Vauvalle peruukki... Mitähän vielä?

  • Viestiketjun aloittaja 19v.
  • Ensimmäinen viesti
huuuh
Siis mitä?! Kaljut vaivat on kaikista suloisimpia, sentään todella vauvamaisia?! Miksi ihmeessä joku haluisi vauvan näyttävän pikkuvanhalta. HÄN ON PIENI VAUVA. Voi luoja.
 
:LOL: Ihan hillitömän hauska :D :D

Ei tuo nyt mun mielestäni juuri hatusta eroa, joten en näe tuota sinänsä pahalla. Jos joku nyt ihan tosissaan alkaa lapselleen peruukkeja haalimaan, niin onhan se nyt vähän hassua. Mutta jos noita saa suomesta silloin, kun siskoni saa lapsen, ostan vauvalle aivan takuuvarmana tuommoisen :D :D
 
Deleted member 70007
Meillä on kakkonen ollut aina The Little Miss Tukkajumala (Turner osasyyllinen varmaan tähän), mutta vaikkei oliskaan ollut, niin en olisi peruukkia ostanut, tietenkään. Hullu maailma.
 
"öhöm"
Niin paitsi tämä: "Äidin mukaan ei ole koskaan liian aikaista näyttää yhtä hohdokkaalta kuin laulajatähti Beyoncé. Vauvan perukki ei ole mikään karnevaalilelu, vaan otsaan liimattava oikea peruukki. "
 
[QUOTE="öhöm";26982419]Niin paitsi tämä: "Äidin mukaan ei ole koskaan liian aikaista näyttää yhtä hohdokkaalta kuin laulajatähti Beyoncé. Vauvan perukki ei ole mikään karnevaalilelu, vaan otsaan liimattava oikea peruukki. "[/QUOTE]

Mutta kun siellä oli myös vaihtoehtona tämä:

Peruukit pysyvät nauhalla vauvan päässä, joten kiinnitykseen ei tarvitse peruukkiliimaa tai teippiä.


Niin minkä helvetin takia mun pitäis sitten valita se liimattava versio, kun on kerran semmoinenkin, mitä EI tarvitse liimata?!?
 

Yhteistyössä