Vanhemmuus 11.08.2018 Päivitetty 08.09.2021

Oletko kuullut MamaGo-pelistä? Lanseeraa tämä perheellesi – ja juo kahvisi rauhassa!

PokemonGo-pelin vanavedessä Kaksplus kehitti MamaGo'n. Kun lapset ovat pelin lumoissa, ehdit juoda kahvin – lämpimänä.

Teksti
Elisa Hurtig
Kuvat
iStock

MamaGo – Pelasta pehmot

Kaappaa lasten pehmolelulaatikko ja piilota lelut pihalle: pensaisiin, kottikärryihin, grillin taakse. Päästä sen jälkeen lapset etsimään niitä. Eniten löytänyt voittaa. Älä ota leikkiin mukaan sitä kaikkein rakkainta uninallea, sillä jos se unohtuu maastoon, illankähmeissä on ikävä muistella, piilotitko sen pensasaitaan vai leikkimökkiin.

MamaGo – Välipalajahti

Pakkaa välipala eväsrasiaan ja kätke se pihalle. Anna lapselle vinkki, mistä aarre löytyy. Voit myös vaikeuttaa peliä: rasia ei löydykään ensimmäisen vinkin luota, vaan sieltä löytyy toinen vihje. Kun vihjeketju on pitkä, ehdit nauttia kahvin kyytipojaksi kakkupalankin rauhassa. Pidä vinkit helppoina: vihje löytyy lempikirjasi välistä, tai sieltä, missä kasvaa porkkanoita…

MamaGo – Kotikulmabingo

Piirrä 4×4-ruudukko ja jokaiseen ruutuun jokin etsittävä asia: apila, lentävä lintu, postimies, naapurin kissa….

MamaGo – Kaivuutyö

Piilota hiekkalaatikkoon pieniä esineitä. Yhden pitää etsiä kaikki siniset, toisen punaiset esineet. Väärän väriset esineet pitää piilottaa heti uudelleen.

Kuten kaikissa appeissa, myös tässä käytännönläheisessä mallissa on puutteita. Sen silloin tällöin esiintyvää Missä se on? Äiti, mikä se oli? Äiti, en löydä…. Äiti, voitko auttaa? ÄIITIIIII! -toimintoa ei saa ainakaan helposti vaimennettua.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X