Vauvahaaveet 24.08.2017 Päivitetty 28.08.2023

Toiveissa raskaus? Nämä seksiasennot toimivat parhaiten

Listasimme seksiasennot, jotka optimoivat onnistumisen, jos toiveissa on vauva. Hauskoja harjoitteluhetkiä!

Teksti
Anna Nummisto
Kuvat
iStock

Ei ole tieteellistä todistetta siitä, että jotkut seksiasennot helpottaisivat hedelmöitystä. Monta monituista hauskaa uskomusta aiheeseen silti liittyy. Oman tutkimusraportin koostaminen on mukavaa puuhaa – ja jos tuloksena on pikainen raskautuminen, saattoi asennosta ollakin apua juuri teidän kohdallanne.

Muista, että hedelmöittymisen kannalta tärkeintä on se, kuinka usein ja mihin aikaan kuukaudesta seksiä harrastetaan.

Apua painovoimasta: Lähetyssaarnaaja

Vanha kunnon lähetyssaarnaaja on tietysti legendojen mukaan vauvantekoasento numero yksi – ja varmasti myös eniten käytetty kautta aikojen. Tavallaan siis tulokset puhuvat puolestaan!

Mikä sitten tekee lähetyssaarnaajasta niin erinomaisen vauvantekoasennon? No painovoima tietenkin. Miehen ollessa päällä siittiöt pääsevät heti huristamaan alamäkeen kohti oikeaa osoitetta. Kuulostaako tylsältä? Onneksi esileikin aikana voi kokeilla kaikkea muutakin…

Lähemmäs maalia: Nelin kontin

Monen miehen ja naisen lempiasennossa on etunsa. Työntyessään sisään takaapäin mies pääsee hieman syvemmälle kuin muissa asennoissa. Ulottuvuudesta on toki tässä kohtaa etua. Mitä pidemmälle siittiöt saavat työntöapua, sitä helpompi niiden on löytää perille (eivätkä mokomat väsähdä kesken matkan).

Doggy style -asento on myös nautinnollisuutensa takia monen suosikki.

Apua orgasmista: Nainen päällä

Vaikka painovoimasta ei tässä asennossa olekaan apua, cowgirl-asennon kiistaton etu on naisen nautinto. Jotkut tutkijat ovat nimittäin sitä mieltä, että nainen raskautuu helpommin seksistä, jonka kokee erityisen nautinnolliseksi.

Ratsastaessaan miehellä nainen voi itse helposti vaikuttaa työntöjen syvyyteen ja nopeuteen sekä määrätä tahdin. Voisi siis sanoa, että tässä asennossa naisen on helpompi saavuttaa orgasmi. Tämä on loistava uutinen, sillä joidenkin mielestä naisen orgasmi antaa siittiöille tarvittavaa lisävauhtia kohti munasolua – eikä tällöin haittaa, vaikka poloiset joutuisivatkin ponnistelemaan ylämäkeen.

Lähteet: TheBump, BabyCentre

Lue myös:

Huono Äiti -bloggaaja Sari Helin: ”Pikkukakkosseksi on vaativa rasti”

Haaveiletko vauvasta? Vältä nämä virheet jos haluat tulla raskaaksi

Näin saat alulle tytön tai pojan – katso hurjimmat kikat

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X