Vantaan LÄNSIMÄKI - pikaisia kokemuksia ja mielipiteitä kaivataan!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja muuuuttaja, 27.05.2013.

 1. Länsimäki on ihan mukava paikka asua . Itse Asumme kolmekerroksisessa kerrostalossa omistusasunnossa Pallastunturinkujalla, Pallastunturintie vieressä. Toisella puolelle rivitaloja ja metsää. Joka kaupungin osassa on ulkomaalaisia, niistä ei mihinkää pääse koskaan. Meidä talo -yhtiö on ihan Ok. Enkä ole paljon juoppoja ja
  taikka huumeidenkäyttäjiäkään länsimäessä, enkä Rajakylässä nähnyt. Ihan rauhallista aluetta on ja 7 vuotta on asuttu.Mutta jos edellä mainittuja ihmisiä välttämättä haluatte nähdä OIKEASTI menkää Helsingin Kallioon !En ymmärrä ihmisten mielipidettä ollenkaan.
   
  #26
 2. Länkkäri.

  Länkkäri. Vieras

  Nyt on alettu rakentamaan kerrostaloa Maratontien ja Länsimäentien kulmaan.
  Että siitä se alkaa rajakylän kehitys,ehkä jotkut voi sanoa ränsistyminen.
  Esitteessäkin kehutaan,että uusi kerrostalo tuo vaihtoehdon alueen perinteisille asumismuodoille,rivareille ja omakotitaloille.
   
  #27
 3. Ainakin täällä Länsimäen Terveysaseman lähistöllä asuvana voin kertoa, että rauhallisempaa paikkaa asumiseen saa täältä pääkaupunkiseudulta hakea. Talommekin on niin miellyttävä ja hiljainen, että välillä tuntuu, että asummeko yksin tässä kivassa kerrostalossa. Aiemmassa asuinpaikassamme Tikkurilassa asuminen oli paljon enemmän "melusaasteista".
   
  #28
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Länsimäki mukava paikka asua.Muutettiin keskustasta länsimäkeen ja ei ole harmittanut.Todella ystävällisiä ja puheliaita ihmisiä.Paikka rauhallista asua ja hyvät ulkoilumaastot.Hyvät kulkuyhteydet ja palvelut ok.Ainoa miinus on mellunmäen metroasemalla narkit ja muut hörhöt,mutta harvoin siellä käy kuin piipahtamassa.
   
  #29
 5. vierailija

  vierailija Vieras

  Länsimäkeä ei voi edes verrata Rajakylään. Kerrostalot vs. pientalot. On länässä myös pientaloja mutta toki onhan kaikki kuppilat myös länsimäessä, siellä tarve noihin. ainakin kannattaa pyytää alennusta jos aikoo kerrostalojen viereen. Maalinauhantie ainakin levotonta aluetta, johtuen kuppilasta ja vav kämpistä.
   
  #31
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Olen nyt asunut itse vähän päälle puol vuotta länsimäessä, eikä ole mitää pahaa sanottavaa paikasta, vain positiivista. Ihmiset on ystävällisiä, hyvät lenkkeilymaastot, hyvät yhteydet, peruspalvelut löytyy ja itis on lähellä. Asukaskunta on hyvin monikulttuurista, eikä "menomestoja" alueella ole kauemmas pitää lähteä. Ainoastaan metron ympäristö kuuluu olevan rauhatonta, mutta haluan nähä sen kunnan/kaupungin josta ei löydy rauhatonta nurkkaa tai aluetta.
   
  #32
 7. vierailija

  vierailija Vieras

  Jaa. Länsimäkeläisissä ei ole mitään vikaa, paitsi että ovat helvetin vajaita ja hitaita. Ap pyytää "pikaisia kommentteja" niin länsimäkeläinen vastaa lähes kolmen vuoden jälkeen. Kolme päivääkin voisi olla jollekin liian myöhään, jos siis pikaista tarkoitetaan, mutta länsimäkeläiselle kolme vuotta on pikaista. Että terve!!
   
  #33
 8. vierailija

  vierailija Vieras

  et vissiin tajunnu et tää on viestiketju? ja totta länsimäki on out!
   
  #34
 9. vierailija

  vierailija Vieras

  Länsimäentien ja Maratontien kulmaan on noussut 5 uutta kerrostaloa.

  Taitaa kohta olla täällä enemmistönä.
  Virolaiset.Eri venäjän valtioista tulleet asukit.
  Menee mihin vaan,niin kuulee vaan viron kieltä ja venäjää.
  Pallaskeron alue on rauhallista nykyään.
   
  #35
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Muuttaisin mieluummin pohjoiskorealaiselle pakkotyöleirille kuin Länsimäkeen.
   
  #36
 11. vierailija 2

  vierailija 2 Vieras

   
  #37
 12. länsimäki on erittäin hyvä paikka asua vaikka täälä väitetään että se on aivan hirveä paikka erittäin rauhallinen paikka ku tääl vaa poltellaa pajarii :D
   
  #38
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Perheravintola Länkkäri. Kylmää olutta.
   
  #39
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  Olen asunut Länsimäessä v 1979 alkaen. Pallastunturintie 1:ssä. Mitään ongelmia ole ollut. Kaupat posti, koulut ja ulkoilumahdollisuudet on vailla vertaa ! Alussa oli pieniä "kahnauksia" nuorison kanssa, mutta ne ajat on ollut ja mennyt. Metrolle n. 700-800 m matka! Mitä vielä pitäisi olla. Tyttäreni asuu perheensä kanssa Rajakylässä Pallotiellä. Travitaan aina auto lähditpä minne hyvänsä! Vastaavilla palveluilla varustetuissa paikoissa asunnot ovat kaksi kertaa kalliimpia, jos nyt satut sellaisen löytämään!
   
  #40
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Olen asunut 40v Länsimäessä Pallastunturintie 1:ssä olen todella tyytyväinen alueen rahallisuuteen ja palveluihin. Kaikki metrosta lähtien alle 1000m päässä! Ulkoilu mahdollisuuksista puhumattakaan. Asumme lähes maaseutu idyllissä! Asunnot halpoja!
   
  #41
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Onko taaperon tai leikki ikäisen vanhemman tuoretta mielipidettä länsimäestä? Harkitsemme asunnon ostoa länsimäestä.
   
  #42
 17. Msara

  Msara Vieras

  Yli kaksi vuotta kantasuomalaisena tytöntyllerönä Länsimäessä asuneena ei minullakaan poikkipuoleista sanaa löydy. Metro ja lenkkimaastot jo kehuttukin, lisäksi mainiot pienet ruokamarketit ja 5/5 terveyskeskus. Joo, maahanmuuttajia paljon, mutta missä ei olisi? Juuri uusittu kirjasto ja aktiiviset koulut ja päiväkodit. Rauhallista aluetta, ei ole koskaan kukaan lähestynyt epämiellyttävästi.
   
  #43
 18. vierailija

  vierailija Vieras

  Älkää hyvät ihmiset ostako Länsimäestä asuntoa, koska niiden asuntojen arvo tulee tippumaan nollaan ja arvaatte varmaan minkä takia.
   
  #44
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Minkähän takia? Tämä kirjoittaja ei ehkä ole asuntokauppoja koskaan tehnyt tai ei ymmärrä alueesta mitään. Mielestäni Länsimäen maine perustuu monelle ikivanhoihin tietoihin. Olemme asuneet v.2007 lähtien Länsimäessä ja oltu todella tyytyväisiä eikä alue häviä Helsingille asumisviihtyvyydessä kun kokemusta on. Länsimäen asuntojen hinnat ovat vielä alakantissa mutta taatusti tulevat nousemaan.
   
  #45
 20. vierailija

  vierailija Vieras

  Kerrotko miksi Länsimäen asuntojen hinnat tulevat nousemaan?
   
  #46
 21. vierailija

  vierailija Vieras

 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Peesi. Länsimäestä alkaa intifada.[/QUOTE]
  Mikä on intifada?
   
  #48
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  Hei, olen taapero. En tykkää.
   
  #49
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Tämän googlettamiseen olisi mennyt kolme sekuntia. Miten nämä ihmiset pärjäävät tosielämässä?
   
  #50
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti