Vauva 20.11.2020 Päivitetty 29.05.2023

Krista Siegfridsin vauva on syntynyt: ”Suloisin, kenet olen koskaan tavannut”

Suloinen pienokainen syntyi Amsterdamissa.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Tommi Tuomi/Otavamedia

Laulaja Krista Siegfrids julkaisi tänään Instagram-tilillään iloisia uutisia. Hänen ja hollantilaisen miesystävänsä Rutgerin esikoinen on syntyi maanantaina 16. päivä marraskuuta.

Pieni tyttövauva katselee vastasyntyneen silmillään maailmaa suloisesti ihmetellen.

– Tehty Helsingissä ja syntynyt Amsterdamissa, Krista kirjoittaa.

– Olemme aivan myytyjä pienen olennon olemassaolosta. Hän on ehdottomasti suloisinta, mitä olen koskaan nähnyt.”

Krista kuvailee, kuinka lapsen kasvattaminen vatsassa ja hänen synnyttämisensä oli todella intensiivinen kokemus.

– En voi uskoa todeksi, että minulla on pieni perhe nyt. Mikä siunaus.

Kristaa perheenlisäyksestä onnittelivat muun muassa Marja Hintikka, Emilia Vuorisalmi, Karita Tykka ja hiljan itsekin vauvan saaneet Anni Hautala ja Tuija Pehkonen.

Alankomaissa vauvalle on nimi heti syntymän jälkeen

Kristan päivityksestä paljastuu tyttövauvan nimi: Lizzy van Nes. Krista kertoi kesällä Kaksplussalle, että Hollannissa vallitsee käytäntö, jonka mukaan lapsi on nimettävä kolmen päivän sisällä syntymästä:

– Vauva tulee syntymään Amsterdamissa, joten meidän pitää tehdä päätös aikaisin. Löysimme jo nimen, johon me molemmat ihastuimme kovasti, emmekä usko, että voisimme löytää parempaa, Krista kertoo.

– Haluamme nimen, joka toimii niin täällä kuin Suomessakin. Toinen ja kolmas nimi tulevat olemaan meidän molempien suvuista, hän paljastaa.

Raskaus rauhoitti Kristaa

– Kun sain tietää olevani raskaana, ensimmäinen ajatukseni oli, että miten kaikkien töiden ja keikkojen suhteen nyt käy. Mutta sitten tuli korona, ja kaikki keikat menivät joka tapauksessa. Olen ottanut asenteen, että nyt vain rentoudun ja otan rauhallisesti. Nautin tästä, että olen voinut tehdä muita asioita, Krista kertoi kesällä Kaksplussalle.

Hän totesi, että ei halua ottaa liikaa etukäteen selvää asioista vaan nauttii ja luottaa siihen, että asiat menevät omalla painoillaan.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X