Vauva 28.09.2021 Päivitetty 29.05.2023

Nyt on suloista! Katso liikuttavat vauvakuvat, jotka voittivat Finnish Photo Awards 2021 -palkinnon – nallen repiminen ykköseksi

Mikä kuvista on suosikkisi?

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
iStock, Jenni Hieta, Hanna Mulli, Suvi Roikko

Valokuvakilpailun Finnish Photo Awards 2021 voittajat on julistettu, ja heidän joukossaan on myös vauvasarjan finaalikolmikko.

Lue myös: Vauvan valokuvaus: Näillä vinkeillä onnistut!

Kilpailu on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2019 tarkoituksena löytää ja palkita maan parhaat valokuvaajat ja heidän otoksensa. Kisassa on mukana 10 eri sarjaa, joihin lukeutuvat myös vauva- ja lapsikategoria.

Näiden lisäksi palkitaan vielä kilpailun päävoittaja, joka tänä vuonna oli Antti Karppinen kuvallaan ”Beginning of an Adventure”.

Vauvasarjan voittajaksi ylsi Suvi Roiko, toisen sijan saavutti Hanna Mulli ja kolmantena finalistien seuraan pääsi Jenni Hieta.

Palkintoraatiin kuului valokuvauksen opettaja ja valokuvaaja Jim Lowen sekä liuta muita kansainvälisiä valokuvauksen ammattilaisia. Voittajaotokset valittiin noin 600 kuvan joukosta.

Suvi Roikon yllättynyt lapsi

Suvi Roikon otoksessa ihastuttaa nallea luonnollisesti tutkiva lapsi ja rouheat sävyt. Humoristisesti tarkasteltuna näyttää kuin lapsi oli yllätetty repimästä nalleaan.

Hanna Mullin perhe iholla

Hanna Mullin kuvasta välittyy syvä rakkaus ja kosketuksen mahdollistama autuus. Uninen vauva hymyilee onnellisena perheen ollessa sylikkäin.

Punapää seesteisessä unessa

Jenni Hiedan kuvassa lapsenpunainen, tuuhea tukka hehkuu keskellä kuvaa. Korin ympärille asetellut harmoniset somisteet tukevat vaikutelmaa maanläheisestä tunnelmasta.

Lue myös: Vauvaperheen 14 ”sisustusesinettä”, jotka eivät täysin kruunaa feng shuita

Lue myös

Kommentit (1)

Ao kilpailu oli varsinainen Photoshoprodeo.
Mutta ottakaa esiin Wísh.com ja hakekaa sieltä baby photography props ja näette jokseenkin 1/1 samanlaisen kuvan/kuvia kuin Jenni Hiedan kuvassa. Suurin osa mainitun kilpailun kuvista on plagioitu jenkkisaiteista tai kuten tässä kiinalaisen nettikaupan mainoskuvista.
https://www.wish.com/search/baby-photo-props?hide_login_modal=true

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X