vastauksia muilta isiltä...?

Viestiketju alueella 'Isät' , aloittaja ilona-o, 29.07.2014.

 1. ilona-o

  ilona-o Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  aloitan nyt kertomalla hieman taustatietoja tilanteesta. olemme mieheni kanssa olleet yhdessä n. 6 vuotta ja meillä on 3-v lapsi. molemmat rakastamme poikaamme yli kaiken. suhteessamme on ollut ylä- ja alamäkiä, kuten kaikilla, ja esim. lapsen syntymän jälkeen paljonkin vaikeuksia. niistä on kuitenkin selvitty aina jotenkin, vaikka mieheni ei mielellään puhukaan itsestään tai tunteistaan. viime aikoina minusta on tuntunut, että olemme todella löytäneet toisemme uudelleen. olemme tehneet yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia ja viettäneet enemmän aikaa yhdessä (mm. alkaneet treenata yhdessä kuntosalilla). seksielämä on ollut vilkasta jo pidemmän aikaa, vaikka toki kiireessä välillä jääkin vähemmälle.

  no sitten siihen ongelmaan. mieheni on aina ollut erittäin aktiivinen pornon katselija ja tykkää masturboida usein. tässä ei tietenkään mielestäni ole mitään pahaa, teenhän sitä itsekin. kuitenkin viime aikoina olen kauhukseni huomannut, että hän on siirtynyt ns. astetta pidemmälle eli internetin deittipalstoille, joissa ilmoittaa joko olevansa sinkku tai varattu/etsii syrjähyppyä. asiasta on keskusteltu, mutta hän ilmoittaa deittiprofiilien olevan vain itselleen ajankulua... no, nyt löytyi myös tinder-profiili ja keskusteluja on käyty ties kuinka monen naisen kanssa. ja näissä hän kertoilee ilmeisen avoimesti itsestään tuntemattomille naisille. en voi kieltää, tuntuu todella pahalta :(

  se, mikä itseäni vaivaa eniten, on että tosiaan meidän suhde on vaikuttanut ainakin mielestäni niin hyvältä viime aikoina. meillä on ollut hauskaa yhdessä, olemme tehneet kaikenlaista ja seksiäkin on ollut reilusti. voihan olla, että hän on vain kyllästynyt minuun...mutta haluaisin kuulla muilta isiltä mielipiteitä? onko teidän mielestä normaalia kuluttaa aikaa deittipalstoilla/tinderissä varattuna miehenä ja perheen isänä? voiko mies hengailla noissa palveluissa tosiaan vain aikansa kuluksi? minusta vaikuttaa, että hän ei kuitenkaan ole tyytyväinen suhteeseemme tai minuun. väkisinkin mieleen hiipii ajatus, että olen tehnyt jotain väärää tai olen vääränlainen kun hän hakeutuu muiden naisten seuraan, vaikkakin sitten virtuaalisesti. yhtä todelliselta se minusta tuntuu kuin tosielämän kohtaamiset. ja ennen kaikkea, miksi hän ei voi yksinkertaisesti kertoa minulle, jos jokin painaa, vaan vakuuttaa rakastavansa ja kaiken olevan hyvin? miten teitä miehiä voisi ymmärtää? eroon hänen en usko olevan halukas, yhteisen lapsen ja muunkin elämän vuoksi.

  siis tiivistettynä: miksi ihmeessä mieheni roikkuu erilaisilla deittipalstoilla lähestyen muita naisia, vaikka hänellä olisi vierellään lapsensa äiti, rakastava ja elämänhaluinen nainen? en ole mikään nuhjaantunut ja rupsahtanut mamma, vaan vielä nuori, hoikka nainen, joka pitää huolen itsestään. olen yrittänyt antaa hänelle kaiken, mitä keksin ja mitä hän pyytää, mutta ilmeisesti hän ei ole tyytyväinen. vai onko tosiaan niin, että olen suhteessa klassisen pettäjätyypin kanssa, jolle mikään ei riitä. pelkään, että pian hän ryhtyy sanoista tekoihin ja pettää minua oikeassa elämässä. miten voisin estää sen, kun olen ollut siinä uskossa, että meillä on hyvä ja toimiva suhde?

  huh, tulipas pitkä vuodatus. toivottavasti joku jaksaa lukea ja vastatakin.
   
  #1
 2. miesvain

  miesvain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2014
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  14
  Olet varmaan jo viskannu ukkos pihalle. Meillä tuli ero (ihan muista syistä) vajaa vuos sitte. Selvis just että exä on kuksinu toista miestä 1,5v, seurustelee nykyään sen kanssa.
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti