Vauva 03.05.2021 Päivitetty 29.05.2023

Superseurattu suomalaisbloggaaja Uino sai vauvan – kaunis nimi kerrottiin heti

Vappu sai saivan uuden merkityksen Aino ”Uino” Rossin perheessä. Vaikuttaja kuvasi seuraajilleen loppuraskausvideota, jolle tallentuivatkin synnytyssupistukset.

Teksti
Tiina Torikka
Kuvat
iStock

Aino Rossi, 27, vietti ikimuistoista vappua – toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna syntyi perheeseen esikoislapsi Helsingin Naistenklinikalla. Uino-bloginimellä tunnettu vaikuttaja kertoi vauvauutisen yhteydessä saman tien pienokaisen nimeksi Olivia Aurora Rossi.

– Tytöllä on tumma tukka kuten isällään, hän painoi 3224g ja pituutta löytyy 49cm. Supistukset alkoivat torstaina kymmeneltä illalta, sairaalaan mentiin 7:30 perjantaina ja ponnistusvaihe kesti 22 minuuttia, Uino tiivistää tärkeimmät.

Tyylitaiturina ja muotivaikuttajana tunnettu Uino on Suomen kaikkein seuratuimpia ammattibloggaajia. Instagramissa seuraajia on 157 000, ja hän on tuttu kovatuloisimpien bloggaajien listoilta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön 𝕌𝕀ℕ𝕆 (@uinoo) jakama julkaisu

Vauvan laskettu aika oli toukokuussa. Uino oli kuvaamassa seuraajilleen kotona loppuraskauden videota, jolle tallentui aitoja synnytyssupistuksia.

– Muistan kun tässä jo tuntui että kohtu räjähtää, en tiennyt kyllä kivusta vielä mitään, Uino muistelee synnytyksen jälkeen julkaisemallaan videolla hymiön kera.

– Tyttö nostettiin heti iholle ja tuo tunne, kun nopeasti kaikki kipu vain hävisi ja kaikki tämä tuntui helposti sen arvoiselta.

Vauvan isä on Samuel Rossi, jonka kanssa Uino vietti romanttisia häitä 2018. Rakastavaiset viettivät unelmahäälomaa Meksikossa ja New Yorkissa.

Raskaana Uino kertoi seuraajilleen, että pikkuiselle on jo valmiina ensimmäinen nahkatakki ja maiharit odottamassa.

Juttua muokattu syntymäajankohdan osalta klo 11.02 3.5.2021.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X