  #462
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Mutta kun se "onnellisuuskirja" maksoikin niin paljon. Piti ostaa tilalle yksisarvinen ja vihkoja ;). Niissähän ei hinta haitannut.
   
  #463
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Teoria: ei-positiivisia kommentteja julkaistaan, koska vuoden alun “tehostartti” ei ole onnistunut, ja kommenteilla siirretään huomio pois rempan jatkamisesta.
   
  #464
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Onko joku kysynyt ja pipsa kieltänyt asian? Se pipsan porkan asunto ei ollut vuokra-asunto niin ei sovi tuohon vuokrajuoruun.
   
  #465
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Satakunnan keskussairaalan painonhallintaryhmä alkaa tammikuun lopussa. Sitten saamme kuulla taas uudesta alkaneesta elämäntaparemontista.
   
  #466
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Voi porinoita. Mulla on se kirja jota todennäköisesti tarkoittaa, eli 52 listaa onnellisuuteen. Vahva suositus, todella ihana kirja ja laittaa ajattelemaan elämää. Kuvitus on myös tyylikäs, aikuisen ihmisen makuun sopiva. En ymmärrä, mitä nauramista siinä yksisarviskirjassa oli, minua ei ne näytteet naurattaneet yhtään. Mutta ymmärsin niin, että P on niin ikionnellinen rämäpää, ettei hän hyödy kirjan tehtävistä. Kivempaa on olla yksisarvinen.

  Hiustenpesu taas minusta kuuluu ihan perushygieniaan. En ymmärrä miten voi olla tuollaisella tukalla ja mitä siinä säästelee. Vettä? Shampoota? Hiuspohjaa? Saan kylmiä väreitä tästä pesuvälien pitkittämisestä kun puhutaan. Kun tukka on likainen, se pitää pestä.

  Uudet eccot, mahtavaa! Myös pörrötakki kaivettu esiin, ei siis THE pörrötakki vaan kietaisumallinen.
   
  #467
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Pohtii jo ainakin toisen kerran, minkä palashampoon ostaisi. Onpa vaikeaa, ostaisi molemmat, voihan ne käyttää.


  Julkaisi tuon hiusten ihailu -kommentin, mutta ei julkaissut mun kommenttiani, mikä kuului kutakuinkin näin:
  "Ihmettelen miksi julkaisit tuon asiattoman kommentin, kun jätät kuitenkin niin usein julkaisematta asiallista kritiikkiä sisältävät kommentit."
   
  #468
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Bibsin ongelmat tuntuvat olevan saippuan valitsemista, yksisarviskirjoja vaikka matami on nippanappa kohta 200 kg ja tuskin jaksaa kävellä. Huoh...
   
  #469
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Pipsan ajattelutavasta kertoo se, että ostaa vaatteet aina alennuksesta. "Ei paha hinta", vaikka tulisi huomattavat halvemmaksi, kun jättäisi ostamatta. Loppujen lopuksi 10-20 % ei vaikuta vaatteen hintaan paljoakaan.
   
  #470
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Eikö sitä kirjaa suositellut joku kaveri?

  Mitä mieltä pipsan kuvista? Mahtaakohan maksaa veroja niistä?
   
  #471
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Pesuvälin pidentäminen on monelle hyvästä ja alkuvaihe on ärsyttävä. Mutta se vaatii myös toimivan ruokavalion. Ja ostaisi vaikka kolme palasaippuaa, koska kokeilematta ei voi tietää mikä toimii.
   
  #472
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Niin, sehän oisi voinu tuoda tulevaisuudessa säästöjä, kun menneisyyden ongelmat olisi käsitellyt. Rättejä voi ostaa jatkuvasti, mutta onnellisuuskirjaa ei.
   
  #473
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Hahhaa. Osti se P sen onnellisuuskirjan. Ei tuona päivänä, vaan seuraavana. Lähteenä P oma salaryhmä.
   
  #474
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  No mitä hiivattia P sillä onnellisuuskirjalla tekee, kun se on niin onnellinen omassa kuplassaan, uniikkina yksisarvisena. Ja enemmän se sellaista elämänhallintakirjaa tarvitsisi.
   
  #475
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti