Yliopistoon huonolla yo-todistuksella..Kukaan päässyt? Minne ja kuin huonoilla papereilla? :D

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja hhhhhhhhhhhh, 19.12.2011.

 1. hhhhhhhhhhhh

  hhhhhhhhhhhh Vieras

  Valakaa minuun toivoa.....että pääsis edes johonkin. Motivaatiota lukea kyllä löytyy mutta lukiossa kaikki meni päin peetä monestakin syystä..
   
  #1
 2. "minttu"

  "minttu" Vieras

  Lähes kaikille linjoille otetaan puolet yhteispisteillä ja puolet pelkän pääsykokeen perusteella, jolloin yo-todistuksen arvosanoilla ei ole mitään merkitystä.
   
  #2
 3. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Satsaat vaan kunnolla pääsykokeeseen, niin kyllä se siitä.
   
  #3
 4. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Riippuu alasta. Sun pitää itse ensinnä ottaa selvää millä perusteilla pääsykokeissa pärjää. Jos alalle vaaditaan hyvät paperit, kannattaa käydä korottamassa yo-arvosanoja. Jos pelkällä kokeella otetaan osta sisään, satsaat täysillä siihen.
   
  #4
 5. nölli

  nölli Vieras

  Exä pääsi lääkikseen lukemalla ahkerasti pääsykokeeseen, vaikka yo-kirjotuksissaoli kaikki alle M, eli ei edes yhtään M:ää.
   
  #5
 6. "iipi"

  "iipi" Vieras

  Voi päästä huonollakin todistuksella, riippuen alasta. Esim. lääkikseen käytännössä aika mahdotonta, koska pelkästä kokeesta on niin vaikea saada niin hyviä pisteitä, että menisi niiden "kirjoitin 8 laudaturia"-tyyppien edelle pisteiden puolesta. He kun saavat niin paljon pisteitä siitä tokarista avuksi.

  Mut aika monelle alalle kyllä pääsee, itse pääsin pelkillä koepisteillä it-alalle, vaikka lukion keskiarvo vähän päälle 7 ja yo-tokarissa oli c:tä ja yksi m.
   
  #6
 7. "pallo"

  "pallo" Vieras

  [QUOTE="iipi";25260806]Voi päästä huonollakin todistuksella, riippuen alasta. Esim. lääkikseen käytännössä aika mahdotonta, koska pelkästä kokeesta on niin vaikea saada niin hyviä pisteitä, että menisi niiden "kirjoitin 8 laudaturia"-tyyppien edelle pisteiden puolesta. He kun saavat niin paljon pisteitä siitä tokarista avuksi.

  Mut aika monelle alalle kyllä pääsee, itse pääsin pelkillä koepisteillä it-alalle, vaikka lukion keskiarvo vähän päälle 7 ja yo-tokarissa oli c:tä ja yksi m.[/QUOTE]

  Ei nyt ihan noin vaan on siis oma kiintiö jossa tietty osa hakijoista otetaan pelkänpääsykokeen perusteella eikä niitä silloin verrata sellaisiin jotka pääsevät pääsykokeen ja todistuksen yhteispisteillä, sehän tässä on just se kiintiön idea.
   
  #7
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti