Valtava

Viestiketju alueella 'Eroottiset tarinat' , aloittaja AinaAnnina, 28.12.2017.

 1. AinaAnnina

  AinaAnnina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  10
  Kaveri laskee housunsa ja esiin tunkee jotain valtavaa. Se on vasta puolikova, mutta näky saa minut ryöppyämään märäksi sisältäni. Tällaisesta olen haaveillut. Olen antanut pilluani auliisti aina, kun minun on tehnyt mieli, ja joskus vain siksikin että jonkun muun on tehnyt mieli. Mutta tällaisesta olen haaveillut.

  Tarvitaan kahden käden sormet ylettämään kalun ympäri. Käteni ovat tietenkin pienet, kun itsekin olen pieni. Langanlaiha. Paitsi tissit ovat pulleat.

  Kulli on kuuma ja sykkii kosketuksestani. Ja se kasvaa kosketuksestani. Voi luoja, että se on suuri. Kuin käteni nyrkistä kyynärpäähän. Paitsi paljon kauniimpi ja musta.

  Heittäydyn selälleni sängylle. Tulipunainen silkki allani on hetken viileää, mutta kiihkoni kuumentaa kankaan saman tien. Levitän reiteni ja melkein kuulen, kuinka litisen.
  – Anna! sanon, ja kaveri tulee lähemmäs.
  Hän asettaa kullinsa suuren pyöreän kärjen häpyhuulilleni. Saan sähköiskun, minusta tulee tulva. Hän alkaa työntää kullia sisääni.

  – Hitaasti!
  Hän hidastaa. Haluan nauttia tuon valtavan kullin jokaisesta sentistä, kun se työntyy minuun. Hän tunkeutuu milli kerrallaan ja tunnen, kuinka pilluni leviää hänen työntyessään minuun. Se on iso, haluan sen syvemmälle heti. Ei vaan hitaasti. Käännyn niin, että näen kuinka valtava kalu täyttää minua.

  – Syvemmälle!
  Hän työntää. Kyllä se minuun mahtuu. En voi enää katsoa. Pakko sulkea silmät nautinnosta. Ei se satu, vaan se saa minut näkemään tähtiä. Tätä olen halunnut, kullia, joka vie minusta kaiken voiman ja kaiken kontrollin. Huudan jotain. Se on laulua siitä, että en mahda enää millekään mitään vaan valun ja sykin pelkästään siitä, että tuollainen boakäärmeen kokoinen kulli on minussa. Liikkuu. Tunnen että se kovenee entisestään. Kasvaa. Tekee itselleen tilaa kuumasssa, valuvassa pillussani.

  En tiedä, kauanko sitä kestää. Sykin, huudan, laulan, valun, haluan, se vain kasvaa ja kovenee. Tissini heiluvat, aaltoilevat hänen tahdissaan. Pilluni aaltoilee. Se hyökyy.

  – Nyt!
  Hän antaa kullinsa laueta minuun, kun itse ulvon nautinnosta. Sitä tulee paljon. Valtavasti. Sitä pursuaa ja sitä valuu ja se on tulikuumaa. Kuumuus rentouttaa minut sisältä.

  Hän vetää kullinsa minusta. Se on yhä kauneinta mitä olen nähnyt. Yhä musta ja valtava. Levitän pilluni vielä leveämmäksi.
  – Nuole!
  Hänellä on pitkä kuuma kieli.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #1
 2. Suvi18

  Suvi18 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Haluan itsekin isoa en oikein tiedä kuinka isoa. Parasta olisi kait isontaa pikku hiljaa. Mutta miten semmoisen voisi toteuttaa?
   
  #2
 3. Suvi18

  Suvi18 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2018
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä kuinka isoa haluaisin. Pitäisi ehkä isontaa pikkuhiljaa. Mutta miten toteuttaa sellainen. Olen melko pieni pillustani olen muutenkin melko pieni.
   
  #3
 4. AinaAnnina

  AinaAnnina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  10
  On näköjään tullut haaveiltua. Viime yönä samanlaisia fantasioita.
   
  #4
 5. Onja

  Onja Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2012
  Viestejä:
  2 776
  Saadut tykkäykset:
  580
  Aikas kiva! Voisi olla yksinäisen hetken antoisa fantasia-aihe.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #5
 6. AinaAnnina

  AinaAnnina Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2017
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  10
  Just semmoinen. Joskus videon kera.
  Kirjoitin aiheesta hurjemmankin version, mutta se taitaa olla hukassa.
   
  #6

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti