Voiko kermakakun pakastaa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieraita vielä tulossa, 23.12.2009.

  1. TULKINNANVARAINEN

    TULKINNANVARAINEN Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    12 600
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. viras

    viras Vieras

    Voi mutta jos se on päällystetty kermalla niin se kerma menee rakeiseksi eikä oo koostumukseltaan niin hyvä kuin tuore.
     
    #3
  3. No

    No Vieras

    Voihan sen pakastaa, itse en sitä kyllä vieraille tarjoilisi, menee vetiseksi.
     
    #4
  4. Kiitos, täytyy keksiä jotain muuta.
     
    #5
  5. vieras

    vieras Vieras

    Niin siis onko se joku jo jonku aikaa jääkaapissa ollut kakku,vai ihan äsken tehty?
     
    #6
  6. vieras

    vieras Vieras

    voi ja ku antaa sulaa jääkaapissa ei kerma mene miksikään
     
    #7
  7. vieras

    vieras Vieras

    Jos vieraita varten tarvitset sen kakun, niin jätä päällyskerma pois ja pakasta kakku täytettynä. Laitat vaan tuoreen kerman sulahtaneen kakun päälle ennen tarjoilua.
     
    #8
  8. a4

    a4 Vieras

    kyllä voi jäädytä ja laita sen jälkeen kelmu päälle .kun sulatat ota kelmu heti pois , sit anna sulata vaikka jääkaapis kuvun alla . ei kukaan ole huomannut eroa.
     
    #9

Jaa tämä sivu