Värikkään pipsan laihis

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 16.02.2016.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  En ymmärrä miten hän voi ihkua noin pienistä tuloksista. Itse olisin masentunut noin pienistä. Enkä ymmärrä miten hän suuttuu eri mieltä olevista kommenteista kuten ettei hänen kuukausipudotus ole sellaista että pitäisi ylpeillä . Se vaan on totta.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  No pitkäaikaiseen laihduttamiseen ja elämäntapamuutokseen kuuluu se, että toisina kuukausina tippuu enemmän kuin toisina.
  Jos paino on kuitenkin tippunut, eikä noussut tai pysynyt samana, hänhän on laihduttanut eli onnistunut ja täysi syy olla iloinen.
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Enkä mä ymmärrä tällasia ilkkujia. Vois kattoa sinne peiliin ensin. Ja mitähän asia ylipäänsä meille kuuluu? Vituttaako teitä noin paljon, että hän sentään yrittää muuttaa elämäänsä toisin, kun te ilkkujat, jotka olette idiootteja "vaikka voissa paistais".
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Saa kai sitä kommetoida kun itse tekee asiasta julkisen.
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Upea saavutus!! Tuosta on hyvä jatkaa =)

  Onneksi meitä mahtuu monenlaista tänne maailmaan, mutta toiset toki on ikävämpiä kuin toiset (siis ikäviä ne jotka mollaa toisia)!
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei sitä silti saa kommentoida ihan miten vaan! Pitää nyt edes jonkunlaiset käytöstavat olla!
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Mitä jotkut ei tässä nyt tajua? Pipsa on moneen kertaan sanonut, että kyseessä ei ole mikään laihdutuskuuri, vaan hän on muuttanut syömisiään kevyempään. Tuon tarkotus ei ole saada painoa putoamaan paljon ja vauhdilla, eikä ole tarkotus olla syömättä/ilman herkkuja kokonaan.
  Mä ite uskon, että tuo on järkevämpi keino saada painoa alaspäin, etenkin, kun ylipainoa on yhtään reilummin.
  Mielipiteitä saa olla, mutta kun usein tuntuu, ettei ihmiset ymmärrä lukemaansa tai tajua mitään muuta kun sen oman ajatuksensa asioista. Se antaa vähän tyhmän kuvan ihmisestä.
  Mun mielestä pipsa on onnistunut todella hyvin omassa tavoitteessaan ja tuo on selvästi HÄNELLE toimiva tapa pudottaa painoa. Toivottavasti onnistuu jatkossakin!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #7
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  Öh, miten se tapa voi olla toimiva jos paino ei edes putoa?
   
  #8
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Painoahan on pudonnut nyt joku 30kg.
   
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Kateelliset löllöperseet täällä uikuttaa. Pipsan kyykkypyllyä ei voita mikään!!!
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Miten niin ei tipu? Eikö se -30kg ole painon putoamista? Uusimmassakin bloggari kertoo painon laskeneen 1,2kg. Niin miten saat tuosta yhtälöstä sellaisen ettei paino ole laskenut?
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Viimeiseen kolmeen kuukauteen ei ole edistynyt yhtään eli eiköhän tää ollu tässä.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Toi kilo on pelkkää luontaista vaihtelua. Luontaista vaihtelua viimeiset 3kk.
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Kenen normaaliin painomvaihteluun kuuluu -30kg vuodessa? Rautalankaa, jos Pipsalla JOKA kuukausi paino menee alas? saataisikohan se Lihota? En tiedä ?
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Turha kai näille vänkääjille on koittaa selittää, kun eivät tajua niin eivät tajua.
  Mun mielestä pipsan kuvista jo näkee, että muutosta on todella tapahtunut. Ja todella sillä hänen omalla tavallaan, joka tosiaan on varmasti parempi, kuin laihikset.
  On myös kiva nähdä kuin homma etenee, kun pipsa alottaa treenaamisen! Onneks uskaltautui! :) ...tosin jos pipsa saa lihaksia, niin voi taas sitä urpojen määrää jotka ei käsitä miksei se paino tipu enää "sitäkään vähää"...
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei kellään, enkä myöskään kirjoittanut niin. 30 kiloa tippui vuodessa, hienoa. Rautalangasta: nyt on laihdutus tyssännyt, koska useaan kuukauteen ei ole paino liikkunut kuin max. kilon suuntaan tai toiseen. Se kilon parin soljuminen ees taas on sitä normaalia painon vaihtelua, ei laihtumista.
   
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  Noilla läskeillä painon kyllä kuuluu tippua edelleen vaikka lihasmassa kasvaisikin.
   
  #17
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Katkerat vauhdissa. Blogissa luki että joka kuukausi on paino mennyt alas. Siellä myös luki että bloggaaja laihduttaa hitaalla tahdilla. Mikä tuossa on ongelma?
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Loppuiko argumentit? En ole katkera. Huvittunut kyllä.
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  mitä huvittavaa siinä on että joku bloggaaja laihduttaa?
   
  #20
 21. Feelina

  Feelina Vieras

  Kannattaisiko sun hankki vaikka työpaikka tai harrastus? Vaikuttaa nimittäin aika säälittävältä ja epätoivoiselta tuo sun touhusi kun pitää noin kovasti pilkata täysin tuntematonta ihmistä.

  Ei, en lue Pipsan blogia joten en ole mikään häntä puolustava fani. Joskus jonkun täällä olleen linkin olen avannut, että tiedän miltä tämä ihminen näyttää. En ole koskaan tajunnut miksi kyseinen bloggari aiheuttaa niin kuumia tunteita joissakin ja pitää tehdä tänne useita keskustelualoituksia hänestä. Onko teillä oikeasti noin tylsä elämä? Surullista.

  Miten muuten toisen ihmisen painonpudotus liittyy teihin kitkeriin ihmisiin? Miten se on teiltä pois jos joku tekee painonpudotuksen omalla tyylillään? Eihän se teiltä ole mitenkään pois. En ymmärrä miksi ollaan noin happamia. Jos teillä on muka omat asiat hyvin, niin miksi pitää olla noin hapan, kitkerä ja ilkeä ihminen?
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Niitä taitaa ottaa päähän kun pipsa kertoi blogissa että laihiksen ainoo ikävä puoli on ollut nää valittajat kun mihinkään ei ole tyytyväisiä. Ei 30kg tiputukseen eikä pieniin kuukausitiputuksiin. Mustakin tuntuu että oikein yrittävät saada lannistettua mutta en usko että siitä pitäisi olla huolestunut.
   
  #22
 23. HippuTAR

  HippuTAR Vieras

  Paino tippuu Pipsalla kuitenkin koko ajan. Ei sen väliä oo vaikka se olis kilo kuukaudes, jos vuodes tulee se -12kg. Silloin se ei enää mahdu mihinkään normaalivaihteluun vaan on selkeesti laihtumista. Ja Pipsallahan oli viimeisen kuukauden aikana lantionympärys pienentyny 5 senttiä.

  Todellakin ihmettelen mitä jotkut saa tälläisestä nälvimisestä?

  Hienoa että Pipsa on onnistunut ja hienoa että uskaltaa tehdä sen julkisesti. Pipsan esimerkki saattaa antaa jollekin toisellekin toivoa ja kipinän aloittaa laihdutus.
   
  #23
 24. Hilpuri Tilli

  Hilpuri Tilli Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2007
  Viestejä:
  6 809
  Saadut tykkäykset:
  50
  Jokin aika sitten Pipsa mokasi blogissaan. Oli sisäänkirjautuneena jättänyt kommentin, jossa kehui itseään hoikaksi ja kauniiksi. Se kommentti sai ollakin siellä aika kauan, ennen kuin hoksasi sen poistaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #24
 25. vierailija

  vierailija Vieras

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti