Vauva 31.07.2018 Päivitetty 29.05.2023

Maria Nordin on saanut kolmannen lapsensa: ”Syntyi vaipaton vauva!”

Kaksplussan bloggaaja Maria Nordin on saanut vauvan. Pienokainen on Marian ja hänen miehensä Reino Nordinin kolmas yhteinen lapsi.

Teksti
Kia Toivanen
Kuvat
Sampo Korhonen / Otavamedia
4 kommenttia

Maria ja Reino Nordin ovat saaneet kolmannen lapsensa. Synnytys sujui hyvin.

– Kaikki sujui täydellisesti! En olisi voinut kuvitella parempaa.

– Syntyi vaipaton vauva! viime aikoina paljon vauvojen vessahätäviestinnästä ja vaipattomuuden puolesta puhunut Maria iloitsee.

Maria ei halunnut vielä paljastaa vauvan sukupuolta.

– Kirjoitan siitä piakkoin blogissani, hän vinkkaa.

Hyvää syntymäpäivää. #0years #synnytys #vauva #vaipatonvauva

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu

Marian aikaisemmat lapset syntyivät noin kuukauden ennen laskettua aikaa, mutta uusin tulokas viihtyi mahassa pidempään.

”Olen nyt jo pari viikkoa ollut ihan varma että vauva syntyy tänään, tai sitten viimeistään huomenna, mutta vauvalla ei näytä olevan kiire”, Maria kirjoitti blogissaan torstaina 19.7.

Erilainen raskaus

Maria puhui ennen synnytystä Kotitalouskriisi-blogissaan paljon hypnosynnytyksen sekä mielikuvaharjoittelun hyödyistä. Hän kertoi, että suhtautui tämän lapsen kohdalla raskauteen hyvin eri tavalla kuin aikaisemmin.

”Tuntuu, että tämä on aivan erilainen raskaus kuin kaksi aiempaa. Silloin mietin joka sekunti raskautta ja tarkkailin oloani. Miten hullua ja järjetöntä toimintaa hyvinvoinnin kannalta! Nyt olen suorastaan päiväkausiksi unohtanut raskauteni ja sitten taas yhtäkkiä muistan asian. Ja joka kerta kun muistan asian, tunnen lämpöisen onnen ja ilon sisälläni”, Maria kirjoitti.

Lapsi on Reinolle ja Marialle kolmas yhteinen. Heidän Luna-tyttärensä on 6-vuotias ja Fidel-poikansa 8-vuotias. Lisäksi Reinolla on poika ensimmäisestä avioliitostaan.

Lue myös

Kommentit (4)

Vaipattomassa vauvassa on se ihanuus että vartin välein saa olla pissauttamassa. Kakat ja pissat saa vastasyntyneestäkin ulos pyytämällä, mutta järkevällä ihmisellä on muutakin tekemistä kuin neuroottisesti elää vauva-arkea yhden asian ympärillä.
Nimim ite otan helpot kakat ja pissat pois ettei hoitopöytä tai vaippa heti sotkeennu

Harvoin ne kai vaipoissa syntyy…

Saattaa mieli muuttia kun vauva rähmii kakoissaan vuoteessa.

Mielenkiintoista, hmm. Mikä vaipattomuuden idea? Luontoystävällisyys? Eikös tuossa pyykkikone jyllää alinomaa? Ehkä olisi vain monenkin meistä hyvä lopettaa ”ikikuivien” vaippojen käyttö aiemmin ja opettaa jälkikasvu mahd.aikaisin potalle ja silleen säästää luontoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X