Yksi peruste sille että islam voisi olla Ilmestyskirjan peto

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Echo, 20.03.2017.

 1. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  18 763
  Saadut tykkäykset:
  1 103
  Mulla nää aiheet pyörii laidasta laitaan...

  Kristityt on vuosituhannet jo miettineet että mikä/kuka on antikristus. Itselläni on ajatus että sen näkee sitten, turha sitä vielä arvailla, lähinnä vahvoja ehdokkaita on ollu juutalaiset vapaamuurarit ja paavi.

  Mut tänään löytyi tällainen.
  Koraanin eka sana eli "Bismillah" eli "Allahin nimessä", vs. vanhin versio Ilmestyskirjasta eli Codex Vaticanus ja sieltä pedon merkki, eli 666.

  [​IMG]

  Sanottakoon vielä se että luku 666 on muslimeille ns.pyhä luku.

  Että tällainen ketju tällä kertaa...:D
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Kaikki uskonnot ovat paskaa, ihmisillä on aivoissa osa joka on helposti manipuloitavissa uskomaan ja ihmisen epätoivo ajaa uskomaan mihin milloinkin
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Ainakin näköjään sinut :)
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  No kyllä täällä ainakin selvästi kaksi "voimaa" tälläkin hetkellä taistelee.

  Sen nyt näkee jokainen joka on silmänsä ja korvansa avanneet.
   
  #4
 5. epek

  epek Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2015
  Viestejä:
  11 389
  Saadut tykkäykset:
  3 826
  Onneksi nousee soturikansa pohjoisesta ja pelastaa päivän.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Tai "taistelee" on ehkä vähän kuvaamaton sana tälle tilanteelle. Toiset hyökkää ja ne muut sitten koittaa jotenkin puolustautua kaiken keskellä.

  Toisilla pää vain pysyy perseessä. Ei sille mitään voi.

  Vai.. ?
   
  #6
 7. Elena777

  Elena777 Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2016
  Viestejä:
  19 203
  Saadut tykkäykset:
  5 765
  Ai saamelaiset?:cautious:
   
  #7
 8. Arvaa kuka?

  Arvaa kuka? Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  31
  Perussuomalaiset
   
  #8
 9. epek

  epek Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2015
  Viestejä:
  11 389
  Saadut tykkäykset:
  3 826
  Ryssät
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968!
  Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968

  90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi.

  Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi. Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

  Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

  ”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle.

  Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

  Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut.

  Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

  Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

  Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä.

  Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle.

  He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta.

  Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut.

  Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia.

  Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

  Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin.

  Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan.

  Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

  Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

  Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen.

  Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

  Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt.

  Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #10
 11. epek

  epek Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2015
  Viestejä:
  11 389
  Saadut tykkäykset:
  3 826
  Hyvänen aika! Oletko kertonut eduskunnalle tämän!
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  "Tutkimus: Pedon luku onkin 616!

  Kanadalaisen kristinuskon varhaishistorian professorin Ellen Aitkenin mukaan oikea luku on 616. Aitken sanoo uutta tietoa "erittäin mukavaksi".

  Luvulle on National Post -lehden mukaan todiste Uuden testamentin varhaisimmassa säilyneessä, yli 1500 vuotta vanhassa kopiossa. Egyptistä 1800-luvulla löydetty papyrus, jota kyetään vasta nyt lukemaan, on sata vuotta vanhempi kuin aiemmin tutkitut vanhimmat kopiot.

  Tieto voi olla noloa niin maailmanlopun povaajille, kauhuelokuvien tekijöille, viivakoodien pelkääjille, hevikitaristeille, gooteille kuin 666-lukua kirkkojen seinään töhrineille satanisteillekin.

  Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan professori Ismo Dunderberg sanoo, että 616 on tiedetty pedon luvun toiseksi vaihtoehdoksi jo pitkään.

  - Meillä on asiasta kaksi eri traditiota, professori sanoo.

  Luku on syntynyt, kun kirjaimet on korvattu niiden numeroarvolla. Niin voi tehdä kreikan kielessä jokaiselle nimelle. Eri tulkinnat taas on mahdollistanut erilainen kirjoitusasu.

  Johanneksen ilmestyskirjan 13. luku 18. jae kuuluu nykykäännöksen mukaan: Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

  Mitäs tämä nyt tarkoittaa? Onko Iron Maiden johdattanut ihmisiä harhaan jo reilut 20 vuotta? Heidän laulussaan "Number of the Beast" julistetaan kovasti luvun 666 puolesta.
   
  #12
 13. vierailija

  vierailija Vieras

  Aivan, jotkut ihmiset uskovat alkuräjähdykseen kuin pässi suuriin sarviinsa, vaikka jo heti alussa sanotaan, että se on teoria.
  Sitä ei ole vielä tähän päivään mennessä todistettu todeksi.
  Se vaatii enemmän uskoa kuin uskominen luomiskertomukseen
   
  #13
 14. vierailija

  vierailija Vieras

  ajatuksia herättävää ja osuvaa tekstiä, ei voi muuta sanoa.
   
  #14
 15. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  18 763
  Saadut tykkäykset:
  1 103
  Se voi olla tai se ei voi olla. En muista että kumpiko luku oli uskontotieteilijöiden mukaan todennäköisempi.
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  13:1 JA mine näin Mereste Pedhon ylesastuuan/ iolla oli seitzemen Pääte ia kymmenen Saruia/ ia henen Sarueins päle kymmenen Crunua/ Ja henen Päidhens päle pilcan Nimi.

  JA minä näin merestä pedon ylös astuwan/ jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarwea/ ja hänen sarweinsa päällä kymmenen kruunua/ Ja hänen päidensä päällä pilkan nimi.

  13:2 Ja se Peto ionga mine näin oli Pardin motoinen/ ia henen Jalghans ninquin Carhun Käpelet/ ia henen Suuns ninquin Jalopeuran Suu. Ja se Lohikerme annoi sille henen woimans/ ia henen Stolins ia swren wäen.

  Ja se peto jonka minä näin oli pardin muotoinen/ ja hänen jalkansa niinkuin karhun käpälät/ ja hänen suunsa niinkuin jalopeuran suu. Ja se suuri lohikäärme annoi sille hänen woimansa/ ja hänen tuolinsa ja suuren wäen.

  13:3 Ja mine näin yhden henen Päistens ninquin se olis cooliaxi Hawoittu/ ia henen colema Hauans parani. Ja coco Mailma' Pijri ihmetteli site Petoa/ ia cumarsit Lohikermette ioca annoi Pedholle woiman/

  Ja minä näin yhden hänen päistäns niinkuin se olis kuoliaaksi haawoittu/ ja hänen kuolema haawansa parani. Ja koko maailman piiri ihmetteli sitä petoa/ ja kumarsit lohikäärmettä joka annoi pedolle woiman/

  13:4 ia he cumarsit Petoa ia sanoit/ Cuca ombi sen Pedhon caltainen? Ja cuca woipi sotia henen wastansa?

  Ja he kumarsit petoa ja sanoit/ Kuka ompi sen pedon kaltainen? Ja kuka woipi sotia hänen wastaansa?

  13:5 Ja henelle annettin Suu puhumahan swria ia Pilcoia/ ia oli henelle annettu woima ette sen piti henelle pysymen caxi wijdhetkymende Cwcautta.

  Ja hänelle annettiin suu puhumahan suuria ja pilkkoja/ ja oli hänelle annettu woima että sen piti hänellä pysymän kaksiwiidetkymmentä kuukautta.

  13:6 Ja se auasi henen Suuns Pilcoia puhuman Jumalata wastan/ Pilcamahan henen Nimense ia henen Maiansa/ ia nijte iotca Taiuas asuuat.

  Ja se awasi hänen suunsa pilkkoja puhumaan Jumalata wastaan/ Pilkkaamahan hänen nimeänsä ja hänen majaansa/ ja niitä jotka taiwaassa asuwat.

  13:7 Ja henelle oli annettu sotia Pyhein cansa/ ia woitaman heite. Ja henelle annetin woima päle caikein Sucucu'dain/ ia Canssain/ ia Kielen/ ia Pacanan.

  Ja hänelle oli annettu sotia pyhäin kanssa/ ja woittamaan heitä. Ja hänelle annettiin woima päälle kaikkein sukukuntain/ ja kansain/ ja kielen/ ja pakanan.

  13:8 Ja caiki iotca Maasa asuuat cumarsit hende/ ioinenga Nimi ei ole kirioitettu Caritzan Elemen Kirias/ ioca tapettu ombi Mailman alghusta.

  Ja kaikki jotka maassa asuwat kumarsit häntä/ joinenka nimi ei ole kirjoitettu Karitsan elämän kirjassa/ joka tapettu ompi maailman alusta.

  13:9 Jos iolla on Corua se cwlcan.
  Jos jolla on korwa se kuulkaan.

  13:10 Joca Fangiuxeen Wiepi/ se Fangiuxeen menepi/ Joca Miekalla tappa/ se tule Miecalla tapetta. Tesse ombi Pyhein Kersimus ia Usko.

  Joka wankeukseen wiepi/ se wankeukseen meneepi/ Joka miekalla tappaa/ se tulee miekalla tapettaa. Tässä ompi pyhäin kärsimys ja usko.

  13:11 Ja mine näin toisen Pedhon ylesastuuan Maasta/ ia henelle oli caxi Saruea Lamban modhoitzet/ ia puhui ninquin Lohi kerme/

  Ja minä näin toisen pedon ylös astuwan maasta/ ja hänellä oli kaksi sarwea lampaan muotoiset/ ja puhui niinkuin lohikäärme/

  13:12 ia se teki caiken Woiman sen Entisen Pedhon edes/ ia se teki Maan ia iotca henese asuit/ cumartaman site ensimeiste Petoa/ ionga coolema Haua paranut oli.

  ja se teki kaiken woiman sen entisen pedon edessä/ ja se teki maan ja jotka hänessä asuit/ kumartamaan sitä ensimmäistä petoa/ jonka kuolema haawa parannut oli.

  13:13 Ja tekepi swria Merckie/ ette se mös Tulen tekepi Taiuaasta langeman Inhimisten eten/
  Ja tekeepi suuria merkkiä/ että se myös tulen tekeepi taiwaasta lankeeman ihmisten eteen/

  13:14 ia wiettelepi Asuuita Maan päle Merckein tedhen/ iotca henelle annetut olit tekemen Pedhon edhes/ ia sano nijlle Maasa Asuuille/ ette he tekisit Pedhon Cuuan/ iolla oli Miecan Haua ia oli Eleuexi tullut.

  ja wietteleepi asuwia maan päällä merkkien tähden/ jotka hänelle annetut olit tekemään pedon edessä/ ja sano niille maassa asuwille/ että he tekisit pedon kuwan/ jolla oli miekan haawa ja oli eläwäksi tullut.

  13:15 Ja se annettin henelle/ ette henen piti andaman Hengen Pedhon Cuualle/ ia ette Pedhon Cuuan piti puhuman/ ia tekemen/ ette iocainen quin ei Pedhon Cuua cumardaisi/ piti tapettaman.

  Ja se annettiin hänelle/ että hänen piti antamaan hengen pedon kuwalle/ ja että pedon kuwan piti puhuman/ ja tekemän/ että jokainen kuin ei pedon kuwaa kumartaisi/ piti tapettaman.

  13:16 Ja teki caiki tyni/ ne Pienet ia Swret/ ne Rickat ia Kieuhet/ ne Wapat ia Palueliat ottaman Lighanmerkin heiden Oikean Kätens taicka heiden otzijnsa/

  Ja teki kaikki tyynni/ ne pienet ja suuret/ ne rikkaat ja köyhät/ ne wapaat ja palwelijat ottamaan liikamerkin heidän oikeaan käteensä taikka heidän otsiinsa/

  13:17 ia ettei kengen woinut osta ia mydhe/ iolla ei se Licamereki ollut/ taica Pedhon Nimi/ eli henen Nimense Lucu.

  ja ettei kenkään woinut ostaa ja myydä/ jolla ei se liikamerkki ollut/ taikka pedon nimi/ eli hänen nimensä luku.

  13:18 Tesse ombi Wisaus. Jolla ombi Ymmerdhys/ se laskecan Pedhon lugun/ Sille se ombi ydhe' Inhimisen lucu/ ia henen lucunsa ombi Cwsisata Cwsikymende ia Cwsi.

  Tässä ompi wiisaus. Jolla ompi ymmärrys/ se laskekaan pedon luwun/ Sillä se ompi yhden ihmisen luku/ ja hänen lukunsa ompi kuusisataa kuusikymmentä kuusi."
   
  #16
 17. vierailija

  vierailija Vieras

  "Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt.

  Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy."

  Oletko valmis?
   
  #17
 18. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  18 763
  Saadut tykkäykset:
  1 103
  Tuntuu näin kristitystä hauskalta että eniten tuota bismillah-teoriaa tuntuisi ajavan kristityksi kääntynyt muslimi Walid Shoebad, mies kun oli pommiterroristi ennen uskoontuloaan. :D

  Shoebad on sanonut että jos muslimi näkee tuon Codex Vaticanuksen 666:n, sanoo että "Bismillah se siinä".
  Ja kun Ilmestyskirjassa sanotaan että kun aikojen lopussa 7 valtiota hyökkää Israelin kimppuun, niin ne on nykyisiä muslimivaltioita.

  Mutta saas nähdä...se taas vähän puhuisi tätä teoriaa vastaan että Raamatum mukaan antikristus tulee tekemään ihmeitä;Muhammed ei aikoinaan tehnyt ihmeitä eikä tunnu nykymuslimitkaan niitä harrastavan. Ihmeitä voisin odottaa esim.juutalaisilta vapaamuurareilta, kun käyttävät nykytekniikkaa ja okkultiikkaa.

  Mutta en pitäisi sitä yhtään epätodennäköisenä, että esim.katolilaiset liittyisi muslimeihin, onhan nykypaavi jo löpissyt että "meillä on sama jumala."
   
  #18
 19. vierailija

  vierailija Vieras

  Lohikäärme kuvaa voimaa, mikä eläimissä ja luonnossa on - tuskinpa kuitenkaan lohen ja käärmeen risteytys:D
   
  #19
 20. vierailija

  vierailija Vieras

   
  #20
 21. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei uskalla vastata, kun on itse sitä jengiä, joka on katkaisemassa kamelin selän, eli täyttämässä synnin mitan. Palstanäytöillä Echo ei taivaaseen ole menossa, vaan se on se toinen osoite. Mutta vielä tietysti ehtii kääntyä väärältä polulta ja tehdä parannuksen.
   
  #21
 22. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei selitä mitään, sillä heidän motiivi lähteä asiaa tutkimaan on voinut olla alunalkaen "puolueellinen". Merestähän siinä on kysymys alunperin!
   
  #22
 23. vierailija

  vierailija Vieras

  #23
 24. vierailija

  vierailija Vieras

  Tässä vanhaa uutista ---aiheesta?
   
  #24
 25. vierailija

  vierailija Vieras

  Soturikansa on tainnut muuttaa muualle - Togoon ym - jo, mutta..
  Katsos:
  "...Laestadius kirjoittaa lappalaisten sammalkodista ja niiden kakkosovista. Tsuudien ja karjalaisten ryöstöretkien aikana niiden kautta maja hylättiin ja ryömittiin maakoloihin piiloon...

  ...Pahimpia olivat kuitenkin pirkkalaiset, lappalaisten muinaiset veronkantajat, joihin liittyy Laestadiuksen mielestä itse paholaisen nimi, Perkel."
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti