voi voi

Viestiketju alueella 'Äidit alle 20v' , aloittaja Äiskäpäiskä, 10.11.2004.

 1. Äiskäpäiskä

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2004
  Viestejä:
  704
  Saadut tykkäykset:
  0
  ihme juttu että jotkut luulee tietävänsä miten "tuhoon tuomittua, harkitsematonta, vastuuntunnotonta jne." on hankkia alle kakskymppisenä lapsia. Miten ihmiset voi kommentoida jos eivät itse ole kokeneet sitä?!?? Pitäisi kuulemma olla omakotitalo, pari autoa pihassa, ura, avioliitto jne., että saisi lapsia hankkia. Muussa tapauksessa lapset kärsii ja joutuvat kasvamaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Ihan kuin nuori äiti ei voisi olla kypsä ja vastuuntuntoinen vanhempi. Ja miksi ihmeessä kaikki kuvittelevat että nuoruus ei ole mitään ilman sitä rillutteluvaihdetta ja opiskelijaelämää??
  Anteeksi purkaus mutta tämä tyhmä teiniäiti ei nyt vaan tajua...
   
  #1
 2. NeitiNasu

  NeitiNasu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  15 257
  Saadut tykkäykset:
  0
  En mäkään aina kykene käsittämään, mutta onneksi ei ole tarviskaan. Muuta ajatelkoot ihan kuinka tykkäävät, ei hetkauta suuntaan eikä toiseen. :saint:
   
  #2
 3. tähtihedelmä

  tähtihedelmä Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  1 797
  Saadut tykkäykset:
  0
  mun mielestä on typerämpää käydä ensin kouluja lähes kolmekymppiseksi, sitten luoda uraa kolmevitoseksi ja etsiä siinä sivussa sopiva ukko, sit kun on seurustellu tarpeeksi ja yhteinen koti ja turvallisesti naimisissa ni voi huomata et kappas vaan, tässä ollaan nelikymppisiä ja eipä olla enää niin hedelmällisiä... sit pitää mennä hedelmällisyyshoitoihin ja maksaa ittesä kipeeksi. kannattaisko lapsia hankkia silloin kun niitä tulee??? eihän kaikilla tietenkään noin vaan tule mut silti. ja kamalaa yleistystähän tää on....... mut samalla tavalla yleistetään meitä nuorempiakin!
   
  #3
 4. rita18

  rita18 Vieras

  oon kans samaa mieltä et on tyhmää leimata nuori äiti huonoks äitiks,en vaan voi käsittää mikä tekee 3kymppisestä äidistä muka paremman ku 18-kesäsen...
   
  #4
 5. mörköliini

  mörköliini Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2004
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaikihan me ollaan kokemattomia äitejä kun ensimmäinen saadaan, eikä se nyt tarkoita sitä että olisimme huonoja siinä missä 30v äidit, vaan olemme nuoria jotka vielä jaksavat katsoa lastensa perään ja olla yhtälailla vastuuntuntoisia kuin vanhemmatkin äidit. Tiedän monia jotka sanovat ettei teidän liito tule kestämään kun sulla ei ole ammattia tai työpaikkaa.... se ei ole totta!! Jos jaksamme uskoa itseeme me selviämme myös parisuhteesta ja tulevasta koulutuksesta mikä on edessä, vaikka raskasta se saattaa tulla olemaan pienten lasten kanssa
   
  #5
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti