Vauva 13.12.2021 Päivitetty 29.05.2023

Sara Vanninen, 32, silittelee nyt suloista esikoistaan – syntymää edelsi raastava viikko

Pariskunta jännitti, kuinka puoliso ehtii parantua ennen synnytystä.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Saara Autere

Somevaikuttaja ja viime kevään Selviytyjistä tutun Sara Vannisen ja hänen miehensä Juuso Kokkosen, 32, odotus päättyi viikonloppuna, kun perheeseen syntyi suloinen esikoinen.

Lue myös: Maailman ennenaikaisin vauva Curtis painoi 420 grammaa ja vietti sairaalassa elämänsä ensimmäiset 275 päivää – kaksossisko ei selvinnyt

Tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan Vanninen silittelee pienen poikansa poskea sairaalassa, Naistenklinikan synnytysosastolla.

– Sydän pakahtuu, hän kirjoittaa julkaisussaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SARA TICKLE (@saratickle) jakama julkaisu

Aiemmassa julkaisussa Sara istuu ikkunalaudalla vauva sylissään. Tuoreen äidin rakastavalla katseella hän tutkii vauvan kasvoja.

– Ja niin sinä tulit ja muutit meidän maailman. Pienen pieni Käpynen, 9.12.2021, kuvan ohessa lukee.

Lue myös: Aatto, Nietos, Tiuku… 20 kaunista nimeä jouluvauvalle

Synnytystä edelsi sairastuminen

Syntymäviikolla Sara kertoi, että hän ja miehensä ovat olleet taudin kourissa. Vaikka koronatestit näyttivät negatiivista, tarvitsi pariskunnan tehdä varasuunnittelma tukihenkilön osalta. Tukihenkilö on oltava terve, kun hän tulee mukaan synnytykseen.

– On tuntunu hurjan vaikeelta hyväksyä se et ei molemmat saataisiinkaan olla synnytyksessä ja vauvan ekoissa päivissä mukana. Tää piinaava viikko on ollu taistelua aikaa vastaan et pliis sinnittele vielä masussa, ja sit samaan aikaan oma olo on ollu vatsan kanssa suht tukala, Sara kirjoittaa Instagramissa.

Tukihenkilö vaikutti kuitenkin tervehtyneen synnytykseen mennessä. Tarina-osiossa Juuso-puoliso näkyy makoilevan sängyllä silitellen hellästi vatsansa päällä nuokkuvaa vauvaa.

Onnitteluja pariskunnalle on sadellut muun muassa tunnetuilta radiotoimittajilta, Tuija Pehkoselta ja Anni Hautalalta, jotka molemmat ovat niin ikään pienten lasten äitejä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X