Vauva 01.11.2021 Päivitetty 29.05.2023

Fitness-urheilija Eevi Teittisen tyttö on syntynyt! ”Toi on siis niin rajua hommaa”, Teemu-puoliso tiivistää

Eevi Teittisen ja Teemu-puolison lapsi syntyi keskosena etuajassa.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Fitness-urheilija ja personal trainer Eevi Teittiselle, 32, ja vapaaottelija Teemu Packalénille, 34, on syntynyt esikoinen. Pariskunta vahvisti tiedon Teemun Instagram-tilillä.

Tarina-osion kuvaan ikionnellinen Packalén on kirjoittanut ”tyttö klo 6.32”. Synnytys kesti lopulta yli kolme vuorokautta.

Syntymä tapahtui reilusti ennen joulukuun laskettua aikaa. Keskiviikkona 27. lokakuuta Eevi alkoi aavistella, että jotain on todella tapahtumassa.

– Kuvittelin käyväni vain kääntymässä ja toteamassa tämän olevan yksi niistä kuuluisista vääristä hälytyksistä. Äidinvaisto ei kuitenkaan pettänyt. Lapsivesi oli mennyt, Teittinen kertoi päivityksessään kuulumisiaan Turun yliopistollisesta sairaalasta.

Lapsivesitesti näytti kuitenkin aluksi negatiiviselta. Teittinen kertoi jo hetken harkinneensa, että olisiko nyt aika lähteä uimaan tai ostamaan uutta nojatuolia. Sitten lääkäri tuli keskustelemaan Teittisen kanssa.

– Lapsi on laskeutunut, eikä jatkuva pissahätäni ollutkaan ihan vain korvien välissä. Sieltä tultaisiin reilusti etukäteen, keskosena kuten minäkin tulin.

Teemu-puoliso näytti Teittisen mukaan hyvin hämmentyneeltä. Pariskunta ei ollut vielä ehtinyt käydä synnytysvalmennusta.

– Loppupäivä olikin toimenpiteitä. Kortisonia, jotta lapsemme keuhkot kypsyisivät vielä hieman enemmän. Testejä ja piikkejä. Antibioottia suoraan suoneen useita kertoja päivässä ja yöllä.

Teittinen kertoo kuitenkin ajatelleensa lähinnä sitä, miten Teemu pärjää tavaroiden pakkaamisen kanssa kotona.

Ennen syntymää Packalén tiivisti tunnelmia, kun pitkä synnytys painoi molempia vanhempia.

– Toi on siis niin rajua hommaa, että ei sitä pysty käsittämään. Sääliksi käy.

Onneksi jo seuraavassa tilassa Packalén hehkutti huojentunutta onneaan.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X