Vermox TOIMIIKO??

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Madot ei lähde., 31.05.2012.

 1. Ollaan vermoxia kahteen kertaan syöty ja tuntuu että madot vaan lisääntyy. Koko ajan kutittaa.Pyrvinilläkään ei lähteneet mutta vielä huonommin tuntuu tuo vermox tehoavan vaikka pitäisi nimenomaan olla tehokkaampi. Onko lääkkeillä sama periaate eli tappavat madot heti? Siivous, hygienia yms. tiedetään. Lähtee järki kohta kohta noitten olioittenkanssa!!! Auttakaa nyt joku. :// Kokemuksia?? Onko enää mitään muuta lääkettä??
   
  #1
 2. ap.

  ap. Vieras

  Ekö kukaan tiedä?
   
  #2
 3. "Josa"

  "Josa" Vieras

  Meillä oli vähän samaa ongelmaa ja juurikin itselläni. Otin vermoxia viikon välein ja sit kolmen päivän kuurina 2 vko välissä. Näillä pysyivät poissa jonkin aikaa, kun taas joku lapsista sai tartunnan:(
   
  #3
 4. ap.

  ap. Vieras

  Josa, onko teillä siis kierre edelleen menossa?? Vai pääsitkö eroon, jos niin miten?? Onkohan tartunta tullut sulta vai jostain muualta? Meillä on lähipiirikin lääkitty ja siivouskesta huolehdittu. Tuntuu ettei noista eroon voi edes päästä. Uusintatartunnan vielä ymmärrän mutten sitä että lääkityksenkin ainaka madot vaan jatkaa kulkuaan.
   
  #4
 5. "vierailee"

  "vierailee" Vieras

  Vielä sen verran kysyn,vaikka sanoitkin että siivous ja hygienia-asiat tiedossa niin kai teillä käytössä kertakäyttöiset pyyhkeet käsien kuivaamiseen? usein se asia jää huomiotta kuitenkin vaikka vimpan päälle muut paikat puunataan.
   
  #5
 6. "Josa"

  "Josa" Vieras

  Siis ei oo enää kun kuopuskin just lopettaa päiväkodin. Luulen, että ovat sieltä tulleet. Vaihdettiin pikkarit aamuin illoin, pestiin kaikki kahvat, vaihdettiin petivaatteita ja pyyhkeitä veskiin kaks kertaa päivässä. Tässä oli väli ettei niitä ollut, mutta hetki sitten lääkitsin meidät kun pienin ilmoitti, että peppu kutiaa. Matoja en havainnut.
   
  #6
 7. ap.

  ap. Vieras

  Joo meillä tosiaan paperia käsipyyhkeiden sijaista. Hyvä että ootte eroon päässyt, antaa hieman toivoa tännekkin ;)Toivotaan että pysyvät poissa!! Meillä myös pikkarit vaihtoo 2kertaa päivässä ja joka päivä myös lakanat vaihdetaan. Mitä luulette kumpi oikeasti tehokkaampaa pyrvin ja vermox? :) Itsestäni tuntui että pyrvin , vermoxin aikana kun nuo madot vaan jatkavat elämäänsä ja sen lisäksi lääke aiheuttaa pahoinvointia mutta sekin toki kestetään jos amdot vaan lähtisivät! Onko tietoa tappaako vermox madot heti samoin kun pyrvin?
   
  #7
 8. Tietääkö?

  Tietääkö? Vieras

  Mun mielestä Vermox näännyttää madot kun eivät sokeria saa ja pyrvin sitten lamauttaisi matojen hengityksen... Olenkohan nyt kuinka väärässä? Korjatkaa joku jos pieleen meni... :)
   
  #8
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti