Vauva 01.02.2019 Päivitetty 29.05.2023

Iina Kuustonen sai tyttövauvan!

Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman ovat saaneet perheenlisäystä: Kaksivuotias esikoispoika sai pikkusiskon.

Teksti
Kia Toivanen
Kuvat
Mirva Kakko / Otavamedia

Näyttelijä Iina Kuustonen, 34, ja muusikko-näyttelijä Sebastian Rejman, 41, ovat saaneet toisen lapsensa, kertoo Ilta-Sanomat.

Perheeseen syntyi tyttövauva.

Pariskunnan esikoispoika syntyi syyskuussa 2016. Iina oli pari vuotta pois työelämästä ja nautti äitiyslomasta kotona, mutta viime syksynä hän palasi hetkeksi näyttelijäntöiden pariin.

Iina kertoi Kaksplussalle, että kasvavaa raskausmahaa oli hankala peitellä tv-sarjojen kuvaksissa. Hän kertoi kuitenkin olevansa kiitollinen siitä, että hänellä oli mahdollisuus työskennellä toista lasta odottaessaan.

Iina myös kertoi ensimmäisen lapsen syntymän vaikuttaneen suuresti hänen ajatusmaailmaansa: ilmastoahdistus ja omat kulutusvalinnat tulivat lapsen myötä iholle.

– Lapsen saaminen läpivalaisee elämän niin, että kaikki omat valinnat, kuten maapallon kuluttaminen, tulevat suoraan päin kasvoja. Olisi tärkeää tukea lapsia hyvään luontosuhteeseen, jotta tuleva sukupolvi pitäisi paremmin huolta tästä maapallosta kuin me, Iina totesi Kaksplussalle.

Iina myös peräänkuulutti sitä, miten tärkeää on, että jokainen lapsi saa seurata itseään ja kasvaa juuri sellaiseksi, kuin hän on:

– Miten voisi tukea lapsia siinä, että kaikki saisivat kasvaa juuri sellaisiksi, mitä heidän sisältään kumpuaa? Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia, ja erilaisuus on pelkästään rikkaus.

Iinan kumppani Sebastian Rejman puolestaan totesi toisen lapsen odotusaikana Kaksplussalle, että hänelle vanhemmuudessa on tärkeintä lasten hyvinvointi, ja että hän on perhearkeen tyytyväinen.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X