Vakava ostosriippuvuus!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Roskiin.ostaja, 12.03.2018 klo 22:53.

 1. Kärsiikö täällä kukaan vakavasta ostosriippuvuudesta? Miten hallitsette ongelmaa ja miten siitä pääsee eroon? Onko ammattiapu ainoa ratkaisu? Mietin ostamista koko ajan, jopa unissani. Shoppailu on elämäni keskeisimpiä asioita ja ainoa harrastus. Ostan joka päivä jotain, kuukaudessa kuluu rahaa useampi tonni heräteostoksiin mikä johtaa vakaviin talousongelmiin. Myöskin tila kotoani alkaa loppua. Joskus ostan tavaraa jopa suoraan roskikseen, heitän siis osan ostoksistani yksin tein pois. Tämä aiheuttaa rahavaikeuksien lisäksi myös häpeäntunnetta.
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  On sulla täällä palstalla yksi usein kirjoitteleva kohtalotoveri joka pakonomaisesti ostelee koko ajan jotain. Sillä on vaan niin varakas mies ettei rahat ole heti loppumassa joten voi toteuttaa pakkomielteitään vapaasti..
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Lisäksi se palstalainen kutsuu itseään yrittäjäksi.
   
  #3
 4. PikkuMatti

  PikkuMatti Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2018
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  11
  Osta harvinaisuuksia, niin ei tarvitse heittää roskiin vaan voit myydä ne eteenpäin eräälle palstalaiselle. Mutta muista, että hän ei osta feikkejä eikä halpoja tuotteita eli hinnassa pitää olla vähintään 6-700%:a ilmaa ja vähintään aidon näköinen tarra todisteena aitoudesta :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
   
  #4
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti