Voiko kermakakun pakastaa?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieraita vielä tulossa, 23.12.2009.

  1. TULKINNANVARAINEN

    TULKINNANVARAINEN Aktiivinen jäsen

    Rekisteröitynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    12 600
    Saadut tykkäykset:
    2
  2. viras

    viras Vieras

    Voi mutta jos se on päällystetty kermalla niin se kerma menee rakeiseksi eikä oo koostumukseltaan niin hyvä kuin tuore.
     
    #3
  3. No

    No Vieras

    Voihan sen pakastaa, itse en sitä kyllä vieraille tarjoilisi, menee vetiseksi.
     
    #4
  4. Kiitos, täytyy keksiä jotain muuta.
     
    #5
  5. vieras

    vieras Vieras

    Niin siis onko se joku jo jonku aikaa jääkaapissa ollut kakku,vai ihan äsken tehty?
     
    #6
  6. vieras

    vieras Vieras

    voi ja ku antaa sulaa jääkaapissa ei kerma mene miksikään
     
    #7
  7. vieras

    vieras Vieras

    Jos vieraita varten tarvitset sen kakun, niin jätä päällyskerma pois ja pakasta kakku täytettynä. Laitat vaan tuoreen kerman sulahtaneen kakun päälle ennen tarjoilua.
     
    #8
  8. a4

    a4 Vieras

    kyllä voi jäädytä ja laita sen jälkeen kelmu päälle .kun sulatat ota kelmu heti pois , sit anna sulata vaikka jääkaapis kuvun alla . ei kukaan ole huomannut eroa.
     
    #9
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti