Vakava ostosriippuvuus!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Roskiin.ostaja, 12.03.2018.

 1. Kärsiikö täällä kukaan vakavasta ostosriippuvuudesta? Miten hallitsette ongelmaa ja miten siitä pääsee eroon? Onko ammattiapu ainoa ratkaisu? Mietin ostamista koko ajan, jopa unissani. Shoppailu on elämäni keskeisimpiä asioita ja ainoa harrastus. Ostan joka päivä jotain, kuukaudessa kuluu rahaa useampi tonni heräteostoksiin mikä johtaa vakaviin talousongelmiin. Myöskin tila kotoani alkaa loppua. Joskus ostan tavaraa jopa suoraan roskikseen, heitän siis osan ostoksistani yksin tein pois. Tämä aiheuttaa rahavaikeuksien lisäksi myös häpeäntunnetta.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  On sulla täällä palstalla yksi usein kirjoitteleva kohtalotoveri joka pakonomaisesti ostelee koko ajan jotain. Sillä on vaan niin varakas mies ettei rahat ole heti loppumassa joten voi toteuttaa pakkomielteitään vapaasti..
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Lisäksi se palstalainen kutsuu itseään yrittäjäksi.
   
  #3
 4. PikkuMatti

  PikkuMatti Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2018
  Viestejä:
  245
  Saadut tykkäykset:
  19
  Osta harvinaisuuksia, niin ei tarvitse heittää roskiin vaan voit myydä ne eteenpäin eräälle palstalaiselle. Mutta muista, että hän ei osta feikkejä eikä halpoja tuotteita eli hinnassa pitää olla vähintään 6-700%:a ilmaa ja vähintään aidon näköinen tarra todisteena aitoudesta :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
   
  #4
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Ammattiapu taitaa olla ainoa keino saada apua. Ja sitä saa. Osteluriippuvuus on yksi laji riippuvuuksista.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Aloita päiväkirja jossa kirjast ylös ostoksia ja niihin liittyviä tunteita - ala sitten purkamaan niitä tunteita mistä ne tulee ja miksi; lue esim tunne lukkosi kirja ja tee murra tunnelukkosi kirja- jo ne voisi auttaa. Selvästi kun haet hyvää oloa itsesi ulkopuolelta on kyse sisäisistä asioista.

  Voit myös päiväkirjan avulla konkreettisesti laskea tuhlailun - kehittää jonkin mahtavan säästökohteen ja alkaa haaveilemaan siitä ja miettimään että aina kun kieltäydyt turhasta ostoksesta niin olet askeleen lähempänä sitä haavetta! :)

  Lataa kännykkään meditaatio app- kuuntele joka aamu ja meditoi - rauhoittaa mieltä ja auttaa hallitsemaan itseä ja ajatuksia.

  Iltaisin kannattaa kuunnella youtubesta 528megahertz musiikkia rauhoittamaan mieltä ja unia erityisesti! Toimii! :)

  Jos kotikonstit ei toimi niin ammattilanen kyllä auttaa! Tsemppiä!
   
  #6
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti