Voiko häihin laittaa farkkucaprit?

  • Viestiketjun aloittaja "apuva"
  • Ensimmäinen viesti
"..."
En laittaisi. Liian arkiset. Osta jotkut muut housut noiden paitojen kanssa (btw. tosi kivat paidat!).. Ajatteles nyt kun siellä on muita pikkupoikia puvun housuissa ja oikeissa kauluspaidoissa.. en kehtaisi kyllä omiani katsella siinä vieressä farkuissa.
 
ulkonainen
Alkuperäinen kirjoittaja isoäiti mölykylästä;23943687:
no kyllä mä ainakin laittaisin, kerta lapsista on kyse
En yhtaan ymmarra tata suomalaista ajatusmaailmaa eli "kun on lapsista kyse". Juhla on juhla lapsillekin, miksi heidan pitaisi pukeutua yhtaan sen vaha-arvoisemmin kuin aikuisetkaan?
 
  • Tykkää
Reactions: kaalimaan vartija
"mie"
[QUOTE="joku";23943985]Ai et valkoset housut pojille :D

En todelakaan laittais, ne ei olis ekan 5min jälkeen enään valkoset.[/QUOTE]

No riippuu varmaan ovatko ne häät jossain sisä- vai ulkotiloissa :D Mutta noi nyt oli esimerkki, jotka pikapikaa löysin :)
 
"apuva"
lapset on lapsia...ei se ole vähä-arvoisemmin pukemista jos lapsilla on kiva olla. verkkarit tai trikooshortsit ei mullekaan kävis mutta mutta

täällä on kommenttia laidasta laitaan, jotkut ihan kauhuissaan ja jotkut tykkää kovinkin..
 
ulkonainen
[QUOTE="apuva";23944006]lapset on lapsia...ei se ole vähä-arvoisemmin pukemista jos lapsilla on kiva olla. verkkarit tai trikooshortsit ei mullekaan kävis mutta mutta

täällä on kommenttia laidasta laitaan, jotkut ihan kauhuissaan ja jotkut tykkää kovinkin..[/QUOTE]

Ja siis lapsilla ei ole kiva olla suorat housut paalla? En oikein ymmarra miksi farkuissa olisi sen "kivempaa". Lisaksi lasten on hyva oppia etta farkuissa ei todellakaan voi menna joka paikkaan.
 
"apuva"
siis ymmärrä tuon etikettioppimisjutun...

mutta häät on nyt la, ja en todellakaan usko että lapsilla ois kivaa pitkissä mustissa housuissa +31 asteessa mitä tänne luvattu!

kyllä ne kerkee oppii myöhemminkin...alunperin oli tarkotus laittaa pitkät suorat housut mutta siellä on aikusetki tuskissaa tossa ilmassa ni mites lapset?
 
Näköjään saat vastauksia ihan laidasta laitaan, joten melkeinpä joudut itse lopulta valinnan tekemään, mutta mun mielestä nuo on tosi siistit ja hyvät ja ainakin omissa tulevissa häissäni sallisin mainiosti moiset vaatteet lapsivierailla :)
 
ulkonainen
[QUOTE="apuva";23944037]siis ymmärrä tuon etikettioppimisjutun...

mutta häät on nyt la, ja en todellakaan usko että lapsilla ois kivaa pitkissä mustissa housuissa +31 asteessa mitä tänne luvattu!

kyllä ne kerkee oppii myöhemminkin...alunperin oli tarkotus laittaa pitkät suorat housut mutta siellä on aikusetki tuskissaa tossa ilmassa ni mites lapset?[/QUOTE]

Anteeksi etta jankkaan mutta en edelleenkaan ymmarra miten farkkucaprit ovat viileammat kuin suorat housut (ja niiden ei tarvitse olla mustat), ei se lahkeiden lyhyys niista viileampi tee.

Esim. Italiassa on todella kuuma kesaisin ja niin vain pienet pojat ovat todella hienosti puettuja haihin.
 
"joku"
[QUOTE="mie";23944003]No riippuu varmaan ovatko ne häät jossain sisä- vai ulkotiloissa :D Mutta noi nyt oli esimerkki, jotka pikapikaa löysin :)[/QUOTE]

En oo kyllä koskaan kuullut et kesällä järkättäs häät jotka olis vaan sisätiloissa :O
 
OO
[QUOTE="Lila";23944049]Lasten on hyvä oppia jo lapsena, että kaikissa röntyissä ei mennä juhliin. Siistit housut kyllä pitää olla, ei farkkucaprit.[/QUOTE]

Samaa mieltä. Ole hyvä ja kunnioita juhlaa ja pidä farkut pois juhlasta.
 
"Vieras"
Riippuu juhlaparista, jos häät ovat kovin viralliset, niin ei!mutta kos vapaammat nii joo.
Mutta kllämä pukisin jotkut juhlahousut, hyvä lasten oppia ja toisaalta mukavammathan esim. Pellavaiset housut on, näillä helteillä kun tiukat, ja paksut farkut!?
 
"vieras"
Meillä lapset pukeutuu juhlaan myös. Tytölle hankitaan mekko sukkahousuineen ja kenkineen uudet, samana kesänä voi eri suvuissa käyttää vaikka useampaankin kertaan ja poika yleensä haluaa puvun niinkuin muutkin miehet. Takki ja liivi sitten yleensä kuumalla jää vähemmälle käytölle, talvella on koko repertuaari päällä.
 
"heh"
[QUOTE="joku";23943985]Ai et valkoset housut pojille :D

En todelakaan laittais, ne ei olis ekan 5min jälkeen enään valkoset.[/QUOTE]

Kyllä meidän 4 vuotiaalla valkoiset housut pysyi ihan valkoisina viime kesän rippijuhlissa. Ei juhlissa ole mikään pakko päästää lapsiakaan kiipeilemään puihin tai pyörimään multakasaan. Ja sitäpaitsi kyllä ne tahrat näkyy yhtälailla muunkin värisissä vaatteissa.
 
"voi"
[QUOTE="apuva";23943680]siis lapsille, kahelle pienelle pojalle iät 3v ja vajaa 5v???

on sellaset caprimittaset, todella siistit, niiden kanssa kaulusteepparit?

VOIKO?[/QUOTE]

VOI !!!
 
"zenn"
[QUOTE="zenn";23944122]En itse laittaisi, minun mielestäni farkut eivät kuulu juhlaan.[/QUOTE]

Jatkan vielä, että noissa vaatteissa me käydään kesällä vierailuilla ja ostoksilla. Ei tulisi mieleeni laittaa samoja vaatteita juhliin vaan haluaisin tehdä siitä erityisen, sekä juhlinnan kohteille, muille vieraille, että lapsille itselleen.
 

Yhteistyössä