Yksinäinen nainen keinohedelmöityksessä?

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Rapulainen, 14.02.2008.

 1. Wannawalli

  Wannawalli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2014
  Viestejä:
  129
  Saadut tykkäykset:
  18
  Hei pitkästä aikaa!

  Kivan paljon meitä itsellisiä . Mulla esikko 4,5v ja uusi pienokainen 8kk.

  Itse päätin synnytyssairaalalla eka kerralla, että toinen tulee kaveriksi tälle. Se olikin sitten hankalampaa, kun olin luullut. Sain ekan 36-vuotiaana ja tämän toisen 40v. Monet ivf:t piti käydä. Ja ihme kyllä, vaihtamalla klinikkaa lääkärin perässä, raskaana olin heti. Eli suositan vahvasti vaihtamaan klinikkaa heti jos tulosta ei tule! Isoista rahoista ja suurista asioista on kyse.

  Ja pahoittelut tuulimunasta. Minulla oli yksi keskeytynyt raskaus ennen onnistunutta eli äkkiä vaan uutta yritystä, kun kropan hormonit ovat koholla. Tein lääkkeellisen tyhjennyksen kotona yksin (lapsi oli kotona). Kaverin olin varuiksi pyytänyt hälytysvalmiuteen. Olivat muuten Naistenklinikalla aika vihaisia tuolle edelliselle klinikalle, että olivat noin huonosti hoitaneet raskaudenkeskeytyksen (tai siis tyhjennyksen raskausmateriaalista, ei elossa olevaa sikiötä).

  Esikoinen odotti toista innolla ja on haljeta ylpeydestä! On aivan ihana isokki! Ja noin "isosta" on jo paljon apua arjessa. Kolmen viikon mökö oli ihan sairaalasta kotiuduttuamme ja sitten meni ohi. Oli myös raukka pelännyt minun kuolevan eli oli aika traumaattista silti, kun ainoa aikuinen oli poissa kaksi yötä .

  On muuttunut lastenvalvojan käytännöt v 2017 tulleen lakiuudistuksen vuoksi. Odotin lastenvalvojan yhteydenoton ja tällä kertaa tarvitsi todistuksen klinikalta. Se oli maksuton lappu.

  Tsemppiä meille kaikille ja hyvää tulevaa äitienpäivää! Ja vielä tälle tielle haluaville, vauvaonnea ja lykkyä, ensi äitienpäivää tuhisijoita!
   
  #2451
 2. Pioni80

  Pioni80 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2011
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  6
  Mulla ensikäynti takana ja huomenna menen juttelemaan psykologin kanssa. Hiukan jännittää, että mitä siellä tulee vastaan. Ikää mulla on jo 39, joten mahdollisuudet onnistumiseen on jo aikas pienet. Inssiin päätyi silti lääkäri ja toivottavasti ekaa päästäisiin kokeilemaan jo seuraavassa kierrossa, jos ei ovis osu viikonlopulle/juhannukselle.
  Onko täällä enää ketään jotka on samassa tilanteessa?
   
  #2452
 3. maisali

  maisali Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.04.2016
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  5
  En oo samassa tilanteessa ainakaan vielä, mutta oon varaamassa aikaa hedelmällisyyskartoitukseen nyt. Oon 35v enkä vieläkään oo varma haluanko lapsia yksin vai en, tällä hetkellä tuntuu taas että ehkä kuitenkin, joten haluan vähän tietää mikä mun hedelmälisyyden tilanne ylipäänsä on. Jos siellä ilmenee jotain minkä seurauksena lapsien saanti tulee olemaan mahdotonta, niin tuleepa sitten samantien päätöskin asian suhteen tehtyä. :cautious:

  Niin epäreilua, että naisilla aika tulee vastaan nopeammin kuin miehillä fysiikan puolesta vaikka pää ja mieli ei vielä ollenkaan koe olevansa mitenkään vanha. :D
   
  #2453
 4. kaisuli87

  kaisuli87 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  2
  Itsellä ensikäynti tehty jo viime vuoden puolella, ensimmäinen inssi tehty helmikuussa ja toinen inssi tehtiin reilu viikko sitten. Nyt odottelen toisen inssin tuloksia siis sekä innolla että jännityksellä. Ikää on 31v ja olen todella tyytyväinen päätökseen lähteä tälle polulle. Kunhan vaan tärppäisi niin pääsisin elämään sitä vaihetta elämässä, josta olen haaveillut. Jos ei onnistu nyt, niin seuraavaan kiertoon sitten seuraava inssi.
   
  #2454
 5. lullaby

  lullaby Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  1 007
  Saadut tykkäykset:
  280
  Tänään pas suunnittelussa ilmeni uus itsellisten asemaa heikentävä käytäntö, ettei yksinäiset, naisparit tai lahjasolujen käyttäjät saa hoitojen lääkkeistä enää korvauksia.. kela on alkanu periin niitä rahoja apteekeilta ja jopa klinikoilta! Eikä saa edes välttämättä sittenkään vaikka ois sairausperuste (kuten mullakin), vaan korvauksia joutuu hakeen jälkikäteen, ja sittenkin voi olla, että yhdestä hoidosta saa ja toisesta ei... että kyllä pitää tehdä ihmisille kiusaa ja vaikeemman kautta, s..tana :mad:
   
  #2455
 6. Pioni80

  Pioni80 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2011
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  6
  Toivottavasti kaisuli87 sinulla tärppäsi ja pääset elämään unelmaasi. Mulla tehtiin eka inssi tänään ja en tiedä kuinka ihmeessä jaksan odottaa kaksi viikkoa. Oli kyllä tunteellinen hetki, autoon päästyäni ratkesin itkuun ja hetken piti keräillä et pystyin lähteen ajamaan kotiin. Nyt pitäs sitten keksiä vapaa ajalle mahdollisimman paljon tekemistä, että aika menisi nopeampaan. Aurinkoisia kesäpäiviä ja tulevaa juhannusta kaikille!
   
  #2456
 7. Susanna38

  Susanna38 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2015
  Viestejä:
  152
  Saadut tykkäykset:
  22
  Mielenkiintoista... joulukuussa ainakin vielä sai. Ja sikälikin melenkiintoista, että nythän ainakin itselliset ja naisparit alkavat saada hoitoja julkiseltakin puolelta, joten kumma on jos Kela tässä vaiheessa alkaa syrjimään itsellisiä ja naispareja, kun julkinen sairaanhoitokin on saatu lopettamaan syrjintä.
   
  #2457
 8. Makie

  Makie Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olen kahlannut tätä ketjua läpi, saanut tosi paljon tietoa ja rohkaistunut itsekin lähtemään tälle tielle. Ensikäynti ja psykologin tapaaminen käyty, kohta alkaisi sitten hoidot. Vieläkö täällä on muita kuulolla? Onko teillä Pioni80 ja kaisuli87 vielä hoidot menossa tai kenties tärpännytkin?
   
  #2458
 9. Pioni80

  Pioni80 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.05.2011
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  6
  Kovasti tsemppiä tulevaan Makie!
  Minun kohdalla kävi niin hienosti, että tärppäsi heti ensimmäisellä kerralla. Positiivisen testin tein 30.6 ja edelleenkään en oikein meinaa uskoa, että tämä on totta. Nyt menossa 15+1 ja lokakuun lopun rakenneultraa odottelen kuin kuuta nousevaa, että saisi tietää, onko kaikki hyvin.
  Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!
   
  #2459
 10. Makie

  Makie Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  1
  Paljon onnea Pioni80, onpa upeaa! Kiva kuulla onnistumisista, antaa hiukan toivoa itsellekin. Tsemppiä odotukseen, toivottavasti kaikki menee hyvin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #2460
 11. kaisuli87

  kaisuli87 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  2
  Vielä roikun mukana. Ei ole tärpännyt vielä. Nyt hieman hoito taukoa, jotta saan stressin vähemmälle ja painoa alas. Hyvillä mielin kuitenkin odotan jatkamista.
   
  #2461
 12. Makie

  Makie Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tsemppiä kaisuli87 hoitotauolle ja hoitoihin sitten kun pääset taas jatkamaan. Toivotaan että mekin päästään pian liittymään odottajien joukkoon.
   
  #2462
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti