Yllätin kesken puhelinkeskustelun

Viestiketju alueella 'Parisuhde' , aloittaja tarkkailija, 25.09.2014.

 1. tarkkailija

  tarkkailija Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,

  Rakkaat kanssasisaret. Kertokaapa minulle nyt mitä ajatella. Kuvittelenko suotta asioita.

  Vien eilen illalla roskia ulos. Mies oli palannut treeneistä mutta jäänyt autoon istumaan ja puhumaan puhelua. Ei siinä mitään ihmeellistä vielä. Minut tekee järkyttyneeksi se tapa jolla hän reagoi avatessani auton oven: vetää auton ovea säikähtyneen näköisenä kiinni, hämmentyy, puhe katkeaa ja sanoo hiljaisella äänellä soittavansa myöhemmin uudelleen.

  Mies ei ole mikään säikky tapaus enkä koskaan ole aiemmin nähnyt vastaavaa. Vaistoni sanoo ettei toisessa luurissa ollut hänen mainitsemansa kaveri – joka muuten puhuu niin kovalla äänellä, että kuulen sen vaikkei puhelin omalla korvallani olisikaan.

  Mitä mieltä olette? Mies on ollut työhän ja toimeentuloon liittyen aiheellisesti stressattu, mutta onko aivan hullua kuvitella myös muita syitä? Olemme olleet 25 v. yhdessä, kolme lasta ja tiivis, joskin viime vuosina huolien raskauttama suhde.

  Pyysin muuten saada katsoa puhelulokia ja puhelimen yhteystietoja (ynnä viestejä). Ei laske puhelinta käsistään. Pyysin rehellisesti kertomaan missä mennään mutta saan kuulla että hän kyllä kertoisi, jos jotain kerrottavaa olisi.

  Onpa minulla aivan kamala olo. Huimaa ja sydän jyskyttää.
   
  #1
 2. shinity

  shinity Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2015
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  2
  tarkasta puhelinlaskut ;D jos sillä ei oo mitään salattavaa puhelimessaan, se kyllä näyttäisi sulle kun pyydät vaikka ei tuntuis kivalta minustakaan näyttää puhelin sisältöä toisille. Mutta poikkeustapauksissa mä näyttäisin jos pyydetään, että puhun totta!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #2
 3. Nyytikkii

  Nyytikkii Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2015
  Viestejä:
  1 020
  Saadut tykkäykset:
  269
  Jos miehellä ei olisi salattavaa, hän kyllä näyttäisi puheluhistoriansa.. :/
   
  #3
 4. Winny

  Winny Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2014
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miehesi käy myös suihkussa joskus, joten silloin puhelin on vartioimaton ja voit TODELLA pikaisesti tarkistaa asiat. Tai jos keksit jotain veruketta soittaa hänen puhelimellaan, koska sinulla on esim. oma puhelin hukassa tai jotain? Siitä ehdit kyllä pikasilmäyksellä nähdä onko numero tuttu vai ei, koska kyllähän sinun täytyy oma numerosi kirjoittaa soittaaksesi itsellesi? ;)

  Kamala juttu :\ Toivottavasti ei lopulta selviä mitään ja mies toteaa, että kaipasi vain omaa tilaa tms.!
   
  #4
 5. miesvain

  miesvain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2014
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  12
  Ex-vaimo jutteli kännykässä entiselle työkaverilleen n.1,5v sitten kodinhoitohuoneessa, eikä ollut lainkaan tietoinen että minä olen viereisessä huoneessa (ovi oli auki): "kaveripohjalta me alotellaan..."
  Asumusero alkoi vajaa vuosi sitte. eli 1,5v se on kuksinu ihan toista kun mua, meillä ei ole ollut seksiä tänä aikana.

  Osaa ne vaimotkin.
   
  #5
 6. TeLLux

  TeLLux Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  1
  En koskaan opi ymmärtämään näitä ihmisiä, jotka oman puolisonsa selän takana tekee tällästä. En vaan tajua. Jos on onneton niin eikö voi jumaliste puhua avoimesti ja rehellisesti sille elämänkumppanilleen ja kertoa että ei ole enää onnellinen ja että haluaa erota. Jos haluaa mennä niin menkööt, se sattuu saatanasti, mutta se sattuu ihan saatanan paljon vähemmän kuin se, että saat jossain vaiheessa kuulla että sua on kusetettu , sulle on valehdeltu ja vielä sitten mahdollisesti petetty kaikin tavoin. Minkä hiton takia nää miehet ja naiset haluaa satuttaa pahimmalla mahdollisella tavalla sitä ihmistä, jonka kanssa on jakanut elämänsä pitkään..?
  Nämä ihmiset selittelevät tekojaan vaikka ja miten, mutta tosiasia on se, että nää ihmiset on todellisia raukkoja ja pelkureita, eivätkä ansaitse kenenkään kunnioitusta.
  Mulle arvatenkin, on tehty noin, ja jos olisi kerrottu, että on sellaisia haluja tai kiinnostusta muualle, niin en olisi lahkeessa roikkunut, en olisi aiheuttanut draamaa, vaan tottakai olisin romahtanut siinä hetkessä, mutta jälkeenpäin olisin arvostanut, että minua olisi kunnioitettu sen verran kaiken yhdessä koetun jälkeen, että ollaan rehellisiä. Mutta ei. Ilmeisesti helpompi (???) keino on kieroilla toisen selän takana ja iskeä puukkoa selkään ja rikkoa ja häpäistä kaikki se kaunis, mitä yhdessä koettu. En vaan jaksa käsittää, kuinka ihmiset kykenee tuollaiseen.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #6
 7. Lady Peacock

  Lady Peacock Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos luotto on noin huonolla pohjalla, on varmaan viisainta erota. Oli muita osapuolia tai ei.
  En ikinä antaisi puhelintani miehelleni kuin äärimmäisessä hädässä. Puhelimeni on kuin poäiväkirjani, siellä on helvetisti kaikkea mikä ei kuulu hänelle. Paljon yksityisiä keskusteluja ihmisten kanssa, jotka molemmat tunnemme sekä työjuttuja, joissa on salassapitovelvollisuus.
  Eikä niillä asioilla ole mitään tekemistä pettämisen tai ees sen suunnittelun kanssa.
   
  #7
 8. miesvain

  miesvain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2014
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  12
  Tulihan mieleen kun exä kävi ekan lapsen jälkeen ehkäsyneuvolassa ja ne löys siltä kondylooman ja kysy vielä että "tuleeko sulle vaikeuksia kotona?" ja se oli neitsyt kun mentiin naimisiin ja minä terve.
   
  #8
 9. miesvain

  miesvain Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2014
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  12
  Justiinsa! Mitäpä tähän enää lisäämään.
   
  #9
 10. IsabellaO

  IsabellaO Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2017
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos olisi ollut ihan tavallinen puhelu kaverilleen niin ei olisi säikähtänyt eikä reakoinut millään muotoa . Jotain salaista on nyt meneillään. Tarkkaile muutakin käyttäytymistä. Kyllä hän kiinni jää , ennemmin tai myöhemmin.
  Eikä aina suhteen tarvitse olla onneton taikka mennä huonosti, jos puoliso "hairahtuu" väärille poluille.
  Ärsyttävintä on vain se puolison epärehellisyys kun luottamus menee niin pienestä ja helposti.
   
  #10
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti