Minun tarinani 14.12.2016 Päivitetty 29.10.2021

Joululahjat lapsille: 10 takuuvarmaa joululahjavinkkiä vauvasta eskarilaiseen

Joululahjojen keksiminen lapsille ei aina ole ihan helppoa. Kaksplus kokosi vinkit, joiden avulla valitset täydelliset joululahjat lapsille eri ikävaheisiin: vauvalle, taaperolle ja eskarilaiselle. Nämä säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen!

Teksti
Maria Mäkelä
Kuvat
iStock

Onko mietinnässä joululahjat lapsille? Kun etsit joululahjaa perheen pienimmille, kannattaa valita jotakin hauskaa ja yllätyksellistä. Listasimme ajattomat hittilahjat eri ikäryhmille.

Joululahjat lapsille: 0–1-vuotiaat

1. Vauvapulkka vie lumiretkille

Pulkkailu ilahduttaa pientäkin lasta, sillä sen kyydistä on mukava katsella vaihtuvia maisemia. Vauvapulkka on turvallinen ja mukava pienellekin matkaajalle. joululahjat lapsille: plastex-vauvapulkka

2. Kaikkein pehmein unikaverijoululahjat lapsille: pentikpupu

Pehmolelu on klassinen valinta perheen pienimmälle! Unikaverin pitää olla pehmeä, turvallinen ja halittava.

3. Palikat paikoilleenjukka-askare

Klassinen pulmalaatikko auttaa lasta hahmottamaan erilaisia muotoja ja kehittää käden motoriikkaa.

Joululahjat lapsille: 2–4-vuotiaat

4. Ikioma reppu kerhoon tai päiväkotiinskiphop-zoo-little-kid-back

Pikkuruinen, käyttäjälleen mitoitettu eläinreppu ilahduttaa saajaansa ja on hyödyllinen lahja pienelle kerholaiselle tai tarhalaiselle.

5. Ihanaa onhan ratsastaa!joululahjat lapsille: jukka-hevonen

Keinuhevonen ilahduttaa sekä pientä ratsastajaa että sisustusklassikoista pitävää aikuista. Vankkatekoista puuhevosta saa monissa eri väreissä.

6. Tuttu peli pienten iloksijunior-kimble

Jo kolmevuotias jaksaa keskittyä Junior Kimbleen, sillä numeroiden sijaan siinä liikutaan eteenpäin värien perusteella. Peli on myös perinteistä Kimbleä nopeatempoisempi.

Joululahjat lapsille: 5–6-vuotiaat

7. Muista ihanat kirjasuosikit tatu-ja-patu-1

Tatu ja Patu eivät petä koskaan. Esimerkiksi Otavan Tatu ja Patu -kirjasarja sopii loistavasti 5-6-vuotiaalle joululahjaksi.

8. Lautapeli vie vieraalle mantereelleafrikantahti

Lautapelit takaavat mukavaa tekemistä koko perheelle. Esimerkiksi klassikkopeli Afrikan tähti on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen. Aarteiden etsiminen ja väijyvien rosvojen vältteleminen tuovat sopivaa jännitystä joulunpyhiin.

9. Menopeli ulkoleikkeihinlumipotkulauta

Kaikki eivät malta loikoilla joulunpyhiä lukien tai pelaillen. Kevylumipotkulauta sopii lahjaksi vauhtiveikolle talvipäiviin.

 

Aineettomat joululahjat lapsille

Tuntuuko, että tavaraa pursuaa ovista ja ikkunoista? Muista myös aineettomat joululahjat! Vie lapsi esimerkiksi talviretkelle pulkkamäkeen talvisten eväiden kanssa, tarjoa kulttuurielämys kuten elokuva- tai teatteriesitys, järjestä lapselle elämyspäivä tai vie hänet vaikka sisäleikkipuistoon.

Lue myös:
Uhkaako joulustressi? Lue 15 vinkkiä leppoisaan joulun odotukseen

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X