Valurautapannu on paras pannu.

Viestiketju alueella 'Ruokavinkit' , aloittaja terrae-, 30.09.2015.

  1. terrae-

    terrae- Jäsen

    Rekisteröitynyt:
    12.12.2008
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei!

    Jos haluatte löytää hyvän paistinpannun, jossa tulee hyvät ruuat ja on pitkäikäinen, hankkikaa valurautainen, vanhanaikainen paistinpannu. Joskus joku hankkiutuu niistä eroon kirpputoreilla, en tiedä myydäänkö uutena 100% rautapannuja. Ripakin rautaa.

    Sillä tulee joka tapauksessa parhaimman makuiset ruuat. Siis jos haluatte tehdä hyvät pihvit, lihat, kasvikset ja kalat! Se johtuu siitä, että pannun päällimmäinen pinta on rautaa ja herkullinen raudan maku siirtyy ruokaan. Ruokaan tulee "lihaisa" maku. Ja pihvit kärsii leikata veitsellä suoraan pannulla (esim. lapsille), koska rautahan ei tiedä mitään vaikka olis kuinka terävä puukko.

    Mulla on itellä kaks perintövalurautapannua. Pienempikin painaa yli 1,6kg.

    Tiskikoneeseen niitä ei kärsi laittaa, mutta kuumalla vedellä hanan alla ja teräsvillalla lähtee rapa. Suosittelen, että ei kannata aina ostaa näitä nykyaikaisia pinnoitettuja pannuja vaan panostaa valurautapannuun. On mullaki kaks pinnoitettua pannuakin, mutta parhaimmat ruuat tulee niissä valurautapannuissa. Juu, ja pannu kestää äidiltä tyttärelle!
     
    #1
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti